Şimdi Ara

Diş teli hakkında yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün dişlerime tel taktırdım. Sağlamlık için arka dişlerine bant takıldı. Daha önce 10 günlük aparey deneyimim olmuştu ve yine bant vardı. Bu bant beni diş etimi kesiyordu ve dayanılmaz bir acıya sebep oluyordu. İnternetten araştırdım bazı kişiler bant kullanmıyor veya bant dişlerine oranla küçük olduğu için diş etini kesmeyecek şekilde oluyor. Benim bant resimlerden göreceğiniz gibi diş etime giriyor. Daha önce bant deneyimi olanlarda böyle bir durum oldu mu acaba ? Doktoruma diş etimi kesmeyecek şekilde bant takmasını söyledim ama o şekilde yok dedi. Ben bu durumun normal olmadığını düşünüyorum. Bu acıyla 1-2 sene yaşanmaz. Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Bu durum normal mi? Diş teli hakkında yardım!Diş teli hakkında yardım!

• Öncelikle geçmiş olsun benimde diş telim cikalı 3 4 ay oldu bant felan kullanmadim ilk defa senden duydum , sana burda tavsiye veremicem fakat doktorunla kesinlikle konuş bunu he birde ilk 1 2 hafta ağrılar normal lastik felan fakat bi zaman sonra alışiyorsun . Son olarak doktorun iyi biridir umarım benim ki kadının odun versiyonuydu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Telimi? Diş yaptırmak mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.