Bildirim
Dişci Fobisi
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Acill Çok Tırsıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam korkacak bir şey yok acı olmuyor zaten. -
Keşke senin gibi ufak bi sorunum olsaydı. Anlayacağın korkmana gerek yok. Sadece ufak bir operasyon. Mide bulantılarından birçok dr a gittim yüzde 80i strestendir. Rahat ol. Bu dünya ölümlü ve yaşadığın zamanı bir daha geri getiremezsin. hiç birşeyden korkma
Mecbur kalınca seve seve gidiyorsun ve korku morku kalmıyor.
Aptallık etme ve git. Sonra uyutmaz ağrı yaparsa.
Dişlerime bakmadığım için pişmanım ve hala bakmıyorum. -
Seninkisi psikolojik
Dişçi korkusu geçmiyor kaç yıldan beri dişçiye giderim ağzımda tel var 5 dolguyla birlikte sayısız dişim çekildi(süt) hala tırsarım
Kanal tedavisi genelde çok ağrıtır beynine vida giriyor hissine kapılırsın dişçin iyi herhalde yormamış
Bende de çok var dişçi fobisi. Inanilmaz korkuyorum. Sabah karbonhidrat icerikli besin tuket. Morfinin bayiltici etkisini kaldirir. Şekerli birseyler ye
Ne korkak insanlar var şu dünyada. Bundan bir ay önce dolgu için dişciye gittim. Defalarca dişim şişmiş dememe rağmen dişin çürüğü tam sınırda deyip dolgu yaptı. Bir hafta sonra epey şişti, öyleki insan içine çıkmaya utanıyordum artık. 10 gün antibiyotik kullandıktan sonra tekrar gittim ama yine az da olsq iltihap vardı. Bir şey olmaz deyip 2 tane anestezi yaptı. Ona rağmen pek bir etki etmedi. Dişimi çekerken her acıyı tamamıyla hissettim. Çığlık atıp bagirasim geldi zor da olsa kendimi tuttum. Gözümden süzülen birkaç damla gözyaşı dışında sesimi çıkartmadım.
Yine gitmek zorunda olsam tereddüt etmeden giderim. Yapacak bir şey yok.
Sense ufak bir dolgudan çekiniyorsun. Erkek olmayı hak etmiyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
Ne korkak insanlar var şu dünyada. Bundan bir ay önce dolgu için dişciye gittim. Defalarca dişim şişmiş dememe rağmen dişin çürüğü tam sınırda deyip dolgu yaptı. Bir hafta sonra epey şişti, öyleki insan içine çıkmaya utanıyordum artık. 10 gün antibiyotik kullandıktan sonra tekrar gittim ama yine az da olsq iltihap vardı. Bir şey olmaz deyip 2 tane anestezi yaptı. Ona rağmen pek bir etki etmedi. Dişimi çekerken her acıyı tamamıyla hissettim. Çığlık atıp bagirasim geldi zor da olsa kendimi tuttum. Gözümden süzülen birkaç damla gözyaşı dışında sesimi çıkartmadım.
haşin erkek geldi dağılın
-
Kanal bitiyor ve dolgu kalıyor. Dolgu en basit iş.
Benim dişime kanal yerine dolgu yapıldı ve bu bi hata idi. Dişimin altı iltihap kaptı antibiyotiklerle ağrı kesicilerle 3 aydır yaşıyorum. Bu 3 aylık süre de tam 4 kere farklı hastaneye gittim. Defalarca o koltuğa hiç korkmadan oturdum boş yere iğneler yedim. Ve yine olmadı yine olmadı. Artık üniversite hastanesine gitcem üşeniyorum. Korkmak mı? Peh :P -
quote:
Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven
Hocam korkacak bir şey yok acı olmuyor zaten.
Morfin Yiyince Bayılacak Gibi Oluyorum Bunu Engelleyemezmiyim ?
Aslında Dişciden Korkmuyorum Morfinden Korkuyorum Babamın Yanında Bayılmak istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Misha Collins
Dişçi korkusu geçmiyor kaç yıldan beri dişçiye giderim ağzımda tel var 5 dolguyla birlikte sayısız dişim çekildi(süt) hala tırsarım
Kanal tedavisi genelde çok ağrıtır beynine vida giriyor hissine kapılırsın dişçin iyi herhalde yormamış
Kanal Tedavisi Rahat Geçti Fazla Bişey Hissetmedim Ama Morfini Yiyince Kafa Bimilyon Oluyor Aslında Dişciden Değil Morfinden Korkuyorum
Dolguda bişe olmuyor korkma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanala dayanabildiysen dolguyu hissetmezsin bile
quote:
Orijinalden alıntı: Küçük Herifler
Dolguda bişe olmuyor korkma
Peki Morfinin Bayıltmaması İçin Ne Yapmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
Sen spartalı mısın knk
-
la millet 20lik diş ameliyatı oluyor bi de onları düşün neler çekiyor.
benim gömülü haldeki 20lik çekilmişti. gereksiz yere korkmusum. doktora da rezil olmustum. -
Bende korkuyordum ama iğne yapılışını dahi hessetmedim
Dislerim capraşık . Tel taktircam para lazim 😄
Discilerden korkmayin .
Not : 20'lik dislerin cikiyor . Ustler patladi , altlar cene yapimi bozuyor . Gece uyurken dislerimi sıkıyorum ve sabah cenem catur cutur ediyor 😔
Şuan Yoldayım Tırsa Tırsa gidiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X