Dönem 2nin de ortalarına geldik sayılır biraz tecrübelerimden bahsetmek istiyorum. Tabi her bölümün belli başlı bazı sıkıntıları, dersleri zordur sabah aksam okula gidersiniz vs vs Ama dişte ayrı bir zorluk var 'Subjektiflik' ve 'Psikolojik Harp'! Teorik olan sınavlar candır çalışırsın emeğinin karşılığını alırsın ya da komite değilse onu da alamazsın 'bizde komite yok'. Pratik sınavlara bakıyorum böyle bir şey yok ya :) Bir defa zaten gelen herkes bu bölüm için doğmuş(!)😂 Herkes mi der ya 'Ben bunu harika yaptım'... Yaw tamam iyiysen de bu sende olan bir sey (ki emin olun hepsi iyi değil) ne diye her bi b*k yapıldıktan sonra 'Ben neyim be' 'Ben bunun için doğmuşum' tarzında b*ktan laflar etmek zorunda değilsin lanet herifler Neyse bu bir yana hocaların ****liği bir yana. Yaw arkadas, sırf daha yüksek almak için g*tüni satan kişiler var (buradaki kastımız yalakalık) ve gerçekten de öyle yapanlar daha yüksek alıyor. Böyle gıcık bir yanı vardır diş okumanın. Bunları bilerek gelin. Ben bunları dile getirdim diye kötü bir algı oluşturmayayım yoksaaa ben bu meslek için doğmuşum ahxgsgagva < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim