Şimdi Ara

Discovery hakkinda sorusu olanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.. GM Discovery aldim 2. gun oldu.. Suan cok memnunum.. Sormak istedigim, daha once s3 kullaniyordum ve ana ekranda hava durumunu gosteren widget vardi. s3-s4 de standart olan. GM Discovery'nin ekranina da bu sekilde hava durumu araci koyabiliyor muyuz? link verirmisiniz var ise? pm de olabilir. tesekkurler.
  • Lütfen yardım
    GM Discovery modem olarak internete bağlanamama hk.
    Arkadaslar general mobile discovery telefonla ilgili 2 sorunu çözemedim, Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

1. Telefonun avea 3g internetini usb kablosu ile hp laptop üzerinden kullanmak isteyince “Yerel ağ bağlantısı 2 geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil” vb. hata veriyor.

2. Telefonu wireless modem olarak kullanmak istediğimde ise, laptoptan bağlandığım avea 3g interneti 5-10 dakikada bir kopuyor. Telefonun kilidini açınca arada yine geliyor ve kopuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

Selamlar.. GM Discovery aldim 2. gun oldu.. Suan cok memnunum.. Sormak istedigim, daha once s3 kullaniyordum ve ana ekranda hava durumunu gosteren widget vardi. s3-s4 de standart olan. GM Discovery'nin ekranina da bu sekilde hava durumu araci koyabiliyor muyuz? link verirmisiniz var ise? pm de olabilir. tesekkurler.

Bilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetberke015 A kullanıcısına yanıt
    bazı oyunları kaldırmıyor örneğin asphalt 8 g t racing 2 gibi bunun nedeni ne? @ahmetberke015
  • ahmetberke015 A kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_84401471/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

16 Gbliklerde ölü pixel var mı?telefonun şarj soket girişi bozuluyor mu?

Bende merak ediyorum 16 GB lik olanı alacağım ama ölü pixel çıkarmı yoksa 4 GB alalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: togarma1905

bazı oyunları kaldırmıyor örneğin asphalt 8 g t racing 2 gibi bunun nedeni ne? @ahmetberke015

kldırmama değil desteklemiyor yoksa real racing 3 bile oynanıyo. ben telefonu 3 haftadır kullanıyorum hiç bi sıkıntım yok bu fiyatada daha iyisini beklemeyin.
  • Bende alacağım gm dsv inşallah iyi çıkar çok sorunlardan bahsediyorlar kullanan bir kaç kişiye sordum 2 aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı diyor kafam çok karışık alsam mı? almasam mı bilemiyorum?

• soket sorununu cozdum kablonun ucundaki 2 metali biraz iceri dogru iyice bastirin duzelecektir

• togarma1905 kullanıcısına yanıt
    ben tel kötü felan demedim ki tel ck guzel fiyatı da iyi biliyrm zten. sadece desteklememe nedenini sordum@togarma1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togarma1905 -- 29 Kasım 2013; 1:31:36 >
  • arkadaşlar bende general mobile discovery akıllı telefonu var.televizyonumda LG47lm860v modeli var.acaba nasıl görüntü aktarımı yapabilirim.yerdımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

arkadaşlar bende general mobile discovery akıllı telefonu var.televizyonumda LG47lm860v modeli var.acaba nasıl görüntü aktarımı yapabilirim.yerdımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.

arkdaşlar ahize sesi az diyolar ..biri aradığı zaman gerçekten sesi az mı çıkıyo ? sorun oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurugürültü

quote:

Orijinalden alıntı: samil422

arkadaşlar bende general mobile discovery akıllı telefonu var.televizyonumda LG47lm860v modeli var.acaba nasıl görüntü aktarımı yapabilirim.yerdımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.

arkdaşlar ahize sesi az diyolar ..biri aradığı zaman gerçekten sesi az mı çıkıyo ? sorun oluyormu?

yani karşıdaki konuştuğumuz kişinin sesi az mı duyuluyo demek istedim
  • 4 gb lık aldım ben de.

Uçuyor

Yalnız kullanım iledledikçe takılmalar, donmalar olur mu. Buni nasıl önleriz.

Telefona oyun yüklemeye korkuyorum bu yüzden.

• Otg kablosu bağlayan var mı ilk alan arkadaşlara sormuştum çalışmıyor demişlerdi şimdi baya güncelleme falan gelmiş deneyen var mı ona göre kabloyu alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: starkan

Otg kablosu bağlayan var mı ilk alan arkadaşlara sormuştum çalışmıyor demişlerdi şimdi baya güncelleme falan gelmiş deneyen var mı ona göre kabloyu alayım

Soket Dışarı elektrik vermediği için desteklemiyor :(
  • arkadaslar usb kablosu olarak ne onerirsiniz kutusunda gelen kabloyu kullanarak riske atmak istemiorum telefonu ?

• arkadaşlar bende general mobile discovery akıllı telefonu var.televizyonumda LG47lm860v modeli var.acaba nasıl görüntü aktarımı yapabilirim.yerdımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.

sorusunu sormuştum ama kimse cevap vermemiş.bilen uygulayan yok mu ? bide bu telefonda DLNA özelliği mevcut mu ? bu özellik sayesinde mi görüntüyü tv ye aktarabiliyoruz acaba ?
  • Slm arkadaşlar;

Benim e-posta ile ilgili sıkıntım bulunmakta. Gelen e-postaları anlık alamıyorum.

e-postalarımı görebilmek için illa e-postaya girip, sağ alt köşedeki güncelleme yapan simgeye dokunmam gerekiyor.

Ben ise sms gibi olsun istiyorum. Geldiğinde anlık olarak göreyim istiyorum.

Ayarlardan kontrol sıklığında otomatik (gönderme) seçili.

Yardımlarınızı rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.