diş hekimliği, hacettepe ve gençlerle söyleşi
şu anda hacettepe üniversitesi diş hekimliği fakültesi pedodonti anabilim dalında araştırma görevlisiyim. geçen sene yazın tercih döneminde bir arkadaşın ricası üzerine gelmiştim. bayram tatili akabinde ilk yıllık izni kullanma heyecanı derken işe yeni dönebildim. tercih dönemi içinde olduğumuzu öğrenince yardım edebileceğim herkese yardımcı olmak üzere geldim. özel mesajdan soran arkadaşlara ithafen benzer sorular sorulduğunda diğer arkadaşların da yanıtları görmesi adına konuya yazmalarını önemle rica ediyorum.
diş hekimliğiyle ilgili fakülte, meslek, özel sektör, dus, branşlar, ankara, hacettepe, havaların sıcaklığı her dahil her şeye yanıtınız mevcut. hepinizin gözlerinden öpüyorum.
merhaba arkadaşlar bu seneki tercih döneminde yardımcı olmam açısından @Ribas0 ricası üzerine foruma kaydoldum. eski bir forum olmasına rağmen açıkçası ben donanımda eve internet bağlatacakken adsl firmalarına filan bakıyordum böyle bir kategorisi olduğunu bilmiyordum. kalabalık bir üniversite aday öğrencisi kitlesi buradaymış malum pandemi sebebiyle tercih fuarları da tam randımanlı olmuyor olabilir elimden geldiğince ben sorularınızı cevaplamaya çalışırım eğer ki merak ettikleriniz varsa tabii. bu sıralamaya bu gelir mi o iner mi çıkar mı gibi konularla ilgili en ufak bir fikrim yok arkadaşlar fakülteler, meslek ve dus asistanlık süreciyle ilgili soruları yönlendirirseniz çok memnun olurum.
kendimi tanıtayım, 2015 yılında mf3 bazında 12k sıralamayla istanbul diş hekimliği fakültesine yerleştim. 2020 yılında mezun oldum. 2021 mart ayındaki dus sınavında 90. oldum ve bir devlet üniversitesinin pedodonti(çocuk diş hekimliği) anabilim dalında uzmanlığa başladım. (başlayalı birkaç hafta oldu..)
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 90
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.098 (Bu ay: 244)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 89 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar