Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ düşünenler okumadan geçmeyin!!!(Bol SS eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
41
Favori
132.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marmara41

arkadaşlar benim sıralamam 18.335 sizce abant izzet baysal diş gelir mi 15.400 le kapatmış bir de bülent ecevit diş var o gelir mi sizce sağolun şimdiden o da 16.700 le kapatmış kontenjan artışına güveniyorum

Abant Gelme ihtimali cok yuksek:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombraider35 -- 14 Temmuz 2013; 12:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombraider35

quote:

arkadaşlar benim sıralamam 18.335 sizce abant izzet baysal diş gelir mi 15.400 le kapatmış bir de bülent ecevit diş var o gelir mi sizce sağolun şimdiden o da 16.700 le kapatmış kontenjan artışına güveniyorum

Gelme ihtimali cok yuksek:)

ikisi için de mi dedin hocam
  • quote:

quote:

quote:

Gelme ihtimali cok yuksek:)

ikisi için de mi dedin hocam

Bence ikiside gelirde sen tercihlerini daha yüksekten sıralamaya başla :)

• quote:

quote:

Abant Gelme ihtimali cok yuksek:)

teşekkür ederim sağolasın mutlu oldum gerçekten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huzurluksuz

quote:

bolu gelmeyebilir ama zonguldak garanti gelir

çok teşekkür ederim ben de pek inanmıyorum bolu ya ama dershanedeki hoca garanti tutar inanılmaz kontenjan artışı var falan dedi inandırdı beni

yok hocam bence de gelir bolu hatta daha üstü bile gelebilir onları da yaz.zonguldak'a kesin girersin ama.kesin yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bolu gelmeyebilir ama zonguldak garanti gelir

çok teşekkür ederim ben de pek inanmıyorum bolu ya ama dershanedeki hoca garanti tutar inanılmaz kontenjan artışı var falan dedi inandırdı beni

yok hocam bence de gelir bolu hatta daha üstü bile gelebilir onları da yaz.zonguldak'a kesin girersin ama.kesin yani

umarım öyle olur sağolasın

• bu meslekte denk gelebileceğin nadir insana denk gelmişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eqageke -- 14 Temmuz 2013; 23:18:47 >
  • merhaba ben 12.900lerdeyim çapa dişin tutma ihtimali var mı sizce
  • eskişehir-çukurova-akdeniz arasında kalmıştım.adanayı hiç sevmediğim antalyada ikamet ettiğim iki şehirede uzak olduğu için eskişehiri yazdım (sıralamam 15597 gelir bana göre hangisini öne yazarsam ) ama şimdi eskişehire kötü olduğunu söylemiş ağlıyorum resmen ne yapabilirim sizce
  • mf3:12.732
    hacettepe ve iü çapa diş olasılıgı nedır arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_Haktan

mf3:12.732
    hacettepe ve iü çapa diş olasılıgı nedır arkadaslar?

Büyük bi ihtimal hangisini yazarsan o gelir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moruçlukalem

eskişehir-çukurova-akdeniz arasında kalmıştım.adanayı hiç sevmediğim antalyada ikamet ettiğim iki şehirede uzak olduğu için eskişehiri yazdım (sıralamam 15597 gelir bana göre hangisini öne yazarsam ) ama şimdi eskişehire kötü olduğunu söylemiş ağlıyorum resmen ne yapabilirim sizce

hocam ben duyduğumu yazdım.yazıp yazmamak sana kalmış.sorunluluğunu almış gibi oldum üstüme huzursuz oldum.yazdıklarımdan bağımsız düşün ve araştır istediğin üniversiteleri

• 20982

son kez sorayım dedım. diş gelir mi sizce van da dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

20982

van gelir bence

• quote:

quote:

20982

van gelir bence

yüzsüzlük yapıp erzurum gelirmi diye sorayım.. yoksa ailem özele yollayacak bu gidişle. özel tıpa
  • quote:

quote:

quote:

20982

van gelir bence

yüzsüzlük yapıp erzurum gelirmi diye sorayım.. yoksa ailem özele yollayacak bu gidişle. özel tıpa

hocam yaz tabi ama o gelmeyebilir.yani sınırda kalabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: kimyacıvegeometrici

quote:

Orijinalden alıntı: mrvttr_fb

quote:

Orijinalden alıntı: ffbbsayy

quote:

quote:

Mf3 18337 Isparta diş gelir mi?Gelmezse hangi dişler gelir?Tercih sıramı başarı sırasına göre mi yapayım yoksa bildiğin iyi üniversiteler var mı?Mesela Erzurumdan daha yüksek yerler var dişte ama Atatürk Üniversitesinin kampüsü çok iyi falan diye duydum forumdan.Yardımcı olursan sevinirim.Bu arada konu çok faydalı.Sekizinci soruda şüphelerim vardı cevap güzel olmuş

hocam ihtimal yüksek bence ısparta için.ayrıca erzurum diş'i dün konuştuğum kişi de övdü baya.doğu'da okunabilecek en iyi yerlerden biri olduğunu söyledi.bir de konya selçuk da iyiymiş galiba

Hocam zaten Konyadayım da orası gelmez 14k ile kapatmış.Isparta inş. dediğiniz gibi gelir ama gelmezse altına Karadenizdeki dişleri mi yoksa direk Erzurum gibi böyle iyi bildiğiniz bir yer varsa onu mu yazayım gelmesi garanti olan?

Egitimi hakkinda pek fikrim yok ama ordu diş denize nazir

Ben orduyu da dusunuyorum guzel midir sizce ?

Hocam konuyla alakasız ama hangi fen lisesinde olduğunu ve hangi üniversiteyi tercih edeceğini sorabilir miyim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moruçlukalem

eskişehir-çukurova-akdeniz arasında kalmıştım.adanayı hiç sevmediğim antalyada ikamet ettiğim iki şehirede uzak olduğu için eskişehiri yazdım (sıralamam 15597 gelir bana göre hangisini öne yazarsam ) ama şimdi eskişehire kötü olduğunu söylemiş ağlıyorum resmen ne yapabilirim sizce

hocam ben duyduğumu yazdım.yazıp yazmamak sana kalmış.sorunluluğunu almış gibi oldum üstüme huzursuz oldum.yazdıklarımdan bağımsız düşün ve araştır istediğin üniversiteleri

sen sadece iletmişsin ben başka bir yerdede okumuştum.şehir olarak ideal bana o yüzden böyle şeyler okuyunca üzülüyorum.gazi 2 bin düşse bu sıkıntılardan kurtulurum ama o da zayıf ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: masolimni

quote:

Orijinalden alıntı: kimyacıvegeometrici

quote:

Orijinalden alıntı: mrvttr_fb

quote:

quote:

quote:

Mf3 18337 Isparta diş gelir mi?Gelmezse hangi dişler gelir?Tercih sıramı başarı sırasına göre mi yapayım yoksa bildiğin iyi üniversiteler var mı?Mesela Erzurumdan daha yüksek yerler var dişte ama Atatürk Üniversitesinin kampüsü çok iyi falan diye duydum forumdan.Yardımcı olursan sevinirim.Bu arada konu çok faydalı.Sekizinci soruda şüphelerim vardı cevap güzel olmuş

hocam ihtimal yüksek bence ısparta için.ayrıca erzurum diş'i dün konuştuğum kişi de övdü baya.doğu'da okunabilecek en iyi yerlerden biri olduğunu söyledi.bir de konya selçuk da iyiymiş galiba

Hocam zaten Konyadayım da orası gelmez 14k ile kapatmış.Isparta inş. dediğiniz gibi gelir ama gelmezse altına Karadenizdeki dişleri mi yoksa direk Erzurum gibi böyle iyi bildiğiniz bir yer varsa onu mu yazayım gelmesi garanti olan?

Egitimi hakkinda pek fikrim yok ama ordu diş denize nazir

Ben orduyu da dusunuyorum guzel midir sizce ?

Hocam konuyla alakasız ama hangi fen lisesinde olduğunu ve hangi üniversiteyi tercih edeceğini sorabilir miyim ?

Pmden yaz :)

• quote:

quote:

quote:

20982

van gelir bence

%50 diş dene özel tıptansa derim ben ki. Erzurumda takılabilirsin ben egenin 15kya düşmesini bekliyorum erzurum 21 22 olur gibi. Genede yaz:)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.