Şimdi Ara

Dis sagligi ve sorularinizi bekliyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CypTreeofLife

sorularinizi bekliyorum

Merhabalar hocam,

Dün saat 11 sularında 20 lik dişim inceden bir sızı yaptı akşama dayanamayıp doktora gittim baktı ve haftaiçi bir gün gel ya çekelim ya da o üstünde ki diş etini alalım dedi.

Antibiyotik ve ağrı kesici yazdı fakat hala yutkunurken o acıyı çekiyorum kulağıma vuruyor ağrısı.

Şimdi doktora gitsem bu dişi çekeceğini söylese canım çok mu yanar.

Ayrıca sizce hangisi benim karıma olur? Çektirmek mi yoksa bırakmak mı ?

• ön dişlerim açıkcası rengarenk ve çok kötü bir durum 21 yaşındayım bir taneside geride acaba kaplama yaptırsam ileride ağız kokusu ağızdan düşme gibi sorunlar olurmu birde istanbulda hangi doktoru önerirsiniz tabi fiyat performans olarak değerlendirisek iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunç*

Hocam üst ön dişlerimin arkasında, diş çıkmış. Ön dişlerimin arkasında 5 adet diş ve sadece bir kısmı yani tırtıklı olan baş kısmı çıkmış, dilimi falan sürttüğümde rahatsız olabiliyorum ama alıştım açıkçası, çıkalı da rahat 3 yıl olmuştur. 18 yaşındayım, sizce ne yapmalıyım ?

Şikayetin nadir görulen bir olaydır.. Yaşın ortodontik gelişim açısından uygundur.. Fakat kesinlikle bir ortodontiste gitmen gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: remember_me

2 tane boş dişim var sabit protez ne kadardr acaba ..
    baya pahalıdır diyolar :(

Heralde implantdan bahsediyorsun. Pahalı olup olmadıgını tartısmam ama kesin çözümdür deyebilirim

• quote:

Oncelikle herkeze merhaba.
    Ben Dis hekimi ogrencisiyim ve size yardim edmek icin burdayim.
    Dis ile ilgili Merak eddiginiz herseyi banaa sorabilirsiniz.

Sorulariniz icin simdiden tesekkurler.

merhaba..ben dün kanal tedavisi yaptırdım fakat tedavi yapılmadan önce ne bir film çekildi ne de herhangi bişey...dolguya rağmen ağrıyınca kanal yaptı direk doktor..tedavi çok rahat geçti fakat tedavi sonrası sızlamalarım hala devam ediyor..nezaman geçer ve ağrıması normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa1802 -- 14 Aralık 2012; 21:09:28 >
  • hocam cok cay icmek disleri sarartir mi

birde sakiz cignemek dolguya zarar verirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Fichtner -- 14 Aralık 2012; 21:38:17 >
  • Hocam ön dişimin yarısından azı sarı 5 6 yıldır böle ve günde 2 defa fırçalamama rağmen geçmedi yani intihaptan olabilirmi önerilerininiz neler yaşım 17
  • Hocam benim bi sorum war ben disime dolgu yaptirdim 1 sene falan oluyor disci dolguyu yapti ama soguk hava gelince disim sizliyor. Bu sizlama 1 seneden beri war bana iyi bir disci tavsiye edebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: remember_me

2 tane boş dişim var sabit protez ne kadardr acaba ..
    baya pahalıdır diyolar :(

Heralde implantdan bahsediyorsun. Pahalı olup olmadıgını tartısmam ama kesin çözümdür deyebilirim

Hocam dişin yamuk çıkması düzelir mi?Bir kez daha diş öyle çıktı sonra düzeldi.3 diş aynı yerden çıkıyor biri düştü 2si kaldı.Yaş:12
  • Sadece orta hat kayması için tel taktiracagim , carpisikliga göre daha uygundur diye düşünüyorum , mümkün müdür ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam benim de sol üst arka dişime 1,5 yıl önce kanal tedavisi yapıldı.Şimdiye kadar bir şikayetim yoktu ama şimdi üst dudağımı o yöne çekince ve diş etinin üstündeki boşluğa dokununca bir ağrı oluyor yalnız dişte hiçbir ağrı yok nedir bunun sebebi?
  • Hocam öncelikle 8 aydır tel var ağzımda ortodonti tedavisi görüyorum.Doktorum alt çenedeki diş etlerin tellerin arasına girmiş eğer böyle giderse diş etlerinin kesilmesi gerekir dedi.Diş etlerinin nasıl aşağıya indirebilirim?
  • yakında bende tel tedavisine başlayacağım üst damakta darlık olduğundan küçük bir genişletme operasyonu geçirebileceğim söylendi. Bu ameliyat zor mudur? Ortalama ne kdar sürede geçer? Birde yüzümde değişiklik olacak mı? şimdiden tşkç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.