Şimdi Ara

Discovery Parti Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben general mobile discovery almak istiyorum fakat bu parti olayı varmış.
    Sanırım telefon 2 parti olarak üretilmiş.
    1. veya 2. versiyon olduğunu nasıl anlarız?
    1 ve 2 arasındaki farklar nelerdir?
    Bu konu hakkında beni aydınlatabilecek var mı?

iyi forumlar herkese

• 1. kaldığını sanmıyorum piyasada.

1.de ekran çok acayip kaliteliydi.
    2.de ekran tftye yakın dandik bir şey, bir de ilk çıkan romlar hata veriyor. Kamera falan kayboluyordu bilmiyorum çözdüler mi.

Bence artık alınmaz, çok acilse moto g al yoksa yeni telefonları bekle.
  • 2 den fazla parti var aslında 4-5 kadar vardır Telefon ilk çıktığında oldukça kaliteli bir ekranı vardı.Sonradan ekranı değiştirmişler sağdan soldan bakınca renkler bozuluyor.Düz bakınca hala kaliteli bence.
    Yeni telefonlarda önünde general mobile yazısı var.Başka da bir fark yok.İkinci el hariç ilk partileri bulabileceğini sanmıyorum.
  • concortt kullanıcısına yanıt
    Git en kotu samsungu al discovery alma veya moto g al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya motorola moto g al pişman olmazsın benden tavsiye gmd bende düşündüm sonra 760tlye motorola moto g aldım çok memnun kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

O paraya motorola moto g al pişman olmazsın benden tavsiye gmd bende düşündüm sonra 760tlye motorola moto g aldım çok memnun kaldım

5 mp kamerası , kalınlığı ve artırılamayan belleği benim için problem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: concortt

quote:

O paraya motorola moto g al pişman olmazsın benden tavsiye gmd bende düşündüm sonra 760tlye motorola moto g aldım çok memnun kaldım

5 mp kamerası son güncellemeriyle moto x kamera yazılımı geldi artık daha iyi çekiyor gece bile konserde düzgün fotoğraflar almayı başardım kalınlığı o kadarda abartı değil bellek arttırılmıyorda 50gb google driveın var kullanım amacına bağlıda 20-25tane uygulama 4tane büyük oyun 500-600 şarkı yüklü telefonda hala yer var hafızasını bence dert etme bunun dışında artıları saymakla bitmez discovery alacaksın şarj soketi bozuldu servise ver para öde ekran bozuldu servise ver bekle uğraş duracaksın moto g de ise sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü motorola ve google kalitesini konuşturmuş telefonda 700-800 civarı alınabilecek en mantıklı cihaz bir teknosada falan incele benden demesi

• quote:

quote:

quote:

5 mp kamerası son güncellemeriyle moto x kamera yazılımı geldi artık daha iyi çekiyor gece bile konserde düzgün fotoğraflar almayı başardım kalınlığı o kadarda abartı değil bellek arttırılmıyorda 50gb google driveın var kullanım amacına bağlıda 20-25tane uygulama 4tane büyük oyun 500-600 şarkı yüklü telefonda hala yer var hafızasını bence dert etme bunun dışında artıları saymakla bitmez discovery alacaksın şarj soketi bozuldu servise ver para öde ekran bozuldu servise ver bekle uğraş duracaksın moto g de ise sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü motorola ve google kalitesini konuşturmuş telefonda 700-800 civarı alınabilecek en mantıklı cihaz bir teknosada falan incele benden demesi

peki güncelleme konusunda nasıl sizce ? ne zamana kadar güncelleme alır ?

sayenizde biraz ısındım moto g ye :D

• moto g de dokunmatik butonlarda ekranda yer alıyor size kullanım için çok az yer kalıyor motorolanın ülkemizde servisi yok ona göre tercih yapın gmd'de 16gb olan modelin hepsi yeni nesil şarj soketi problemi falanda yok 4gb ilk partilerde sorun vardı 9 aydır kullanıyorum tık yok bütçe varsa lumia 1320 alın daha iyi.
  • Telpa yöneticisi olmadığın için telpanın kaç parti mal ithal ettiğini ve elindekinin hangi parti mal olduğunu anlayamassın ama forumda farklı donanımları olan discoveryleri birbirinden ayırmak için parti kelimesini kullanıyorlar. Mesela piyasada ilk kez görülmeye başlayan ve ekranı yanlardan, çaprzlardan bakınca bile renk kaybı olmayan discoveryler 1. parti olarak adlandırılıyor. Ekranı daha kalitesiz olan, ekrana yanlardan çaprazlardan bakınca koyu reklerin griye döndüğü ve renk tonlarının değiştiği discoverylere 2. parti diyolar.
  • Piyasada 1 kalmadı. Alınabilir ama çok aciliyeti yoksa disco 2 ya da elite alınabilir.

• Ekran disinda farki kalmadi. Eger telefonu capraz acilardan kullanmak gibi bir fanteziniz yoksa sorun cikmaz:) sarj soketi sorununu kendi kablosunu kullandigim halde hic yasamadim ama dikkatli olmakta fayda var. Custom rom konusunda ki kamera problemi cozuldu custom rom konusunda skinti yasamazsiniz. Tercih konusu tamamen size kalmis bir durum. Servis fiyatlari da belli soketi bozulursa 50 TL ekran kirilirsa 130TL ucret odersiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

moto gnin amerikaya özel google play edition versiyonu var yani nexus istersen telefonu ona çevir kullan bunun dışında google normal moto gyede desteğin devam edeceğini açıkladı rahat 1.5yıl güncelleme alır daha piyasadaki çoğu cihaz 4.4.2 almadı ben 1.5aydır 4.4.2 kullanıyorum gmd dediğin cihaz kitkattan sonra bidaha güncelleme almaz ve sorunları ortada uzak dur moto gden şaşma bir kere kıyaslanmaması lazım gmdyle arada gerek donanım olsun malzeme olsun kalite var telefonu orjinal kılfıını aldım turkuaz şimdiye kadar kim gördüyse telefonun markası ne diye soruyor herkesin ilgisini çekiyor hoşuna gidiyor motorola olduğunu söylemesen kimse anlamıyor bile telefona bir incele derim bir ekran kalitesi var 720p 329ppi piksel kalitesi 4.5inç ips ekran var renkleri falan çok güzel gösteriyor ekran telefonun işlemcisi snapdragon 400 adreno 305gpu 1gb ram var ama real racing 3,modern combat 4,dead trigger 2,gtr 2 gibi oyunları sorunsuz oynuyorum telefona 1.5aydır bende bir kere kasmadı donmadı kapanmadı şarj süresi desen çok kullanımda 1günü çıkartıyor cimri kullanımda 2-4 gün arasını görüyorsun bir hoparlör ses kalitesi var kalabalık cafede bile telefondan video açıp arkadaşıma izletiyorum sesini duyuyor kulaklık sesi desen çok iyi telefonla müzik dinlemeden duramıyorum çoğu zaman konuşma ses kalitesi piyasadaki htc one gibi telefonlardan bile daha üstün karşılaştırmaları var internet testlerinde lg g2nin arkasında geliyor moto gden şaşma verdiğin her kuruşa değecek şunu da diyim şimdi biraz araştıracan wi-fi çekimi kötü diyecekler alakası yok gayet iyi çekiyor wi-fisi eski telefonumun evde çekmedi yerde moto g rahat çekiyor telefon biraz kalın ama kullanınca ergonomosini öyle yapmışlarki sıkıntı olmuyor bu arada moto g su sıçramalarına karşı dayanıklı ekranı desen gorilla glass 3 var şuan piyasada hangi 760ttlik telefonda bu tarz korumalar var telefonun üstüne çay döktüm ilk aldığım gün sildim kullanmaya devam ediyorum antutu testleride ortada telefonun
     Discovery Parti Olayı Discovery Parti Olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 7 Nisan 2014; 0:24:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

moto g de dokunmatik butonlarda ekranda yer alıyor size kullanım için çok az yer kalıyor motorolanın ülkemizde servisi yok ona göre tercih yapın gmd'de 16gb olan modelin hepsi yeni nesil şarj soketi problemi falanda yok 4gb ilk partilerde sorun vardı 9 aydır kullanıyorum tık yok bütçe varsa lumia 1320 alın daha iyi.

4.5 inçi ekranın düğmeler 4inçini kullanmıyor abartma 0.1 inçi bile yer tutmaz ölçsen 4.4.2de ayrıca çoğu uygulamada düğmeler kayboluyor motorolanın servisine teleservice bakıyor teleservice bişey dedimi avrupa motorolaya ulaştın mı sorunu hemen çözüyorlar moto g dediğin telefon emin ol gmd gibi dandik değil eline aldın mı malzeme kalitesini anlıyorsun 3hafta kılıfsız kullandım telefonun arka kapağında en ufak bir çizik yok plastik olduğu halde üstüne çay döküldü sildim hiç birşey olmadı moto g alan az kişiyiz forumda daha beğenmeyen çıkmadı herkes memnun forumda gmdyi bir araştır kullananların yarısı bir daha almam bu markayı diyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

moto gnin amerikaya özel google play edition versiyonu var yani nexus istersen telefonu ona çevir kullan bunun dışında google normal moto gyede desteğin devam edeceğini açıkladı rahat 1.5yıl güncelleme alır daha piyasadaki çoğu cihaz 4.4.2 almadı ben 1.5aydır 4.4.2 kullanıyorum gmd dediğin cihaz kitkattan sonra bidaha güncelleme almaz ve sorunları ortada uzak dur moto gden şaşma bir kere kıyaslanmaması lazım gmdyle arada gerek donanım olsun malzeme olsun kalite var telefonu orjinal kılfıını aldım turkuaz şimdiye kadar kim gördüyse telefonun markası ne diye soruyor herkesin ilgisini çekiyor hoşuna gidiyor motorola olduğunu söylemesen kimse anlamıyor bile telefona bir incele derim bir ekran kalitesi var 720p 329ppi piksel kalitesi 4.5inç ips ekran var renkleri falan çok güzel gösteriyor ekran telefonun işlemcisi snapdragon 400 adreno 305gpu 1gb ram var ama real racing 3,modern combat 4,dead trigger 2,gtr 2 gibi oyunları sorunsuz oynuyorum telefona 1.5aydır bende bir kere kasmadı donmadı kapanmadı şarj süresi desen çok kullanımda 1günü çıkartıyor cimri kullanımda 2-4 gün arasını görüyorsun bir hoparlör ses kalitesi var kalabalık cafede bile telefondan video açıp arkadaşıma izletiyorum sesini duyuyor kulaklık sesi desen çok iyi telefonla müzik dinlemeden duramıyorum çoğu zaman konuşma ses kalitesi piyasadaki htc one gibi telefonlardan bile daha üstün karşılaştırmaları var internet testlerinde lg g2nin arkasında geliyor moto gden şaşma verdiğin her kuruşa değecek şunu da diyim şimdi biraz araştıracan wi-fi çekimi kötü diyecekler alakası yok gayet iyi çekiyor wi-fisi eski telefonumun evde çekmedi yerde moto g rahat çekiyor telefon biraz kalın ama kullanınca ergonomosini öyle yapmışlarki sıkıntı olmuyor bu arada moto g su sıçramalarına karşı dayanıklı ekranı desen gorilla glass 3 var şuan piyasada hangi 760ttlik telefonda bu tarz korumalar var telefonun üstüne çay döktüm ilk aldığım gün sildim kullanmaya devam ediyorum antutu testleride ortada telefonun
     Discovery Parti Olayı Discovery Parti Olayı

bu sekil ovmeye gelmistim sagolasin :D bende babama g2 aldiracam nisanin 10 una dogru masraf olmasin diye moto g aldirabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• samsung95 S kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın alabilirsen pişman olmazsın lg g2 bende düşünüyordum ama yapacağım işler moto gde yeterli olur boşuna iyice paraya sıkışmanın anlamı yok dedim moto g aldım gram pişman değilim lg g2de güzel telefon fiyatına göre çok iyi
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Valla kusura bakmayında neredeyse bir sene olcak kullanıyorum elimde falanda kalmadı almadan önce kötüleyen çok oldu inatlarına gidip aldım yazılımsal bir kaç sorun dışında gayet memnunum defalarca yere düştü daha geçen gün ekran yüzüstü betona düştü çizik yok arkadaşım kullanıyor 3 aydır hor kullanmasına rağmen sorun yok bu telefonu kötüleyenlerin çoğu samsung fanboyu yediremiyorlar malesef 2000tl bayıldıkları plastik harikası bir oyuncağa kimsenin sesi çıkmaz tabi.

• Çok kararsız kaldım bugün elindeki nokiayı 250 300 e satıp bir avm de moto g ve discovery i inceleyeceğim moto g sağlam duruyor neyse teşekkür ederim buradan bilgilendirme. yaparım eminim ki birçok kişi bu durumda kalmıştır :D

• gmdyi araştırdım sikayetvar.com a gir telpa servisini yaz bir bak herkes gm için şikayetçi olmuş adamlar şarj soketini hatalı üretiyor bozulunca para istiyor bu tarz onarımları sakıncalı samsungun 2000tllik telefonuyla 600-700tllik telefonu kıyaslamanın alemi yok aralarında bir sürü kalite farkı oluyor plastik diyosunda ben mesela aliminyum telefon sevmiyorum plastik olması benim için sorun değil yeterki kaliteli olsun telefon
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Gm'nin ve telpanın dh da yayınlanan videosunu izlemediniz sanırım müşteri memnuniyeti için artik para almıyorlar kaliteli plastik mi görmek istiyorsun lumialara bak sonylere bak taş gibi telefonlar samsung da 700 liralık telefonda 2000tl'lik samsung da aynı plastik kalitesine sahip note 3'ün kapağını söküyorsun biraz zorlasan kırılacak cinsten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.