Şimdi Ara

Diş Sorunu [Önemli ve Ciddidir] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim o geride olan iki dişi çarklatıp yerine kaplama porselen yapıyorlar onu bi dene sor

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Özel bir yerde 5 bin alırlar, ve yaşın 20 yi geçtikden sonra tel taktırırsan biraz zor bir tedavi olur 2 sene ile olucak iş değil heleki devlet de yaptırırsan tedavi 8 yıla kadar uzar birde kaç yıl sonrasına gün verirler.. işin zor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 13 Eylül 2012; 20:18:57 >
  • Arkadaşlar eğer 18 yaşın altındaysanız özel hastaneye yaptırcam diyin sonrada devlet hastanesinden o özel hastaneye sevk alın ve sigorta karşılasın ücretleri. Benim tel 500 tlye takılacak.

Orijinalden alıntı: CapoRegime

quote:

Orijinalden alıntı: _GökByRock_

Bende de tel var kardeşim 3.500 TL ye yaptırıyorum ben de. Aralık 2011 de takıldı. Şuan biraz düzeldi. Yardımı olursa bir resim de koyayım senin için. Eski bir resim şuan hala tel var. Soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Diş Sorunu [Önemli ve Ciddidir]

Hocam dudağa zarar verme parçalama gibi durumlar oluyormu birde yemek yerken falan yerinden oynama gibi durumlar oluyormu ?

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Dudağın ve yanağın iç taraflarına takılabiliyor teller. Sürekli yaralar olabiliyor ama bi zaman sonra alışıyosun. Yemek yerken oynayabilir ama olabildiğince sert yiyecekler yememeye çalışman gerekiyor.

• eski konunu hatirligorum noldu hocam niye taktirmadin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JacqaL

Arkadaşlar eğer 18 yaşın altındaysanız özel hastaneye yaptırcam diyin sonrada devlet hastanesinden o özel hastaneye sevk alın ve sigorta karşılasın ücretleri. Benim tel 500 tlye takılacak.

hocam tam olarak nasil yani anlamadim simdi ben agiz ve dis sagligi merkezine gitsem ozelde tel taktirmak istiyorum sevk verinmi diyecem birde yaptiracagim yerin ismini solicem ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simon-Adebisi -- 13 Eylül 2012; 20:42:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eM0chaN xD

quote:

Orijinalden alıntı: JacqaL

Arkadaşlar eğer 18 yaşın altındaysanız özel hastaneye yaptırcam diyin sonrada devlet hastanesinden o özel hastaneye sevk alın ve sigorta karşılasın ücretleri. Benim tel 500 tlye takılacak.

hocam tam olarak nasil yani anlamadim simdi ben agiz ve dis sagligi merkezine gitsem ozelde tel taktirmak istiyorum sevk verinki diyecem birde yaptiracagim yerin ismini solicem ???

her özel yapıyormu bilmiyorum ama önce özele git. durumunu anlat.bir reçete vercekler sonrada senden ağız ve diş sağlığı merkezine gidip o özele sevk almanı isteyecekler. ağız ve diş sağlığı merkezine randevu alacaksın ve muayeneye gideceksin. sıra sana geldiğinde içeri gir ve ben sadece sevk almak istiyorum diyip reçeteyi göstereceksin. sevkini aldıktan sonra geri özele git ve tedavin başlasın ben bu şekilde teli 500 tlye yaptırıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.