sanki bir kutuyu andırıyo içi çok geniş galiba iri yarı amerikalılar için yapılmış ve en önemlisi dağda çukurda vs her yeren kurtulabiliyor orta taraftaki bir düğmeden her şey halledilebiliyor arazi vitesi falan filan uğraşmıyorsunuz her şeyi o sihirli düğme yapıyor
2002 Range Rover (Vogue) Kullandım discovery yenı kasa izlenimim yok ama genel olarak cok saglam duruyolar ama cok eften püften sebeplerden dolayı servıse gıdebılıyorlar.
Hiç kullanmadım içinde bulunmadım ömrüm boyunca da ihtimal vermiyorum ama görünce aklımdan " çok paradır bu alet " diye geçiyor
ben 2000 model td5 kullaniyorum, arabanin tipi cok guzel fakat, cok sik ariza cikartan (belki bize oyle denk gelmis de olabilir) bir alet. Ici, disaridan gorundugu gibi genis bir arac degil, arkada 3 kisi (corolla cok daha rahat mesela) zor oturur. Onler ise fena degil ama onde rahat oturayim deyip, koltugu biraz geriye itersen, arkadakinin dizlerine carparsin (arkadaki kisa boylu olsa bile). Hep niyetleniyorum satayim kurtulayim diye ama, soyle durup bakinca disina, gercekten cok klas bir araba. Bu aracin servisi rezalet (borusan-avcilar) zaten belki de servis bu hale getirdi araci, ama istinyedeki bir diger servis bize okadar uzak ki. Aletin jant capi, 18 inch oldugu icin, ozellikle kisin yolda ilerlemek kabus oluyor. Kar mi? bence sakin cikmayin.. Ilginc dimi, hani boyle bir aletle karda kista korka korka cikmak, iste 18 inch ve kalin lastigin hunerleri bunlar. Yeni kasasina kisa sureli de olsa bindim-kullandim, eskisi ile arasinda daglar kadar fark var (konfor-performans-gurultu) ama bu tip aletlerde, ne kadar cok teknoloji, okadar cok sorun derim ben. Simdiki aklim olsa, alir miyim? hayir. Otomobilleri oyle yada boyle herturlu tamirci vb yerlere goturup yaptirirsiniz, koy-kasaba-ilce-il,,,fark etmez.. ama jiplerde durum farkli, ya servise goturur, birsuru para verirsiniz, ya da maslak sanayi sitesindeki ozel servislere goturur, biraz daha az bir suru para verirsiniz. Cok konustum, yeter artik:)