Şimdi Ara

Dış kulak iltihabı kaç günder geçer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
89.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, geçen salı kulağımda durduk yere birden hafif doluluk hissi vardı.Birkaç güne kadar geçer dedim fakat ileri günlerde (çarşamba günü) kulağımda şiddetli ağrı oluşmaya başladı.Perşembe gününe randevu alıp kbb doktoruna gittim.Doktor, antibiyotik,ağrı kesici ve kulak damlası verdi.Perşembe günü akşamından beri ilaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum, fakat şimdi daha kötü durumdayım.Kulak deliğim öyle bir şişti ki neredeyse kulak deliğim kapanacak.Şiddetli ağrıda yapıyor.Aranızda bu hastalığı geçirenler var mı? varsa kaç günde iyileştiniz?

• aranızda hiç bu hastalığı geçiren yok mu ?
  • İlaç kullanılmaya başlandıktan sonra en fazla 1 hafta içinde ağrıları yok eder. Geçmiş olsun.
  • ilaçları kullanalı birkaç gün oluyorsa normaldir. ama arkadaşın dediği gibi 1 hafta ya da 10 gün içinde etkisini gösterir geçer. sen sadece düşünme orayı gerisi gelir düzelir kafana takma. sen yine de takviye olsun diye antibiyotik etkisi gösteren yiyeceklerden yersen faydalı olur sarımsak falan yersin ara sıra o biraz ağrıyı alır. geçmiş olsun.

not: boğaz iltihabın da varsa o yüzden şiddetli olabilir. ama bir zararı olmaz sen yine iltihap için antibiyotik etkisi gösteren doğal yiyeceklerden de ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpass -- 19 Şubat 2011; 11:09:32 >
  • Ben de geçirmiştim. 1 hafta gibi geçiriyor ama en kötüsü kulak damlalarını damlattıktan sonra damlattığın kulak üstte kalacak şekilde yatmak zorunda olmak. Yoksa damla gitmiyor ayağa kalkınca hemen akıyor dışarı. Saatlerce yatmıştım çok sıkıcıydı. İğrenç bir hastalıktır ağrısı da kötüdür. Bana da aynen antibiyotik damla, ağrı kesici ve bir damla daha vermişti. Verdiği ağrı kesici olmasa çekilecek çile değil çok güçlü olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 19 Şubat 2011; 11:32:28 >
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Kulak yolum iyicene şişti.Neredeyse kulak deliğim kapanıcak.Buda bende baya panik yaptı.Zaten ağrısı adamı öldürmekten beter ediyor.Cumartesi-pazar günleri kbb doktoru bulunmuyorda.Pazartesiye yeniden randevu aldım diye.
  • Off gecmis olsun acaip can yakar

Kemikte diş ette kulak ağrısı adamı bitirir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulak arkası şişlik ve kanser
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @gennosuka,

Sağolasın.Hakikatten çok kötü bir rahatsızlık.Ağrısı çenene,kafana, boğazına her yere yayılıyor.Şuan çorbadan başka birşey yiyemez oldum.Konuşurken bile ağzımı çok zor açıp-kapatıyorum.Allah'ım kimseyi böyle bir rahatsızlık hatta hiçbir türlü rahatsızlık vermesin.İnsan bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyor.Artık kendime daha iyi bakacağım. (şimdi anladım)
  • yahu bendede sanırım başladı duş sonrası sol kulagımda duymama sorunum var sankı kulagımı cıkartıp takma kulak takılmış gıbı ellıyorum sankı başkasının kulagını eller gıbı hıssedıyorum benım kulagımdada mı ıltıhap var sızce dıger kulagım normal agzımı cok açıp daha sonra kapayınca sankı kulagımda acın kapanıyor gıbı sızce nedır sorun bayram oldugundan saglık ocaklarıda kapalı
  • bende kulagima su kacirdim ondan sonra dis kulak iltihabi olmus antibiyotik verdi 2 tane damla vermedi bi doluluk hissi var kulakta bakalim kac gunde gecicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

bende kulagima su kacirdim ondan sonra dis kulak iltihabi olmus antibiyotik verdi 2 tane damla vermedi bi doluluk hissi var kulakta bakalim kac gunde gecicek

Hocam, çok geçmiş olsun inşallah ileri aşamaya gitmez kulak iltihabı.
    Ayrıca tavsiyem, 3-4 gün içinde doktorun verdiği ilaçlar hiç fayda etmezse birdaha vakit kaybetmeden yine doktora gitmen.Bu sefer antibiyotik+ağrı kesici iğne verebilir.

Bana doktorun verdiği antibiyotik hapı, kulak damlası kulak iltihabını gerçirmemişti.Hapları ve damlaları kullanmama rağmen kulağımın içini matkapla deliyorlar gibi acı çekiyordum.Ne konuşabiliyordum ne de yemek yiyebiliyordum, ağzımı açamıyordum resmen.Ardından bir daha doktora gittiğimde antibiyotik+ağrı kesici iğne vermişti.Fakat ağrısını iğne bile kesmemişti.Gel git 1,5 haftada iyileştim.Allaha şükür o günleride atlattık.

Tekrar geçmiş olsun.

• saol hocam
    bende agri kesildi sanki. ilk gun asiri agri oldu.2 gun hafifledi tabi yine agri kesici kullandim.bu 3. gun agri yok suan fakat bi doluluk, tikanma hissi var.10 gun kulagina su kacirma dedi. ilaclarida duzgun saatinde alirsak bir sorun olmaz heralde.fakat aklima kulaga su kacirmamak icine ne yapabiliriz o var. illaki icine girer o su
  • bir de ne guzel hayallerim vardi hafta sonu icin margarita yapicaktim tekila mi icicektim hepsi suya dustu
  • Hocam, aynı şeyleri bende yaşamıştım başta bişi yoktu fakat sonrası tam cehennem.Fakat bünye ile alakalı sanırsam verdiği antibiyotik etki etmedi bende.Onun için antibiyotike karşı direnen mikroplar için iğne vermişti.Sanırsam küçüklükten beri antibiyotik hap iç, antibiyotik iğne vurul vücuttaki mikroplarda bi direnç oluşmuş, imana gelmiyor şerefsizler Hatırlıyorumda çocukluğumda penisilinmiydi adı neydi o can yakan antibiyotiğin adı, sürekli ondan vurulurdum.Birkeresinde hemşire baktı kalçaya, nereye vurcam iğneyi dedi.Düşün sene kıç iğne yemekten delik deşik olmuş iğne vurulcak yer arıyor hemşire.Resmen haritadan yol takip eder gibi kıçımda iğne vurulcak yer aradı.

Antibiyotik işin içine girince, alkol alımıda olmuyor haliyle .Artık iyileşince acısını çıkarırsın

• şu linki inceleyin, birçok soruyqa cevap var
    http://diskulakyolu.blogspot.com/
  • Arkadaşım geçmiş olsun aynı hastalık bende de var aile hekimimize gideyim basit bi sorundur dedim o da sadece antibiyotik verdi damla falan vermedi 2-3 gün oldu ve bugüne geldik ağrıdan uyuyamıyorum hatta duramıyorum çorba bile zor içiyorum neyse bugün kardeşim de doktora gitti kbb'ye gidin demişler kulağını temizlemişler annem benden bahsetmiş ve sadece antibiyotikle olmaz deyip damla vermiş sorum şu bu iki damla kulağımdan gitmiyor gibi geliyor annem kulağın dışında kaldığını söylüyor tavsiyesi olan var mı herkese Allah şifa versin ben de anladım sağlığımın kıymetini Allahım sen dindir ağrılarımızı herkese şifa dilerim
  • Geçmiş olsun,iyileşen varsa tavsiyelerini alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an aynı durumdayım eczaneden antibiyotik aldım fakat felaket bir ağrısı var sizin kaç günde geçmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.