Şimdi Ara

diş teli taktırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 6-7 ay önce tel taktırmıştım.alt dişlerim üst dişerimden önde olduğu için kırmızı ile gösterdiğim yerlere mavi bi yükseklik koymuşlardı.amaç ağızımı kapatamayıp tel ile birlikte üst dişlerimin alt dişlerimi geçmesi idi.6-7 ay geçti aradan alt dişlerime de tel taktırmak için gittiğimde kırmızı ile gösterdiğim yerlerdeki yüksekliklerden biri,sakız çiğnediğimden düşüp bağırsaklarıma yolculuk etmişti.doktor tmm iyileşmiş diyerek diğerini de çıkarttı.sonra alt dişlerime tel taktıktan sonra doktor yanlış görmüşüm olmamış diyip ön dişlerime mavi yükseltiler taktılar.önden bakınca gözükmüyo,ama ''s'' leri peltek söylüyorum artık :D ve yemek yerken zorluk çekiyorum dişlerim sızlıyor hepsi.sorum şu doktor takarken demişti ama unuttum o mavi yükseltilerin adı nedir?
     diş teli taktırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amemo -- 14 Aralık 2011; 14:07:58 >

• bidaha sevgilin olmayacak
  • dr ole bisey dedimi cidden? Devlettesin sanrm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ taraftaki üst köpek dişim çok aşırı fazla dışardaydı.aşırı fazl a kötü duruyordu ama onu düzeltmek kolay oldu :D 4 ayda geçti o.ama doktor farklı sorunlar da var dedi.üst çeneyle alt çene arasında.daha tel takılı kalma amacı heralde çıkarılırsa tekrar eski haline dönmesi.
  • bende 3 gün önce taktırdım ama benimkiler porselen yani şeffaf, kimse farketmiyor tel taktırdığımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

dr ole bisey dedimi cidden? Devlettesin sanrm.

özeldeyim ve doktorum çok iyi.ama ben onları çıkarmları için dişlerimi normal değil de sağlıklı olması gerektiği gibi çenemi geriye attım.sonra öle bişe yaptığımı fark ettiler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Tel ilk takılırken acı hissediyor musunuz?

evet.bide her 6 haftada bir teli kalınlaştırıyolar.kalın teli takınca 1-2 gün çok kötü sızlıyor hiçbişe yiyemiyosun.benim şuanda olduğu gibi.dün alt dişime taktırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Telimi? Diş yaptırmak mı?
    10 yıl önce açıldı
    diş teli yardım
    8 ay önce açıldı
    Devlette diş teli hk.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • midem bulandı o nasıl bir ağızlan Allah diş doktorlarına sabır versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.