Şimdi Ara

Discovery Whatsapp sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu yeni aldım whatsapp çalışmıyor internet var google falan giriyorum ama whatsapp'ta bağlanılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıyor

• Program calisiyorsa girmesi lazim. Bazi programlarin MTK işlemcileriyle çalışmadığıni duydu m.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rom yükleyince dûzeldi teşekkür ederim

• ARKADASLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM YENI GENERAL MOBILE DISCOVERY ALDIM 16 MB WHATSANDAN VIDE ATARKEN VIDEOLARIN 6 SANIYELIK KISMINI ATIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
  • Son güncelleme ile whatsapp video sorununun düzeltildiğini belirtmişler , güncelleme yapıp denediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nau -- 12 Mart 2014; 14:23:04 >
  • O sorun güncellemeden sonra düzeldi.
  • Adam Ağustos ayında açmış konuyu yeni güncellemeden önceki güncellemede düzeltilmişti zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Web Kamera Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son güncellemeden sonra video gönderme problemi yaşayan var mı? Benim tel de 16 mb dan fazla olan videoları göndermiyor. En fazla 5-6 sn sini gönderiyor. Güncelleme den önce gayet düzgün çalışan Whatsapp güncelleme den sonra mahvoldu. Çözümü bilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Son güncellemeden sonra video gönderme problemi yaşayan var mı? Benim tel de 16 mb dan fazla olan videoları göndermiyor. En fazla 5-6 sn sini gönderiyor. Güncelleme den önce gayet düzgün çalışan Whatsapp güncelleme den sonra mahvoldu. Çözümü bilen?

halletiniz mi bende aynı sorun var ??
  • Mrb ben whatsappdan video gonderirken cektigim videonun hepsini gondermiyor mesala 4 dkliksa 2.30 unu filan gonderiyor bu neden olabilir ayarlarimi bozuk bu arada telfonum discovery

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.