Şimdi Ara

DİŞ Teli takanlar yardım yemek yiyemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
63.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yarına kadar bekleyin hocam dişlerin hareketine gore hareket edebilir. Hayırlı ve geçmiş olsun. Diş ağrısı için en çok parol u önermişlerdi bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben agzimda ters dinmus braket ile 2 gun yemek yemistim çok korkmayın 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abim bir ay corba yedi ekmegi de anca corbaya koyup yedi baya zordu kilo bule vermisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ilk günler pilav ve yoğurt ekmek yiyordum. 1 hafta sonra geçiyor merak etme.
  • kardeşim bide tel çıktı demişsin kesinlikle git. Ben 4 hafta gidememiştim. En arkadaki braket kopmuştu benimde onun bir önünde ki diş yamuldu en arkadaki yamulmadı ama onun bir önünde ki çok fena yamuldu büyük azı dişi 4 haftada.

Onun dışında bir problem olmaz. Ha doktor ayda bir geliyorsa çok da sorun değil zaten tedavinin başındasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sutura Coronalis

quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

et suyu ve çorba

aga kaç gün böyle gider yani ne zaman bi dürümü ısırarak kesebilirim ?

unut onu
    doktor bazen tedavilerde öyle bir sıkıştırack ki yine çok ağrıyaçak zamana bırak sadece

• her şeyi yiyebilirsin bir sorun çıkarmaz (Diş telinden dolayı yiyemediğim şey yok şu ana kadar bir tek doritos tehlikeli gibi geldi:)
  • uranus_97 kullanıcısına yanıt
    ya abinin diş teli farklı ya benimki diş telinden dolayı şu ana kadar herhangi bir yiyecek yemediğimi hatırlamıyorum sadece randevularda ilk 2-3 gün ağrı olur oda dişler yer değiştirdiği için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByPapiX

ya abinin diş teli farklı ya benimki diş telinden dolayı şu ana kadar herhangi bir yiyecek yemediğimi hatırlamıyorum sadece randevularda ilk 2-3 gün ağrı olur oda dişler yer değiştirdiği için

Senin ki farkli ozaman agridan duramadigini bilirim senin ki iyimis

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.