Şimdi Ara

Dış ticaret Bölümü Maaşlar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
75.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aklınız varsa sosyal hizmetler veya psikolog olun 40 50 puanla kpss atanın
    ben iibf mezunuyum +85 üstü lazım atanmak için (özelde muhasebecilik,banka,ik)oluyor ama iş garantisi ve maaşlar düşük
    sonuç sosyal hizmetler veya psikolog 40 puan al atan :)
  • Gelecek kaygısı taşıyan ergenler neden hep başlangıç maaşına takılıyor anlamış değilim. Her meslek, mühendisler de dahil fayda sağlamiyorsa bu parayla başlayacak.

Bu işte yabancı dilim yok demek ticaretin dış kismi yok demektir. Yani dış ticaret değil evrak hazırlayan maaşını tartışıyor sunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM diş ticaret uzm.yard. yeni mezun 2017 güncel maaş ne kadardır uluslararassı ilişkiler mezunu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 1 Aralık 2017; 9:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vallexN

bende dış ticaret okuyorum son seneme başlıcam ve tecrübe 0 hiç bişey yok ingilizce desen oyunlardan filmlerden öğrendiğimiz kadar anlaşılan zor bi gelecekte beni bekliyor..

şu an ne iş yapıyorsunuz acaba
    bende bomboş ing.işletme bitirdim 3 yıl süründüm iş bulamadım en sonunda bir şirketin muhasebesine asgari ücretle başladım 3 yıldır çalişiyorum 1900 maaş aliyorum yaş 32 oldu artık bu saatten sonra bişey olmaz
  • Konuyu biraz hortlatacağım fakat araştıran merak eden arkadaşlara yardımcı olmak isterim.

Arkadaşlar hiç bir işe yaramıyor,askeri ücret ile işe başlarsınız işi öğrenip 2018 şartlarında alacağınız rakam 2500 maximum.Fakat kendinizi geliştirip B karnesi yada İngilizce dışında ekstra bir yabancı dil eklerseniz o zaman gerçekten güzel yerlere gelebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.