Şimdi Ara

Discovery play store sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba telefonun kitkat güncellemesinden sonra baya baya sıkıntılarla karşılaştım ve şimdide play store dan uygulama yükleyemiyorum 16 GB hafıza kartı var telefon da 16 GB hem de bom boş herşeyi hafıza kartı na yüklüyorum play store da yazan "cihazınızda yeterli depolama alanı yok" şimdiden teşekkür ederim
     Discovery play store sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşağıdaki 'Dahili Bellek' yazan kısım sizin uygulama kurabileceğiniz alanı gösterir. 16 Gb modellerde 2 Gb alana uygulama kurabilirsiniz; 2 Gb'dan 1,8 Gb kullanıyorsunuz, 174 Mb boş. 174 Mb'dan büyük uygulama yükleyemezsiniz. Belki telefon kendini yormamak için ne kadar küçük uygulama yüklemeye çalışsanız da 174 Mb boş alana bir şey kurmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 31 Ağustos 2014; 21:29:47 >
  • Cihaz rootluysa Link2sd ile uygulamaları sd karta taşıyın. Rootlu değilse istemediğin uygulamaları kaldır, telefonu CCleaner(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.piriform.ccleaner) ile temizle, Uygulamalar > Google Play Store > Verileri Temizle / Güncellemeleri kaldır yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PLAY STATİON 5 KAPANMA SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.