Şimdi Ara

discovery smart tv ye nasıl bağlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende general mobile discovery akıllı telefonu var.televizyonumda LG47lm860v modeli var.acaba nasıl görüntü aktarımı yapabilirim.yerdımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.

• youtube daki videoyu izledin mi?
  • hayır izlemedim youtube ne yazıyoruz ?
  • izledim şimdi çok basitmiş ,sabahtan beri internette aradım o kadar karmaşık anlatmışlar ki farklı bişey sandım.tekrar teşekkürler akşam deneyeyim film falan izlerim artık çünkü tv den sürekli yetersiz bellek sorunu veriyor:)
  • dün akşam denedim fakat bağlanmadı kardeş ya nasıl olacak bu.video da hemen bağlanmıştı.benim tv lg acaba onunlamı alakalı bir durum var ?
  • Tam dosyayı aktaracakken televizyonda [GM_Discovery] bağlantısı kesildi yazıyor. Ben de yapamadım şu an televizyondan yazıyorum klavye mouse taktım sosyal ağ ve internet performansını falan beğenmedim berbat denilebilir. Dual core muş birde. tek çekirdek alsam ne olacaktı aman aman neyse zaten televizyonu internet amaçlı kullanmam.
  • lg den kaynaklanan bir durum o zaman fakat bir arkadaşımda lg tv si var modelini bilmiyorum samsung telefonu ile bağlanabiliyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lg, sony fark etmez. hepsi bağlanır. siz bazı şeyleri anlış yapıyorsunuz muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nasil oldugunu anlatirmisiniz deniyeyim eve gidince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv de ıntel/widi seceneğini açıyorum.sonra telefondan da ekran görüntüsü aktarımını açıyorum ,birbirini görüyor ,bağlanmaya çalışıyor bir müddet sonra başarısız deniyor.aynı şekilde wifi kısmından da deniyorum ,o zamanda desteklemiyor diyor.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    siz nasıl yapıyorsunuz bir tarif etseniz?
  • şu video da nasıl bağlandığını göstermiş fakat ben aynısını yapmama rağmen görüntüyü aktarmıyor......

http://www.youtube.com/watch?v=ILy6vBIFJYs
  • olmuyor bende cok ugrastım
  • arkadaşlar akşam tesadüfen benim oğlan discoveriyde çizgi film izlerken görüntüyü tv ye aktardı.youtube da direk görüntüyü aktarma özelliği varmış bende yeni öğrendim.bu arada tv ve telefonda görüntü aktarma aygıtları tamamen kapalı iken oldu bu işlem.sadece aynı wireless bağlantıyı kullanıyor tv ve telefon ....acaba internet ücretine ekstradan bir ücret yansır mı bu youtube dan görüntü aktarma işleminde kafama takıldı ....
  • ARKADAŞLAR SLM ŞU AN BU KONUYLA İLGİLİ 'GENERAL MOBİL DİSCOVERY' TEL İMİN SMART TV YE BAĞLAMAK İÇİN YAPMADIĞIM KALMADI AMA ÇOK BASİTMİŞ

TEL İN AYARLARDAN EKRAN AYARLARINA GİR KABLOSUZ EKRANI AÇIK KONUMA GETİRİN,
    TV NİNDE AYARLAR BÖLÜMÜNDEN İNTERNET AYARLARINDA MİRACAST AYARINI AÇIK KONUMU SEÇİN BAĞLATI SAĞLAYACAKSINIZ
  • berber5767 B kullanıcısına yanıt
    sizin tv nin marka modeli nedir bilmiyorum fakat bende lg 860 v modeli var 2012 model fakat miracat diye bişey yok intel/widi var onunla bağlanmaya çalışıyor daha sonrasında desteklemiyor diyor.yani ne yaptımsa bağlanamadım demek ki t v de sorun bendeki...))
  • Miracast widinin bir üst modeli.2012 tvlerde yok.lg miracast yazılımını 2012 model tvlere verirse o zaman olur.Başkaca imkanı yok gözüküyor şuanda.
  • Okifi kullanıcısına yanıt
    ne güzel valla o kadar para verdik bu özellik yok.yazılım güncellemesinide vereceğini sanmıyorum lg nin..:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

sizin tv nin marka modeli nedir bilmiyorum fakat bende lg 860 v modeli var 2012 model fakat miracat diye bişey yok intel/widi var onunla bağlanmaya çalışıyor daha sonrasında desteklemiyor diyor.yani ne yaptımsa bağlanamadım demek ki t v de sorun bendeki...))

bendede 2012 model 55 lm640s tv var..discovery telefonumla tv ye bağlanmak istediğimde aynen sizin karşılaştığınız hatayı veriyor..çözebildinizmi..telefona intel widi özelliği eklemek mümkünmüdür acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

tv de ıntel/widi seceneğini açıyorum.sonra telefondan da ekran görüntüsü aktarımını açıyorum ,birbirini görüyor ,bağlanmaya çalışıyor bir müddet sonra başarısız deniyor.aynı şekilde wifi kısmından da deniyorum ,o zamanda desteklemiyor diyor.

aynı sıkıntı bendede var.çözebildinizmi acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.