Bildirim
DİŞ VS TIP
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

DİŞ VS TIP
(En Son Oy Tarihi: 16.9.2017)
Giriş
-
anket çöp olmasın up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 12 Temmuz 2017; 11:5:12 > -
yukarı -
İdeale göre değişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle diş doğuda tıp okuyanlara anlam veremiyorum cidden Van Kars gibi yerlerde ideal falan ama 6 yıl az değil kesinlikle
Doğuda Tıp' tan kastın Van Kars Urfa Elazığ Erzurum gibi yerler ise yazma tabii ki.
bazıları tıpın iyisi kötüsü olmaz yaz gitsin diyor -
6 sene okuyacan ona göre düşün hocam soru şu olmalı doğuda 6 senemi batıda 5 senemi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: IIImalwareIII
bazıları tıpın iyisi kötüsü olmaz yaz gitsin diyor
eğitim iyiyse yer sorun değil ben zaten pek sosyalliğe önem veren biri değilim oturur tek başıma çalışırım -
sizce doğudaki tıpların eğitimi iyi midir ? -
Tıp bence
biraz soğuklara alıştıktan sonra yaparım heralde hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 12 Temmuz 2017; 12:13:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Seaword
O biraz sana bağlı meslek olarak söyliycem. Ekşide bir siz görmüştüm doktorlar dişçi kadar kazanamamaktan dişçi doktor kadar prestiji olmamasından yakınır. Cidden işlerini iyi yapan iki insan için türkiyeyi özetliyor.
Sana kalmış bir şey doğuda yapabilir misin
ben size 16.8 ile tıp gelir mi diye soracaktım sizce gelir mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Seaword
Gelir gelir
devlet olması benim için çok iyi olur kıbrısta yaşam zor masraflı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIImalwareIII -- 12 Temmuz 2017; 11:45:59 > -
erzurum un tip iyidir eğitimi güzel.
sanırım kars veya van gelir ucu ucuna erzurumda yüksekmiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X