Şimdi Ara

Diş kayıt dondurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diş Hekimliği 1. Sınıfım fakirlik belgesi ve mazaret dilekçesi vererek kayıt dondurma talep ettim. Bu taleplerin onaylanma olasılığı kaç? Reddedilir mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• %80 kabul edilir hocam ben de sağlık ile ilgili problem olunca sağlık belgesini mazeret dilekçesi olarak verdim kesin olarak dondurdunuz diyemem telefonla takip edin dendi bana 3 gün sonra dondurma işlemi kabul edilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dondurma işlemi kabul edildiğini nereden anlıyorsunuz e-Devletten mi baktınız bir de bir şey soracağım mazeret dilekçesi yazmamıza ne gerek var ki yani keyfim öyle istiyor o şekilde donduramıyor muyuz. illa fakirlik sağlık vs mi olmalı bölümü beğenmedim dondurmak istiyorum diyemiyo muyum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wweiss1023 W kullanıcısına yanıt
    Hocam bana bi barkod verdi bunu öğrenci işlerine ilet onlar sana onaylandı mı reddedildi mi bilgi verir dedi. Mazareti bjlmiyorum ama salla bir şeyler ben maddi yetersizlik ve bu yetersizliğin getirdiği ailevi ve psikolojik sorunlar dedim yalandan. Bu arada okullarda normalde kayıt dondurma okul açıldıktan en geç 1 ay sonra oluyormuş sanırım, ben çok geciktirdigim için dilekçe/mazeret istemis olabilirler.

• Bence her türlü kabul edilmesi lazım. Ben bölüm değişeceğim için dondurdum ama kimse öğrencinin ne yaşadığını bilemez.

• omeromerromerrr O kullanıcısına yanıt
    anladım hocam neden istiyorsunuz peki bölümü bırakıp tekrar mı hazırlanacaksınız

Yok myp ile geçiş yapicam yazın. Hazırlıkla uğraşmamak için de bu sene dil kursuna gideceğim kalan vakitlerimde de para kazanmaya çalışırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Telimi? Diş yaptırmak mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sen niye sordun sen de mi dondurmayı düşünüyorsun

Hocam öğrenci işlerini 5 günde bir arayıp sorun dediler. Öyle öğrendim. Ben de keyfi dondurma var sanıyordum ama yokmuş. Bir mazeret belirtip o mazereti hem belgeletmeniz lazım hem de dilekçede belirtmeniz lazım. Genelde herkesin yaptığı oturduğu mahallenin muhtarından fakirlik belgesi alıp dondurmak ve bu belgeyle donduramayan öğrenciye hiç rastlamadım.

Kabul edilir zaten hocam fakirlik belgesi veya sağlık belgesi ile dondurulma işlemine başvurup donduramayan öğrenciye ben rastlamadım açıkçası.

hocam ben hazırlıktayım da gitmiyorum yks kasıyorum tekrar giricem. kayıt dondurmadım öylece duruyor dondurursam kredi kesiliyo kredi aldigim icin dondurmuyorum. hazırlıktan geçen sene kaldım bu sene 2. hazırlık senem yine de gitmiyorum kırık obpm yok geçen sene girdim kırıkla. şimdi kırıksız giricem tıp için kaydım da duruyo yks 2022 tercih döneminden sonra sildiricem

yani benim durum biraz karışık ama bu sene yksyle geçemezsem nolur bilmiyorum 2 kez kalınca heralde myp ile başka bölüm yazabiliyorum yatay gecis. ama bölümüm mühendislik o yüzden türkçe değil ing her
    ünide malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.