Şimdi Ara

Diş Hekimliği kazandım.Sorusu olanlar gelsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam Fizik dersiniz geçen yaz iyi miydi yoksa sonradan mı hallettiniz?lys'de ve ygs'de kaç net yaptınız?daha önce cevapladıgınız bi şey sorduysam gözümden kaçmıştır, affola

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende mezuna kaldım sonucum düşüktü bu yıl ama kafaya koydum kazanacağım inşallah güzel bir yerleri bu yıl..Sana sorum şu kafamda 2 meslek var ya fizik tedavi ve rehabilitasyon(4 yıllık) ya da diş hekimliği ard arda geliyorlar bu iki bölüm puan olarak ne önerirsin yani buna sınav sonucum mu karar versin yoksa şimdiden birini hedefliyim mi ? Bir de deneme çözdüm demişsin ama mesela nasıl malum konular dagınık halde denemede çözemediğinde ne yapıyordun hani süre tutup yapamadıgını sonra telafi mi ediyordun yoksa süresiz soru çözer gibi mi çözüyordun ? Teşekkürler vakit ayırdıgın için:)
  • Sence 80 netle baslayan biri de calismayla oralara gelebilir mi? Cok istiyorum ben de dis hekimligini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde verimli 6-8 saat arasi calismayla sence siralama ne kadar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zülfikarr kullanıcısına yanıt
    Arkadasa sormussun bende mezunum cogu mezunun vericegi cevap kesinlikle okul cok buyuk bir engel ya dinden proje odevi veriyolardi ygs'ye 1 ay kala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul puanın yüzünden tıpı kaçırmışsın geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.