Arkadaşlar dişçim 7500 tl fiyat verdi. (dişlerim ayrık ve eğrilik var ama herhangi bir sağlık sorunu oluşturmuyor sadece estetik amaçlı yaptırmayı düşünüyorum) birikmiş param ile dişlerimi yada spor salonuna yazılıp iyi bir beslenme ve programla vücudumu düzeltmek istiyorum. (Biraz zarganayım) sizce hangisine yatırım yapmalıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chesley -- 1 Ağustos 2021; 2:24:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diş yada vücut geliştirme

-
-
Diş tabiki vücut hallolur sonra
-
Vücut geliştirmeyi niye bu kadar abartıyorsunuz?Düzgün beslenmek sanıldığı kadar pahalı değil.Ve bazı kişiler yapınca da en iyi diyeti yapmaya çalışıyor bi de.Saçma sapan adını ilk kez duyduğum ot bitki vs. koyuyorlar böyle :D.Hiç gerek yok böyle olaylara.O parayla ikisini de gerçekleştirebilirsin bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: quax77
Vücut geliştirmeyi niye bu kadar abartıyorsunuz?Düzgün beslenmek sanıldığı kadar pahalı değil.Ve bazı kişiler yapınca da en iyi diyeti yapmaya çalışıyor bi de.Saçma sapan adını ilk kez duyduğum ot bitki vs. koyuyorlar böyle :D.Hiç gerek yok böyle olaylara.O parayla ikisini de gerçekleştirebilirsin benceKatılıyorum hocam büyük paralar gerekmiyor ama zayıf olduğumdan ekstra fazla yemem gerekecek birde tabii aldığım maaş asgari ücret, o yüzden bu parayı akıllıca kullanmak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vatan yahut silistre
-
Sinagoga git 2 tur dua et ne mesaj alırsan onu uygula.
Arkadaşlar dalgaya alınacak bir durum yok. Parayı düzgün yönetmek istiyorum. Bir eli s’kinde hayattan hiçbir beklentisi kalmamış para yönetmek nedir nedendir bilmeyen şahıslar tekrar yorum yazmaz ise sevinirim.
Dinle beni,
Vücut dediğin zaman ister, disiplin ister, irade ister her şey senin kontrolünde. PARAYLA VÜCUT GELİŞTİRİLMEZ.
Dişe gelirsek, parayı verirsin koltuğa geçersin oturarak güzel dişlere sahip olursun.
Hangisi önemlidir?
Dişlerin durumuna bağlı olarak vücut daha önemlidir, dişleri paran olduğu vakit istediğin zaman yaptırırsın ama vücut öyle değildir.
Bunları sporda dötüm terlemiş yüzümdeki ter telefona düşmüş şekilde yazıyorum.
...
2 sinin yeri bambaşka
Dişlerini her zaman sergileyemezsin fakat vücudu attığın her adımda sergilersin. Hatta bedensel açıdan dinçlik ve Özgüven kazandırır.
İşin özü 2si de olmazsa olmazdır. Tek fark biri senin iradene bağlı diğeri ise cebindeki paraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 31 Temmuz 2021; 16:21:17 >
Önce diş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle diş.
Salona verecek paran varsa dişini yaptır beslenmeye gram dikkat etmesen de gelişeceksin. 2-3 senelik vücut yap bıraksan bile yapışacak sana taşıyacaksın büyük bölümünü.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1E
Dinle beni,
Vücut dediğin zaman ister, disiplin ister, irade ister her şey senin kontrolünde. PARAYLA VÜCUT GELİŞTİRİLMEZ.
Dişe gelirsek, parayı verirsin koltuğa geçersin oturarak güzel dişlere sahip olursun.
Hangisi önemlidir?
Dişlerin durumuna bağlı olarak vücut daha önemlidir, dişleri paran olduğu vakit istediğin zaman yaptırırsın ama vücut öyle değildir.
Bunları sporda dötüm terlemiş yüzümdeki ter telefona düşmüş şekilde yazıyorum.
...
2 sinin yeri bambaşka
Dişlerini her zaman sergileyemezsin fakat vücudu attığın her adımda sergilersin. Hatta bedensel açıdan dinçlik ve Özgüven kazandırır.
İşin özü 2si de olmazsa olmazdır. Tek fark biri senin iradene bağlı diğeri ise cebindeki paraya.biliyorum hocam o istikrarı sağlayacağımı düşünüyorum.
tabi beslenme ve spor salonu ücretide var işin içinde onu baz alarak söyledim.
teşekkürler yorum için :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Diş sporu iyidir ağrı sızı olmaz en azından
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vg nankördür ama diş öyle değil bir kere ver kurtul hayatın düzelsin konuşman bile değişir ses tonunu bile etkilediği durumlar oluyor.
-
Up
Dişi bir kere yaptır ömür boyu rahatsın.
Vg boş iş, hevesin geçecek, bıraktığında verdiğin emekler çöpe gidecek.
Düzgün beslenme ve günlük 15-20 dakika vücut ağırlığıyla çalışma disiplini kazan yeter de artar bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
Dişi bir kere yaptır ömür boyu rahatsın.
Vg boş iş, hevesin geçecek, bıraktığında verdiğin emekler çöpe gidecek.
Düzgün beslenme ve günlük 15-20 dakika vücut ağırlığıyla çalışma disiplini kazan yeter de artar bile.Teşekkürler
Up
Dişini ve vücudunu atarsan daha sağlıklı yorum yapabiliriz bu arada boy kaç?
En Beğenilen Yanıtlar

Diş tabiki vücut hallolur sonra |
vatan yahut silistre |
Dinle beni,
Vücut dediğin zaman ister, disiplin ister, irade ister her şey senin kontrolünde. PARAYLA VÜCUT GELİŞTİRİLMEZ. Dişe gelirsek, parayı verirsin koltuğa geçersin oturarak güzel dişlere sahip olursun. Hangisi önemlidir? Dişlerin durumuna bağlı olarak vücut daha önemlidir, dişleri paran olduğu vakit istediğin zaman yaptırırsın ama vücut öyle değildir. Bunları sporda dötüm terlemiş yüzümdeki ter telefona düşmüş şekilde yazıyorum. ... 2 sinin yeri bambaşka Dişlerini her zaman sergileyemezsin fakat vücudu attığın her adımda sergilersin. Hatta bedensel açıdan dinçlik ve Özgüven kazandırır. İşin özü 2si de olmazsa olmazdır. Tek fark biri senin iradene bağlı diğeri ise cebindeki paraya. |
Benzer içerikler
- mesai dışı randevu nedir
- para her kapıyı açar münazara örnekleri
- şap nedir
- leonardo dicaprio boyu
- makedonya teknoloji sitesi
- dc açıldı mı
- zara indirim ne zaman 2025
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X