Şimdi Ara

DİŞ HEKİMİ OLACAKLARIN VAY HALİNE !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben küçüklükten beri diş hekimliği aşkıyla tutuşan bir kardeşiniz olarak ayrıntılı bilgi almak için diş hekimi bir aile dostumuzla görüştüm.
    Bana mesleğini öyle bir anlattı ki Yüce Tengri diş hekimliğinin zorluklarından beni korusun dedim.

-Hayatı boyunca ağzına diş fırçası değmemiş adamlar gelecek ağızlarını açtıklarında öyle bir koku yayılıyor ki maske felan hikaye birkaç dakika gözlerin yaşlanıyor ve dengeni korumakta zorlanıyorsun.

-Yemek yerken ve cinsel s*ks yaparken o görüntüler aklına geliyor ve tüm motivasyonun düşüyor.

-Yapay zekanın gelişiminden ilk olarak diş hekimleri etkilenecek.Bundan 15 sene sonra dişle alakalı cerrahi operasyonların %90'ının robotlar tarafından yapılacağı tüm bilim otoriteleri tarafından kabul görmüş bir gerçek.

-Okuması kesinlikle en zor olan bölüm.Okurken her sene ortalama 1500-2000 dolarlık bir masraf yapıyorsunuz ve sınavlarda kendi hastalarınızı kendinizin bulması gerek.Bunun için sadece beni bile kampüsün oradan 2-3 diş hekimi öğrencisi çevirmeye çalıştı ama dişlerimde hiçbir kusur olmadığı için kendilerine yardımcı olamadım.

Arkadaşlar aile dostumuzun bu dedikleri benim gözümü çok korkuttu lütfen bana biraz moral verin hem rehber hocamızın dedikleri hem de aile dostumuzun dedikleri psikolojimi çok kötü etkiledi.

• Yavaaaşşş gel birader çok saçmalamışsın.Meslek zor olabilir , okuması masraflı olabilir tamam ama ölmeyecek bir meslektir diş hekimliği , teknoloji nasıl bunun yerini alsın.Ayrıca ağız göre göre alışılır yani çok mide bulandırmaz. cinsel performans konusuna girmiyorum bile çünkü çok saçmalamışsın.
  • Rakip eleme vol 53165468464
  • sıralaması 20.001
  • Yıllık 1500-2000 dolarlık masraf ne alüminyuma koyayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Fitzgeraldİs

Motivasyonunu yükseltebildin mi hocam?

• Cinsel s*ks ten sonrasını okumadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.