Şimdi Ara

discovery channel neden açılmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eskiden ne güzel seyrederdim american chopper falan şimdi açılmıyo nasıl açıcas bu kanalı

• d-zıbart dedikleri kahrolası şey yüzünden açılmıyor, bildiğim kadarı ile de yolu yok bu çakallara para vermekten başka.
  • Bizim Digital'de kart var 5 Ytl verip kartı çözdürüyom takınca hepsi açılıyor
  • MagicBox mu ne öyle bişi ile problemine çözüm yüreğine huzur gelsin

• kahrolsun d-smart verin discoverymizi

MagicBox ne yaw anlatsana hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 15 Ağustos 2008; 3:59:27 >
  • dreambox al. yasal olmayan kart paylaşımıyla izlersin. şahsen ben böyle yapmayı düşünüyorum. platformlara 5 kuruş koklatmam. inada bindirdiler.
  • ya bende goldmaster var onda olmazmı bu dedikleriniz illa receiver almam şartmı para yok ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

MagicBox mu ne öyle bişi ile problemine çözüm yüreğine huzur gelsin

dreambox tan bahsediyorsunuz sanırım, çok pahalı bir cihazdı bir zamanlar. şimdide öyle olduğunu sanıyorum. üzerinde kendi işletim sistemi dahili diski ethernet kartı falan var, bildiğin bilgisayarın receiver taklidi yapanı aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

Bizim Digital'de kart var 5 Ytl verip kartı çözdürüyom takınca hepsi açılıyor

bu dijital in adı ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

Bizim Digital'de kart var 5 Ytl verip kartı çözdürüyom takınca hepsi açılıyor

Kartı kaça aldın?
  • yokmu bunun bir çözümü para vermeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 15 Ağustos 2008; 18:27:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.