Şimdi Ara

dis ipinden anlayan gelebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • su kurdanli dis iplerinin icinde 50 tane bulunuyor diyor.iyidi bir kurdanla her disi mi yapicaz oyleyse bir disimizden cikan pislikler diger dise bulasir,oyle degilse kurdan dayanmaz.linkte verdigim nasildir(normal iplerde zorlaniyorum azi dislerinde falan)
    https://www.hepsiburada.com/stopever-well-tooth-kurdanli-dis-ipi-p-SGSTOP30793#reviews

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kürdanlar çok kullanışsız 25 m olanlardan alsan 30 cm koparıp kullansan daha çok gider ve dediğin gibi olmaz her diş aralığında kaydırırsın daha hijyenik. Oral b nin ki çok iyi diğerleri çok kolay kopuyor ve zar zor diş arasına giriyor. En iyisi bence bu.

www.hepsiburada.com
    Oral-B Diş İpi Satin Tape 25 m Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/oral-b-dis-ipi-satin-tape-25-m-p-SGOB017978

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA7DB07DC -- 26 Mayıs 2018; 4:4:17 >

• ben suan colgateinkini kullaniyorum o da baya kaliteli ama iste normal iplerde baya zorlaniyorum.baya uzun kopariyorum yetmiyor :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oral b ara yüz fırçasını kullanmanızı tavsiye ederim. 2.3 m di sanırsam geniş olan ile yaramıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adres ver gelelim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.