Şimdi Ara

Dışarıda güzel dolandırıldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlçede olan işimi erken bitirip ucuzluk pazarına uğrayacaktım. Yolun aşağısına inerken bi adamın sesli bir şekilde 3 kişiye oyunun kuralını anlattığını duydum yandan da delikanlı diye bana seslendi yanına yanaştım.
    Masada 3 tane kart vardı, içlerinden biri Joker. Jokeri buldurursan 2 katı para kazanıyorsun. Neyse yanımda o bahsettiğim 3 kişiden 1 adam, her oyun bitişinde Joker olan kartı eline alıp, parmağınla ustunu hafif kaldırıyordu belli olsun diye bu taktikle 300 tl kazandı. Ben 50 tl attım bi baktım boş olan kart aha dedim yandı para bu hırsla ne yapıcam ne edicem diye yanımdaki adama soyluyorum sürekli. Baktım cebime tekrardan 50 tl arıyorum 50den aşağısı olmuyor dedi adam. Bende yok abi son 20 tl var dedim. Adam tekrardan kartları kardı bu sefer kalkık olana gozumle iyice baktım ve bastum bu seferde 20 tlyi kaybettim.
    Meğersem adamlar orada arkadaşmış aklı sıra benımle oynayarak paramı uçurdular. Haram zıkkım olsun zabıtaya gidecektim de ben suçlu oldugum için uğraşmak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan bu devirde üç kağıttan dolandırılan kaldı mı yaa?
    seni dolandırdıkları oyunun adı üç kağıt :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bütün dolandırıcıklara adını verecek kadar ünlü bir hile
  • Hahaha ciddi misin

• CSB değilse hakikaten çok safmışsın. Kemal Sunal filminden bir kare adeta. Bir daha kumara bulaşmazsın en azından.
  • Hahaha ya oğlum ordaki kalabalık hep kendi adamlarıdır onların. Ulusta çok yolarlar milleti öyle. Polise diyecektin orda. Birini 200 lira tokatlamışlar sivil polis kafaya vura vura aldıydı parayı geri.
    Direk polis bulacaktın orda sen hata yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pipisipispis -- 1 Ağustos 2018; 14:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipisipispis

Hahaha ya oğlum ordaki kalabalık hep kendi adamlarıdır onların. Ulusta çok yolarlar milleti öyle. Polise diyecektin orda. Birini 200 lira tokatlamışlar sivil polis kafaya vura vura aldıydı parayı geri.
    Aynısı 15 yaşındayken benim başıma gelmişti , polise şikayet ettim. Biz o tip suçlara bakmıyoruz demişti hiç unutmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 1 Ağustos 2018; 15:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipisipispis

Hahaha ya oğlum ordaki kalabalık hep kendi adamlarıdır onların. Ulusta çok yolarlar milleti öyle. Polise diyecektin orda. Birini 200 lira tokatlamışlar sivil polis kafaya vura vura aldıydı parayı geri.
    Gitti 70 tl be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayni vaka ankara genclik parkinda benim basima geldi
    Allahtan yabanci bir adam beni uyardida ben para basmadim
    Teskilatmiş bunlar sonradan farkettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisedeyken ulusta hep gördüğüm sadece izleyip uzaklaştığım işler daha 15 yaşımda kolpa olduğunu anlayıp bulaşmamıştım şuan kendimle grur duyuyorum teşekkürler kardeşim

Çok geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ikotti

Lisedeyken ulusta hep gördüğüm sadece izleyip uzaklaştığım işler daha 15 yaşımda kolpa olduğunu anlayıp bulaşmamıştım şuan kendimle grur duyuyorum teşekkürler kardeşim

Çok geçmiş olsun
    Sağolasın hocam vardır bunda da bir hayır..
  • Aslında bakıyolar da hocam işlerine gelmiyo uğraşmak istemiyolar. Ulusta ankara palace ın orda bi genci 200 lira tokatlamışlar. Ordan da sivil polis müdahele etti zorla parayı aldılar heriflerden.

• Ulusa ilk geldiğimde oyunu gördüm tabi tezgahı biliyorum hemen yanaştı biri abi bak şunu isaretledim felan yapıyor bende hadi abi işine git diyip gitmiştim.Hocam kusura bakma da sende çok safmissin en basit numaralardan biridir bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Ulusa ilk geldiğimde oyunu gördüm tabi tezgahı biliyorum hemen yanaştı biri abi bak şunu isaretledim felan yapıyor bende hadi abi işine git diyip gitmiştim.Hocam kusura bakma da sende çok safmissin en basit numaralardan biridir bu.
    Hocam nerden bileyim ne duydum ne de gördüm daha önce. Güzel hile yapmışlar ama jeton hep sonradan düşüyor bende.
  • richierich59 kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun hocam 70 liraya bir ders almışsıniz.Bu arada kavga dövüş etmemekle iyi etmissiniz çoğu arkadaş ordakilerin bu paralara adam öldürür şerefsizler.

• Judoo kullanıcısına yanıt
    Adamı demez mi bi de 200 göster diye, bankadan çekelim falan diyor. İşte o ara diyorum ah *** kafası diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.