Şimdi Ara

discovery factory modeden cikmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Masanin ustunden aldim telefonu kapaliydi, actim factory mode acildi, ses tuslari calismiyor guc tusu calismiyor.

Pili cikarttim bir kac kez denedim, factiey mode yejiden acildiginda sanki ses kisma tusu basiliymis gibi surekli asagi iniyordu secenek cubugu. Nasil duzeltebilriiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Masanin ustunden aldim telefonu kapaliydi, actim factory mode acildi, ses tuslari calismiyor guc tusu calismiyor.

Pili cikarttim bir kac kez denedim, factiey mode yejiden acildiginda sanki ses kisma tusu basiliymis gibi surekli asagi iniyordu secenek cubugu. Nasil duzeltebilriiz?

aynısı bugun banada oldu ses acma kapama felan hiç bi tuş çalışmıyor ne yapcaz

Orijinalden alıntı: cemin

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Masanin ustunden aldim telefonu kapaliydi, actim factory mode acildi, ses tuslari calismiyor guc tusu calismiyor.

aynısı bugun banada oldu ses acma kapama felan hiç bi tuş çalışmıyor ne yapcaz

100kere denedim ustad. Ek birsey yapmadim. Turk usulu tuslara vurdum falan. Bu arada telefon acildi fakat ses acma ve ses kisma tusu bozuk. Yani ikisinden biri basili kaliyor. Serrvise gondericem garanti bitmediyse

• Tuslar bozulmus degistirdik duzeldi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.