Şimdi Ara

DIŞARDA KIZLARI GÖRÜNCE PSİKOLOJİM BOZULUYOR YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
4
Favori
7.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MertayKardes

son cümleye kadar çok güzeldi hocam. üzgünüm ki yeni birini bulana kadar geçerli olacak bu düşünceleriniz. ilişkisi yeni bitmiş insan tesellisi yazdıklarınız. ha %100 haklısınız olması gereken bu ama insanın kendini kandırmasından öteye gitmez bu

Çok oldu hocam ilişkim bitelim. En az 4 yıl olmuştur. Belki de sıkıntılı bir süreç yaşadığım için soğudum bilmiyorum. Ama yukarida da bahsettiğim gibi tek amaç kız yapmak olmamalı. Bu insanın psikolojisini altüst eder.

Kızlara aşırı önem verilen bir memlekette yaşıyoruz. Bu yarışa kendimi sokmayarak ne kadar avantajlı olduğumu buradaki mesajları okuyarak daha iyi anlayabiliyorum.

Bence herşeyi sevgili yapmaktan ibaret görenler kendilerini kandırıyorlar. Hem psikolojileri bozuluyor, hem de hayatı yaşayamıyorlar. İntihara kadar götürür bu psikoloji insanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu forumun özgüvensiz insanları baydı artık konu dışını komple engelleyeceğim artık ülke gündemi konularını da okuyamayacağım bu yüzden.

Biri sağlam foto yap demiş, diğeri ben psikoloğumla konuştum elmayı düşürmek için boyun yetmiyor falan kız için psikolağa mı gidilir gerçekten ?

Yapmanız gereken tek şey yazmak konuşacak hiçbir şey yoksa yapıştır selamı isterse döner istemezse dönmez milyonlarca kız var illa birini alaçam kafasına girmeyin sen olmazsan başkasına yazarım imajını verin hatta kimse kendini bir şey zannetmesin.

Ama siz daha ilk mesajda kız ya cevap vermezse diye korkuyorsunuz dünyadaki tek kız o gibi kız cevap verince de özgüvensizlik yapıp heyecanlanıyorsunuz lan nasıl cevap verdi şeklinde.

Engelliyorum konu dışı bölümünü umarım gelişir millet

• Keira- kullanıcısına yanıt

Senin zaten bakış açın yanlış.

Sporu, kendini geliştirmeyi vs. illa kadınlar için yapıyorsan, kendin için yapmıyorsan boşver hiç yapma bile.

Ben mesela spor neden yapıyorum? İlla kadınlar için değil, fit görünmek kendimi iyi hissettiriyor, hayatın her alanında özgüven sağlıyor, o fit görünüş karşıdaki insanın sana saygısını arttıyor. Üstelik kendimi korumak içinde yapıyorum. Kadınlar olmasa da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 21 Aralık 2020; 11:42:26 >
  • bir insan tipsizse ama harbi harbi tipsizse bu adam nasıl özgüvenli olsun bir işe odaklansa o surat hep aklında olacak hayat enerjisini alacak ve mutsuz olacak bazı insanlar daha tipsiz olduklarından haberleri yok annesi babası yakışıklı oglum falan filana diyor garibimde inanıyo tip sadece kız için degil tüm hayatını etkiliyo maalesef ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sysmmhg

Bu mesaj silindi.

hocam 1 90 boyla kız bulamamayı nasıl başardın ya 1.68 170 adamlar üst üste götürüyor denemiyorsun bence kızlara yazmazsan kızlar sana gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Bu forumun özgüvensiz insanları baydı artık konu dışını komple engelleyeceğim artık ülke gündemi konularını da okuyamayacağım bu yüzden.

Biri sağlam foto yap demiş, diğeri ben psikoloğumla konuştum elmayı düşürmek için boyun yetmiyor falan kız için psikolağa mı gidilir gerçekten ?

Yapmanız gereken tek şey yazmak konuşacak hiçbir şey yoksa yapıştır selamı isterse döner istemezse dönmez milyonlarca kız var illa birini alaçam kafasına girmeyin sen olmazsan başkasına yazarım imajını verin hatta kimse kendini bir şey zannetmesin.

Ama siz daha ilk mesajda kız ya cevap vermezse diye korkuyorsunuz dünyadaki tek kız o gibi kız cevap verince de özgüvensizlik yapıp heyecanlanıyorsunuz lan nasıl cevap verdi şeklinde.

Engelliyorum konu dışı bölümünü umarım gelişir millet

herkes senin gibi günde 5 kız bulmuyo kanka anlayamazsın

• Bende 3 yıllık sevgilimden ayrıldım ve daha 20 yaşındayım. İnsan bir daha bulamayacağını düşünüyor zaten ondan önce de hiç olmamıştı. Ama sevgili olmanın da çok olumsuz tarafları var hiçbir şey tozpembe değil 10 dakika iyiysen 30 dakika kötüsün. İlgilenirsin yüz vermez ilgilenmezsin ilgilenmiyorum der ilgilenmedikçe de sana sokulmaya çalışır ayrıca. Yalnız olmaktan ziyade insanın hayatında birkaç dostu olmalı ve kendini sürekli geliştirmeli yaştan bağımsız şekilde. Ama yine de karşı cins şart maalesef. İyisiyle kötüsüyle hayatta bir birliktelik gerekiyor yalnızlık da çekilmez belli yaştan sonra.
  • Hiç bir zaman bir daha bulamayacağımı düşünmedim. En kötü yanı o sürede oluşan bağı koparıp atmaktı ve zaman aldı.

Aşık olduğumda ne kadar mutluluk yaşadıysam, 4 misli acıyı da ayrılırken tattım.

Karşı cins şart sözüne de katılmıyorum. Hayat yalnız da geçer. 2020 yılındayız, hem de öyle bir geçer ki...

Bundan 40-50 sene önce kadınlar erkeklere hizmet ediyordu ve onların aleyhine bir ilişki vardı. 20 sene öncesi eşitlik yakalandı ve şuan ise kadınlar çok daha avantajlı bir noktadalar.

Günümüz kızları evde yemek bile yapmıyorlar. Ben evde kurufasulye pişirirken, bitişikteki kızların kapısının önünde hergün farklı bir siparişin kutuları duruyor.

Eğer Türkiye 'de olmasaydım düşünürdüm. Ama burada vereceğim bu çabaya değecek bir karşılık alacağımı düşünmüyorum. Nedir yani, seks için mi bu çileyi çekeceğim. Hiç sanmıyorum.

• Göze çarpan ilk statü fiziki özelliklerdir. En önemli statü maddi gelirdir. Aşk maşk yalan iş tamamen oksitosin hormonu olayı. Başkalarının çirkin gördüğü kıza aşık oluyorsanız bilin ki ilahi bir kuvvet değil oksitosinin onu görünce tetiklenecek bir bağ oluşturmuş olmasıdır.
  • Sadece seks değil hocam olay. Demek ki ikimiz de yanlış insanlara denk gelip kırılmışız. Tek fark benim ilk deneyimim olması ve üniversite falan da bittikten sonra ayrıldığım için bir daha bulamayacağımı düşünüyorum. Bulamamak değil de bir daha onu sevdiğim gibi sevememek korkusu diyelim. Olay sadece seks değil dediğim gibi insan yaşlandıkça yaşıtları evlendikçe yalnızlığın nasıl birşey olduğunu daha iyi anlar diye düşünüyorum. Ve gerçekten seni anlayan birisi ile birlikte olunursa evlilik neden olmasın diye düşünüyorum.

Şuan da kadınların amacı o tamamiyle erkeğe hizmet etmek. 25 hele 30 yaşından sonraki kadınlarda bunu daha iyi görürsünüz güzellikleri ellerinden gidince karşılarındaki erkek de az bir şey özgüven varsa onu kaptırmamak için ellerinden geleni yaparlar. Sizde de aynısı olacaktır bir yerden sonra. Genelleme yapıyorum ama 45 yaşında bir erkek ve kadını kıyasladığınızda erkekler hep çalışmasına rağmen büyük çoğunluğu kadınlara göre daha fit ve daha düzgün oluyor. Yani 30 yaşından sonra kendine bakmazsa kadının olayı biter hocam.

Dediğim gibi ben cinsellikten ziyade sorunsuz be anlayışlı bir hayat yoldaşı bulduğum zaman evlenirim cinsellik küçük bir detay. Biraz iyimserim sanırım 3 sene başka kız görmediğim için tozpembe mi düşünüyorum acaba :DD

• tamactiJun T kullanıcısına yanıt
    “Başkalarının çirkin gördüğü kıza aşık oluyorsanız “ tam beni anlattı bu cümle. Çevremdeki herkes benim ondan daha iyi olduğumu söylerdi.
    • Parfüm, kadınlar dahil bazı insanları rahatsız eder beni öksürtüyor kaçasım geliyor kimyasal çoğu.
    • Kadın erkek farketmez ama herkes yakışıklı erkek yada güzel kız istiyor kendine bakmıyor.
    • Güzel olup koca ararken ailesine bakabilecek kadar geliri olan evi de olsa fena olmaz deyip ama her zorlukta da size destek olan kızlarla güzel olup piyasadan zengin erkek arayan tipleri birbirleriyle karıştırmayın. Karakter önemli olan.
    • Yaşınız gençse ailenizden ev, evlilik yardımı da gelmiyorsa gidin yurtdışında doviz biriktirip gelin. Burda çok zor biriktirip almak.
    • Karı koca çalışıyorsanız mutlaka ev işlerinde işleri paylaşın, öğrenin. Zorluğu da keyifi de birlikte yaşayın.
    • Saygı gösterin saygı görün, empati yapın.
    • Zor zamanlar olur kesin ani karar vermeyin. Ağır söz kullanmayın dilinize hakim olun. Karşı tarafta böyle olmalı.
    • Gençlikte olur böyle yalnız zamanlar takmayın kafanıza

• "Arkadaşlar dışarı bi çıkıyorum her taraf güzel kızlarla dolu ama benim yok"

Bu nasıl bir cümle arkadaşım. Sahiplenilecek bir eşya mı bu benim yok diyorsun. Konuş, arkadaş ol, vakit geçir.

• sorun ya insan üzülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Etzel45

Sadece seks değil hocam olay. Demek ki ikimiz de yanlış insanlara denk gelip kırılmışız. Tek fark benim ilk deneyimim olması ve üniversite falan da bittikten sonra ayrıldığım için bir daha bulamayacağımı düşünüyorum. Bulamamak değil de bir daha onu sevdiğim gibi sevememek korkusu diyelim. Olay sadece seks değil dediğim gibi insan yaşlandıkça yaşıtları evlendikçe yalnızlığın nasıl birşey olduğunu daha iyi anlar diye düşünüyorum. Ve gerçekten seni anlayan birisi ile birlikte olunursa evlilik neden olmasın diye düşünüyorum.

Şuan da kadınların amacı o tamamiyle erkeğe hizmet etmek. 25 hele 30 yaşından sonraki kadınlarda bunu daha iyi görürsünüz güzellikleri ellerinden gidince karşılarındaki erkek de az bir şey özgüven varsa onu kaptırmamak için ellerinden geleni yaparlar. Sizde de aynısı olacaktır bir yerden sonra. Genelleme yapıyorum ama 45 yaşında bir erkek ve kadını kıyasladığınızda erkekler hep çalışmasına rağmen büyük çoğunluğu kadınlara göre daha fit ve daha düzgün oluyor. Yani 30 yaşından sonra kendine bakmazsa kadının olayı biter hocam.

Dediğim gibi ben cinsellikten ziyade sorunsuz be anlayışlı bir hayat yoldaşı bulduğum zaman evlenirim cinsellik küçük bir detay. Biraz iyimserim sanırım 3 sene başka kız görmediğim için tozpembe mi düşünüyorum acaba :DD

Aynen hocam, ikimiz de kırılmışız, bu bende karamsar düşüncelere yol açarken sizin olumlu düşünmeniz çok daha iyi.

Birlikte, uyum içinde hayatı paylaşacak bir yol arkadaşına kim hayır diyebilir ki. Bu konuda kesinlikle sizinle hemfikirim.

Ancak kadınlara karşı güvenimi kaybettim. Tekrar nasıl yerine gelir hiç bilmiyorum.

İlişkim olmadan önce el ele tutuşup gezen çiftlere imrenirdim. Şimdi ise sokakta kavga eden çiftleri görüyorum 😅😅😅 Artık neler yaşamışım ki, algıda seçicilik ne hale gelmiş.

Kötü İlişki bana, "aslında yalnızken ne kadar da mutlu, sorunuz ve sıkıntısız bir hayatım varmış" dedirtti. Ama birisi kötü geçti diye hepsi de öyle olacak anlamına gelmiyor tabi.

Yalnız artık kız arkadaşım yok diye de hayatta üzülmem. Zerre kadar üzülmem hem de.   

• Güzel kız görünce git yanına konuş zaten tanımıyorsun ne kaybedersin

• Bende de karamsar düşüncelere yol açtı tabi, bir daha onun kadar beni seven olmaz hatta hiç sevgilim olmayacak düşüncesi gibi ondan önce yoktu çünkü :D

Ben aksine kadınlara karşı güvenim gitmedi, çok iyi davranıp da kötülük görmedim açıkçası ben daha fazla kötülük yaptım :( yaparken farkında değildim sonradan vicdan azabı çok kötü oluyor :(

Açıkçası yolda gezerken kimin sevgilisi varmış yokmuş hiç ilgimi çekmiyor armudun iyisini ayılar yer hesabı olmadığı sürece :D

Ben arar mıyım yeni birisini ararım ancak üzülmek gereksiz zaten muhtemelen 5 10 sene içerisinde yüzde 90 bambaşka insanlarla evlenmiş olacağız hayatın gerçeği bu hocam, belki de 20 sene sonra boşanmış olacağız ama ilkler unutulmayacak bunu biliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamactiJun

Göze çarpan ilk statü fiziki özelliklerdir. En önemli statü maddi gelirdir. Aşk maşk yalan iş tamamen oksitosin hormonu olayı. Başkalarının çirkin gördüğü kıza aşık oluyorsanız bilin ki ilahi bir kuvvet değil oksitosinin onu görünce tetiklenecek bir bağ oluşturmuş olmasıdır.

Hocam birine aşık olmak oksitosin hormonu azlığına mı işarettir ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.