|
ingilizce diş hekimliğinin avantajını bir marmaralıya sorarsanız çok daha mantıklı olur. soruyu revize ederek cevaplayayım. doktora yurt dışı düşünenler için daha avantajlı mıdır sorusuna evet. sonuçta phd ünvanı alacaksınız. çapada ingilizce 3. senesine giriyor kontenjanı düşük olduğundan preklinikte asistanlarla çok daha rahat diyaloğunuz olur bu avantajın dışında ne olur bilmiyorum. ek binada derslere birlikte girerlerse bunun da bir numarası olmaz ama gireceklerini sanmıyorum. 100 bin kazanan kişilerin bir maaş aldığını düşünmüyorum ya da o kişiler doç veya prof mu bunu bilmiyorum. beginner birisi için gelecek maaş kuvvetle muhtemel sabit ve ilave prim olur. bazı masraflar priminizden düşer, her ay kazancınız stabil değildir. özel hastaneye sahip bir diş hekiminin aylık kazancı ürkütücü ve hayal edilemeyecek kadar yüksek olabiliyor. bir üst sınır belirtmek mümkün değil. ablanızın atladığı bir detay var, almanyanın her eyaletinde farklı prosedürler var. birçok eyaletinde diş hekimi/tıp hekimi ayrımı bile yapılmıyor. eğer ki c1 almanca yapabilirim diyorsan zaten bu azimin önünde kimse duramaz arkasına geçip nasiplenmek gerekir :)) yurt dışı için avantajdan kasıt meslek sonrasıysa hemen hemen hepsinde kendi kaderini çizersin fakat student change program için istanbul üni doğru yer olmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matsuyama97 -- 10 Ağustos 2021; 23:22:27 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt