Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ Mİ PC MÜHENDİSLİĞİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Banada öyle geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Atsızsüvari

Dis hekimligi oku dostum.Hayatindan memnun olman onemli.Sonucta roket firlatip,10. gezegeni kesfetmeyeceksin.

İşte sırf bu zihniyet yüzünden ülke bu halde gerçi yas grubunuzla bu konuyu tartışmak gereksizde yazık size gerçekten meslek seçiminde tek etmeni para görüyorsunuz yazık ...

Orijinalden alıntı: Ersin001

quote:

Orijinalden alıntı: Atsızsüvari

Dis hekimligi oku dostum.Hayatindan memnun olman onemli.Sonucta roket firlatip,10. gezegeni kesfetmeyeceksin.

İşte sırf bu zihniyet yüzünden ülke bu halde gerçi yas grubunuzla bu konuyu tartışmak gereksizde yazık size gerçekten meslek seçiminde tek etmeni para görüyorsunuz yazık ...

Öncelikle selamlar Ersin.19 yaşındayim ve mühendidlik yazacagim.Ancak siralamam ilk 20binde olsaydı saglik sektoru yazardim.4.5 sene ege universitesi dis hekimliginde ortodontik tedavi gordum ve doktorlarimin konustuklari su soz hala daha aklimdan gitmiyor.Ortodonti bolumu temiz para.Kan yok,neşter yok ve cok guzel temiz para kazaniyorlar.Benim ilgim muhendislige ve mühendis olacagim.Ancak arastirmaktan psikolojimi bile bozmus birisi olarak riski cok fazla.Cok rahat onyargili davranip kalbimi kiriyorsun.Benim annem babam koylu ve surekli uretiyoruz.Bu ulke uretenin yuzunden bu halde oldugunu dusunmuyorum.Su linkte Amansizdost isimli eski hesabimdan muhendidlik hakkinda yaptigim yorum mevcut okumani oneririm.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103975528&p=2#103978470

Gelismekte olan ulkelerde muhendisligin ayaklar altina alinmasi ulkenim emperyalizme yatkinligini arttirir.Mesela suanda htcden yaziyorum.Ne yazik ki bu boyle buralarda.

• Atsızsüvari kullanıcısına yanıt
    Evet ama roket üretip 10. Gezegene gidemezsin vs. tarzı şeyler yazman çok ama çok hatalı sürü piskolojisine ve paraya çok takılmanı yanlış buluyorum ben her mesleğin toplumda bir yeri olduğuna inaniyorum bundan dolayı hiç bir mesleği küçümsemiyorum asıl olan insanin sevdigini yapmasidir bu boledir ama eger insan isterse herseyi yapar ha sen diyorsanki ben parami alir keyfime bakarim para benim icin cok onemli sevmesemde parasi icin o dedigin meslegi yaparim vs burasi cok hatali arkadas meslek hakkinda bilgi almaya konu acmis sen muhendisligi kucumsuyorsun umarim anlatabilmisimdir iyi forumlar

Orijinalden alıntı: Ersin001

Evet ama roket üretip 10. Gezegene gidemezsin vs. tarzı şeyler yazman çok ama çok hatalı sürü piskolojisine ve paraya çok takılmanı yanlış buluyorum ben her mesleğin toplumda bir yeri olduğuna inaniyorum bundan dolayı hiç bir mesleği küçümsemiyorum asıl olan insanin sevdigini yapmasidir bu boledir ama eger insan isterse herseyi yapar ha sen diyorsanki ben parami alir keyfime bakarim para benim icin cok onemli sevmesemde parasi icin o dedigin meslegi yaparim vs burasi cok hatali arkadas meslek hakkinda bilgi almaya konu acmis sen muhendisligi kucumsuyorsun umarim anlatabilmisimdir iyi forumlar

Hayir kardesim.Muhendisligi asla kucumsemiyorum.Tam tersine ogretmenlik ve muhendisligi bir kenara ayiririm.Cunku isleri iyi yapmaktan cok iyi isler yapmak onemlidir.5 şık arasindan dogruyu secmekten ziyade 6. sıkkı uretmek onemlidir.Evet para onemlidir.Cunku kim olsa yaptigi isten para kazanmak ister.Sahsen mutluluk icin para onemlidir.Ayrıca o cumleyi kullanmamin nedeni muhendislerin fabrikalarda akademisyen gibi çalistirilmasidir.Yani tam anlamiyla muhendislik yapamamalarindandir.Ayrica ilgi onemlidir.Huzurun ve memnuniyetin anahtarlarindan biridir.

• oksygen kullanıcısına yanıt
    bir de eksilemişler yahu kesinlikle diş hekimliği.mühendislik boştur sağlık her türlü gömer.

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Orijinalden alıntı: Yarım Ay7

Onlar sınıftan nasıl geçiyo yaa

Herkesin dediğine inanmayın

Sana mı inancaklar abicim. ben gazi üni inşaat okuyorum. Sınıfın halini sen mi daha iyi bilecen ben mi??

Orijinalden alıntı: Yarım Ay7

Tamam o zaman kesinlikle diş diyorum
    Ama istiyomusun gerçekten iyi düşün diş diğer bölümlere benzemez.

diş diğer bölümlere benzemez derken , farkı ne hocam bilmediğimden soruyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Twisted Fate -- 20 Mayıs 2015; 1:25:34 >
    Vede türkiyede okuması en masraflı olan bi bölüm.
    Bunlar yetmezmi ?
    Ki isteyerek gidildiyse bunların sorun olmuycagi nı da söyledim tabi.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.