Bildirim
Disco'ya Giriş Meselesi[ACIL]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Damsız ve içeri girmek isteyen bir kız bul. İçeri girdikten sonra herkes kendi başına olacak de kıza. -
Ama nasıl ve nerden? -
Mekanın çevresindeki Türk bi kızdan rica et -
Mekanın çevresi bomboş. korumalar cevrede adam bekletmyor -
bende bi keresinde beklerken içerden 2 kız çıkıp birisi benden ateş istemişti, durumu anlattığımda hay hay deyip bizi içeri almışlardı
ayrıca bu saatte ne discosu lan ?
gece gideceksen otelden falan manita yap, tur rehberiniz vs yok mu?
otelde değilsen elin mahkum gidip sap gibi dolaşcaksın kulübün oralarda, ingilizcen varsa turistlerden rica et sorun olmaz.. -
çevreden bi bayana durumu anlat yardımcı olacaktır -
neresi
yoksa avşadasınız ve tanza girmeyemi çalışıyorsunuz? -
Damsız almıyoruz demek çoğu zaman kibarca tipiniz,kılığınız müsait değil anlamına gelir.Bende yazlıktayım bana hiç damsız giremezsiniz demediler bazen bakıyorum girmeye çalışan 3-4 kişilik günü birlikçiler oluyor deniz şortu,parmak arası terlikle girmeye çalışıyorlar damsız almıyoruz diyerek geri çeviriyorlar. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: jolawe
neresi
yoksa avşadasınız ve tanza girmeyemi çalışıyorsunuz?
Evet. :)) nerden anladim. aparttayz ve ben gtmedim. 5 arkadas gitti almamıslar, bugn ben gtcem gece tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackfir3
quote:
Orijinalden alıntı: jolawe
neresi
yoksa avşadasınız ve tanza girmeyemi çalışıyorsunuz?
Evet. :)) nerden anladim. aparttayz ve ben gtmedim. 5 arkadas gitti almamıslar, bugn ben gtcem gece tabiki
5-6 kişi aynanda gitmeyin 2 şer gruplar halinde gidin belki girişte koruma yanlız kızlarla sokar içeri.ama sakın 5-6 kişi damsız girmeye çalışmayın:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X