Şimdi Ara

DİŞ TELLERİ TAKILAN BİR ERGENİN SERÜVENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİŞLERİMDEN ÇEKTİĞİM KADAR HİÇBİRŞEYDEN ÇEKMEDİM.

ilkokuldayken okulun en tatlı cocuguydum dişlerim bozuktu sevgilim fln vardı utandım çocuk aklıyla taktırmadım ...
    8. sınıfın sonunda Askeri Lise Sınavına Girdim Kazandım Mülakatlarda Bütün Sağlık Elemelerinden Geçtim Dişten Elendim Çook Üzülmüştüm...
    Dişlerimin Bozuklugu Babamdan Geliyo Herhalde Onunkide Bozuk.
    Neyse Askeri Liseden Elendim Hemen Babam Diş Tedavisine Götürdü...
    Benim Çene İlerdeymiş Maske Taktılar Hemde Mor... :(
    3 Ay Boyunca Dışarı Çıkamaz Oldum ... Hatta Günlerden Bir Gün... Bir Misafir Geldi : Masallah Babasına Benziyo Dedi Ordan Kuzenım Atladı : Çeneside Babasına Benziyoduda Yaptırıyoz Yenge Dedi...
    3.Ay Sonunda Maskem Çıktı Lise 1 Başladı Ağzımda Damak Genişletici Var Tamagımda resmen 5 e 10 profil demir ... Ağrısından Duramıyorum Dokununca.Bu Damaklığıda Çıkardılar Sonra Teli Taktılar ...Gülerken Kendimi Kasmaya Başladım Tellerim Gözükmesin Diye Hatta Bir Arkadaş Niye Öyle Gülüyosun Özürün mü var demişti çok moralim bozuldu...Part 2 gelir Daha Çok Demir Çelik Soktular Ağzıma Saat 4 Oldu ...

• iyi gidiyorsun devam et .
  • buda bı ımtıhandır .
  • Hahahaha terminator mü oldun læ
  • keepqut un demirle imtihanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keepqut

DİŞLERİMDEN ÇEKTİĞİM KADAR HİÇBİRŞEYDEN ÇEKMEDİM.

ilkokuldayken okulun en tatlı cocuguydum dişlerim bozuktu sevgilim fln vardı utandım çocuk aklıyla taktırmadım ...
    8. sınıfın sonunda Askeri Lise Sınavına Girdim Kazandım Mülakatlarda Bütün Sağlık Elemelerinden Geçtim Dişten Elendim Çook Üzülmüştüm...
    3 Ay Boyunca Dışarı Çıkamaz Oldum ... Hatta Günlerden Bir Gün... Bir Misafir Geldi : Masallah Babasına Benziyo Dedi Ordan Kuzenım Atladı : Çeneside Babasına Benziyoduda Yaptırıyoz Yenge Dedi...
    3.Ay Sonunda Maskem Çıktı Lise 1 Başladı Ağzımda Damak Genişletici Var Tamagımda resmen 5 e 10 profil demir ... Ağrısından Duramıyorum Dokununca.Bu Damaklığıda Çıkardılar Sonra Teli Taktılar ...Gülerken Kendimi Kasmaya Başladım Tellerim Gözükmesin Diye Hatta Bir Arkadaş Niye Öyle Gülüyosun Özürün mü var demişti çok moralim bozuldu...Part 2 gelir Daha Çok Demir Çelik Soktular Ağzıma Saat 4 Oldu ...

al bendende okadar 8. sınıfta önce üst dişlerime tel taktılar ondan sonra alta geçti ortodontist değişik değişik demirler girdi hayatımda bukadar eziyet çekmedim lastikmi dersin, arka kafadan takılan aparatmı dersin, mummu dersin hepsi girdi geceleri uyuyamadım aç kaldım şu an 17 yaşındayım yeni çıktı teller ama dur daha bitmedi şimdide plastik birşey takıyorum şeffaf birşey ama demirlerden çok daha iyi istediğin zaman çıkarabiliyorsun bunuda 2 ay takıcam ondan sonra kurtuluyorum

• ben 3 sene damaklı taktım tamemen düzelmişti ancak şimdi eski haline döndü . Hepsinde böyle olur mu bilmiyorum ama sen ginede bir sor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keepqut

DİŞLERİMDEN ÇEKTİĞİM KADAR HİÇBİRŞEYDEN ÇEKMEDİM.

aynen panpa banada dıştan bişey taktılar 6 ay manitasız gezdim elim kireçlenmişti artık şimdi çıkarttılar o şeyi şimdi gel gör beni panpa

• o maske çok berbat bişey ama 2.5 senelik tedavinin son 10 gününe geldim rahatım.
  • Bana bu yaz başında takıldı, 3 ay oldu hala takıyom. Dişlerimin hepsi düzeldi, hiç ağrı sızı çekmiyorum. Kısmetim açıldı bile diye bilirim. Ben gülerken kasıyorum bi tek o var. Ama dişlerim %100 düzeldi. Teller çıktıktan sonra Before - After resmi koyucam
  • İlkokulda taksaydın onları tedavi sürecin daha kısa ve kolay olurdu. Tamam psikolojik travmatik etkisi daha fazla olacaktı ama lisede takmaktan ve askeri liseye dişler yüzünden gidememekten iyidir. Kaldı ki lisede de takmasaydın ileride çok ciddi ameliyatlar geçirecektin. Eğer alt çene ilerde ve üst çene de dar ise ameliyatların bir hali zor olacaktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.