Liseden bir arkadaşım 28k yaptı.Sıralamasına uygun nereleri tavsiye edersiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DİŞ HEKİMİ DOSTLARIM BAKAR MISINIZ

-
-
upotemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İst istiyorsa marmara iyi , gerilerse gelebilir
gazi, eskişehir nasıl hocam
Oraları bilmiyorum hocam , marmara çok iyiymiş ama asistanlar bazen mobbing uyguluyormuş pratiklerde ve eğitimi baya zormuş bunu da belirteyim ekstra . Teorikler bazı hocalar dışında çok zorlamıyormuş , dönem içinde 2-3 teorik zorluyormuş ortalama . Teoriklerde diş ana derslerine girmek zorunlu , ortak tıp derslerinde hocasından hocasına değişiyormuş yoklama işi genel anlamda tıp derslerine çok gitmiyorlarmış . Kliniğe 3 de başlıyorsun marmara da bazı okullarda da böyleymiş , diğer okullarda 4 de başlıyormuşsun bunun marmara için avantaj oldugunu soyluyor arkadaşım . Genel anlamda da malzemeler biraz pahalanmış diş yazcak bunu da düşünsün diyor . Sınıf geçme ise ana derslerden geçmek zorunluymuş , bir tane ana dersten kalırsan 1 yıl sadece o dersi veriyormuşsun öyle diğer seneye geçiyormuşsun . Sıralama gerilerse marmara gelebilir bence ondan ayrıntılı sordum şimdi
Teşekkürler hocam
rica ederim hocam
tıp yazmayacak mı hocam
-
yok hocam uğraştım yazdırmak için ama kliniği olan bir akrabası varmış orada çalışırım diyor.zaten 28kyla tıpa gitse bile doğuya gider ama dişte güzel şehirlerde okuyabilir
Ankara icin baskent yazılır (yabancı öğrenci sorununu araştırsın) medipol veya lhu onermem gidenler memnun değil veya aybu de onermem , ankara gulhane yazılır iyi diye biliyorum benim listemde de vardı önceden
Ankara için
Hacettepe
Gazi
Ankara (tr)
Başkent
Gulhane
Seklinde yazardim
Samsun omu de yazılabilir şehire okeyse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diş için ege nasıldır peki hocam
Ege çok iyi okul hocam kesin yazılır
gazi ankaradan iyi mi hocam
Evet gazi daha iyi , hacettepe gazi arasında dus için düşünürsen hacettepe daha mantıklı
hocam bunu neye dayanarak söylüyorsun? son dus’lara bakarsan derecede ankara mezunları daha fazla
hem de yeni, çok güzel bir bina yapıldı
Bilemiyorum hocam
Gazinin stajlar çok daha yoğun olduğu için dusta geride evet uzun zamandır böyle bu ama sonuçta bireysel çaba dus bir şekilde halledilir , klinik eğitimin daha önemli olduğunu düşünüyorum
Ki böyle düşünüp ankara yerine (ben de dahil) gazi yazan bir sürü kişi var
hocam benim hatırladığım siz de ankara’yı öne yazmıştınız ama sıralamanız yetmemişti yanlış mı hatırlıyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- arkalı önlü yazdırma
- kyk yurt çıkma ihtimali hesaplama
- samsun en iyi dershane sıralaması
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
- deneme kulübü fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X