Şimdi Ara

Dış Ticaret elemanı Maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
70.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dış ticaret elemanlarının maaşları ne kadar arkadaşlar,ben şuan dış ticaret okuyorum dış ticaret elemanı olucam bitirince ama ne kadar maaş alacağımı yada ortalama ne kadar olacağını bilmiyorum,
    Varsa bu meslekte çalışan,çalışan arkadaşı olan birileri ne kdar maaş aldıklarını yazabilirler mi?
    Dış ticaret mesleğini çoğu insan bilmez o açıdan bu konu bir çok dış ticareti merak edene yardımcı olacaktır

• Sadece dış ticaret okuyup bitirmek yetmiyor maalesef.
    Kendini geliştirmen gerekiyor. Ne kadar çok kendini geliştirip, büyürsen maaşın o kadar çok artar.
    Şimdiden maaş söylemek mantıksız olur. Şirketine göre değişir çünki.

Bunların Polis, memur, öğretmen,asker gibi sabit bir maaşları yokki bilelim.
  • bu meslekte kendini geliştirmek demek dilini yükseltmen demek ,bi kaç dil bildiğimde ne kadar alırım,şirketlerine göre maaş ne kadar olur
    ha birde sabit değil derken ne demek istedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nx+1/2(5x-m)=5/2 -- 24 Ağustos 2010; 11:43:17 >
  • yukarrı
  • ben yeni girdim işe yeni mezunum .. kesinlikle şirkete ve kendini geliştirmene bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

ben yeni girdim işe yeni mezunum .. kesinlikle şirkete ve kendini geliştirmene bakıyor

peki nasıl girdin ,şuan staj mı yapıyorsun ,ne kadara anlaştın hangi diller daha çok tercih ediliyor
    bilgilendirrmisin beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende dış tic. stajı yapıyorum bizim hoca demişti benim maaş 3000 tl diye
  • dış ticarette iş bulma şansı baya yüksek galiba bizim orda mezun olcaklardan sorduklarım hep dış ticaret üzerine lisans yapcaz diyorlar
  • dış ticaret alanında çok iş açığı var,ama işte sadece ingilizce yetmiyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakustun

bende dış tic. stajı yapıyorum bizim hoca demişti benim maaş 3000 tl diye

hocam ben 2 yıllığı bitirdiğimde ne yapmam gerekiyor staj için belge falanmı alıcam
    quote:

Orijinalden alıntı: burakustun

bende dış tic. stajı yapıyorum bizim hoca demişti benim maaş 3000 tl diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoblast

quote:

ben yeni girdim işe yeni mezunum .. kesinlikle şirkete ve kendini geliştirmene bakıyor

peki nasıl girdin ,şuan staj mı yapıyorsun ,ne kadara anlaştın hangi diller daha çok tercih ediliyor
    bilgilendirrmisin beni

su an staj ile başladım 4 yıllık üni. işletme mezunuyum... arapça rusça çok büyük revaçta .. ingilizce zaten kesin olmalı
  • quote:

quote:

quote:

bilgilendirrmisin beni

su an staj ile başladım 4 yıllık üni. işletme mezunuyum... arapça rusça çok büyük revaçta .. ingilizce zaten kesin olmalı

iyide arapçayı nası öğrencem ben senin bir fikrin var mı maaş konusunda

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperador

merhaba,

bu konuya bakıyordum bende üye olup bende yazayım dedim. ekonometri mezunuyum. 2003 ekimden beri bir firmadayım. dış ticaret olarak yaptıklarım malı yükletmek beyannameyi açmak (gümrük işleri) evrakları hazırlamak yurtdışına yollamak. müşterilerle telefonda pek muhattap olmuyoruz hemen hemen hepsi uzakdogulu zaten ingilizceleri yok çogunun benimde çok iyi sayılmaz. açıkcası patronumuzun birisi yabancı o konuşur zaten genel olarak. akreditifli işlemler hemen hepsi nadiren t.t oluyor. faturaları kontrol ediyorum muhasebeye veriyorum. aldıgım maaş 1800 dü temmuzda 2000 oldu arada bayarmda mayramda eserse birşeyler verirler onlarıda pek saymayın. 7yıldır burada çalışıyorum bundan 2 yıl önce büyük bir firmaya başvurdum o zaman maaşım sanırrım 1500 falandı 2000 ve üstü olur dedim 2 .mülakattan sonra ses çıkmadı. ancak orada maaşların daha iyi oldugunu söylediler özellikle 5 yıllık tecrübeli birisi için. büyük firmalarda çalışmak patron firması olmaması hep lehinizedir. yıl sonları toplu para verirler vs.. küçük firmalar büyüse bile elleri ceplerine gitmez. tecrübe kazanıp firma değiştirmek en iyisi ben yapamadım henüz. yabancı dilde bir tane çok iyi olacak. 2 dil bilsenizde benim gibi almanca ingilizce en azından birisi çok iyi olmalı.

Staj için lojistik şirketleri uygunmudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2

quote:

quote:

quote:

bilgilendirrmisin beni

iyide arapçayı nası öğrencem ben senin bir fikrin var mı maaş konusunda

valla bilemicem ama bu diller çok tutuluyor kardeşim ..

• Arkadaşlar Merhabalar,

Konuyla ilgili yardımcı olmak istedim. Valla ben 1.5 yılı aştı bir dış ticaret şirketinde çalışıyorum, Aile şirketi olduğu için çok fazla iş yükünüz ve minimum maaşınız oluyor Aile şirketlerinde onu anladım. Ofiste 2 kişi çalışıyoruz. Şuan müşterilerle yazışmalar, yani siparişi alıp imalatçılara geçmek, termin almak işlemleri haricinde herşeyi yapıyorum ki başına geçsem onu da yaparım. Şuan aldığım maaş 1.100 tl ama önümüzdeki ay zam alacağım haberini aldım. Tabiki gene de çok çok düşük. Çünkü bu kadar işi yapmak zaten bir dış ticaret şirketi yönetmek gibi bir şey.
  • quote:

Dış ticaret elemanlarının maaşları ne kadar arkadaşlar,ben şuan dış ticaret okuyorum dış ticaret elemanı olucam bitirince ama ne kadar maaş alacağımı yada ortalama ne kadar olacağını bilmiyorum,
    Varsa bu meslekte çalışan,çalışan arkadaşı olan birileri ne kdar maaş aldıklarını yazabilirler mi?
    Dış ticaret mesleğini çoğu insan bilmez o açıdan bu konu bir çok dış ticareti merak edene yardımcı olacaktır

Hocam bolumu bitirmissinizdir diye umuyorum. Nasil, ne durumdasiniz, calisiyor musunuz ? Dis ticaret bolumunu onerir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Dış ticaret elemanlarının maaşları ne kadar arkadaşlar,ben şuan dış ticaret okuyorum dış ticaret elemanı olucam bitirince ama ne kadar maaş alacağımı yada ortalama ne kadar olacağını bilmiyorum,

Hocam bolumu bitirmissinizdir diye umuyorum. Nasil, ne durumdasiniz, calisiyor musunuz ? Dis ticaret bolumunu onerir misiniz ?

Kesinlikle eğer ki dayın,amcan falan yoksa bu işlerde,Kesinlikle önermiyorum.1 yıllık mezunum ama iş yerleri en az 3 yıl deneyim ingilizce ana dilin gibi rusça ve arapça alternatif olarak istiyor.Bunlardan biri eksikse güle güle diyorlar.Boşa gitti 2 senem boşa gitti onca emeklerim.

Tavsiyem bu bölümü seçmeyin.Torpiliniz yoksa tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Kesinlikle eğer ki dayın,amcan falan yoksa bu işlerde,Kesinlikle önermiyorum.1 yıllık mezunum ama iş yerleri en az 3 yıl deneyim ingilizce ana dilin gibi rusça ve arapça alternatif olarak istiyor.Bunlardan biri eksikse güle güle diyorlar.Boşa gitti 2 senem boşa gitti onca emeklerim.

Tavsiyem bu bölümü seçmeyin.Torpiliniz yoksa tabi

bu mesleği seçecekleri yanlış yönlendirmeyelim... 1 yıllık mezun bir dış ticaretçi yada her ne iş olursa olsun yüksek maaşlar beklememeli, ancak bir iş yerinde en az 3 sene çalıştıktan sonra 2500- 3000 tl lerden başlar maaşlarınız...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.