Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benim köpek dişlerimin etleri çekildi diş ipi kullansam acıtıyor günde 3 defa fırçalıyorum ve sürekli kanıyor ve alt ön dişlerimin 3 tanesinin etleri nasıl anlatsam dişlerime tam yapışık değil hareket ediyor kaç defa doktora gittim tek yaptıkları diş taşlarını temizlemek ki neredeyse hiç yok dokundurtmuyorum öyle olunca veya dişlerini bol bol fırçala diyorlar ama hiç ilerleme yok diş macunu olarak sensodyne kullanıyorum paradontax da kullandım o kadar etki etmedi buna geçtim şimdi ne yapmam lazım çok rahatsız oluyorum dişim düşer diye de korkuyorum
  • Yere düşen dişleri ne yapıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar;

Dişçiye gidip diş temizleme işlemi yapıyorum 2-3 yılda 1 defa. Şu an yine sigara ve çay lekesi oluştu.
    1.sorum bu şekilde temizletmek diş minesine zararlı mı?
    Çünkü temizlikten sonra aşırı hassasiyet oluyor dişlerimde.
    2.sorum aşağıda ki ürünü alsam işimi görür mü? Zararı var mıdır?
    urun.n11.com
    Diş Beyazlatıcı Çeşitleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/dis-beyazlatici/staino-dis-leke-temizleyici-beyazlatici-silgi-P96286727

• merhaba. benim bruxism hastalığım var.bu yüzden çenem şuan çok geniş ve çene kaslarım resmen yumruk kadar büyük. gece plağı ve botoks öneriliyor.bunları yapınca çenem küçülür mü?fiyatları ne civarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguler917 -- 23 Eylül 2016; 11:46:12 >
  • Tel taktirdim 3 diş cekildi arka dişe yüzük gibi birsey takildi ne yapacam simdi hocam

• bir dişimin yarısı kırıldı oraya dolgu yaptırdım. ama ötekiler gibi durmadı geride duruyor gülerken sanki yokmuş gibi. alternatif öneriniz var mı?

bir de diş teli taktırsam o dolgulu dişi de düzeltir mi?

ve diş beyazlatma işlemi ortalama ne kadar sürüyo ve kaç mani. cevabınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

kaç para kazanıyorsun

kendi muaynehanem olduğu için belirli bir kazancım yok, aydan aya değişiyor.. ortalamanın üzerinde tabiki ama çok abuk subuk paralar değil..

Hocam en merak edilen soruya tam cevap vermiyorsunuz bu konu gundemden duser yakinda.

Ortalama bir deger veremez misiniz secmeyi dusunen arkadaslara ogrencilere de bir bilgi olur.

• Vede 20lik diş cektirdim yanağım şişti sonra sarardı doktora sordum iç kanama olmuş geçer dedi 7 gun oldu hala sari ne yapacam ben ya yardim lutfen

• 20 lik diş çekimi ortalama kaç tl isteniyor ?
  • Türkiye'de diş beyazlatmak için kullanılan opalescence kitlerinin tedaviye gelen hastalara kol gibi hatta hidiv kasrı sütunları gibi fahiş fiyatlara itelendiğini düşünmüyor musunuz?

www.amazon.com
    Amazon.com : Ultradent Opalescence 20% PF Mint Refill 5400 : Tooth Whitening Gels : Beauty
    https://www.amazon.com/Ultradent-Opalescence-Mint-Refill-5400/dp/B001AX3CI8

www.amazon.com
    Amazon.com: Opalescence PF 15% Teeth Whitening 4pk of Mint Flavor Syringes: Health & Personal Care
    https://www.amazon.com/Opalescence-Teeth-Whitening-Flavor-Syringes/dp/B00VQTM43A

www.amazon.com
    Amazon.com : Opalescence 35% PF MINT REFILL KIT : Tooth Whitening Products : Beauty
    https://www.amazon.com/OPALESCENCE-35-MINT-REFILL-KIT/dp/B000MMYI8G

20 dolar nere 600- 1200 tl arasında değişen fiyatlar nere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Eylül 2016; 19:53:38 >

• Dis teli ceneye etki eder mi hocam

• dtertac kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam bende bu sene başlıyacağım üniye dişçilik kazandım mezun olduktan sonra kendi muayenemizi ne zaman süre sonra açmak mantıklı olur birde çok uçuk kaçık sayılar okuyorum nette maliyetiyle ilgili doğru mudur?Birde normal maaşlı çalışmaktan farkı fiyat olarak yaklaşık nekadardır? Teşekkürler bu arada oyumu verdim :)
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Ceviz kabuklarını kaynatıp o suyla dişleri fırçalamak diş taşlarını gerçekten yok ediyor mu ?
  • üst çenem çok önde hocam. Ön üst dişlerim alt üst dişlere hiçbir şekilde temas etmiyor ama azı dişlerim cuk diye oturuyor birbirine . Dıştan ise hafif yuvarlak zayıf bir çenem var. Ve üst ön ve alt ön dişlerimi dik olarak temas ettirdiğim zaman bu sefer azı dişlerim birbirine değmiyor :(

• 26 yaşındayım, alt dişlerim bayağı yamuk. Tel tavsiye eder misin bu yaştan sonra? Alıştım zaten bu yamukluğa.

• merhabalar benim bu second premolar denilen dişler sürekli çürüyor istediğimi yapıyım yinede çürüyor neden olabilir bu
  • usta 28 yaşındayım ön iki dişim uzun ve alt dişlerde bi yamukluk var biri geride biri ileride anlamadım ergenlik zamanlarında durumumuz falan yoktu tel taktırmak falan bunlar için zaten lafı bile olmadı ama şimdi dişleri düzelttirmek istiyorum tel taktırmadan dişlerim düzelirmi ? ve ön iki dişim uzun onu törpületme işlemi uyguluyorsunuz sanırım cevaplarsanız şimdiden teşekkürler
  • Diş teli ağız kokusu yapar mı

• alt çenemde ki ön 6 dişim ile azı dişlerimin arasında boyut farkı var. sanki azılar daha derinde gömülü gibi. bu bir problem midir?. ayrıca ön kesici dişlerimde hafif içe dönük olduğundan kapanış bozukluğu ortaya çıkıyor. yaşım 21. sizce bu yaştan sonra tel tedavisi fayda gösterir mi?
  • Dolgu ne kadar yapıyorsun hocam ?

Benim dişcim 150 lira dan yapıyor . Efsane bir adam hacettepe de okumuş .Yani benle konuşması tüm stresimi alıyor ve çokta kibar .
    Yukarıda biri yazmış igneden önce sprey yapılması bana öyle yapıyor dişçim sprey sıkıyor sonra igne yapıyor sonra tekrar spreyden sıkıyor hiçte hisetmiyorum ...

Bir de hocam dolgu yaptıktan sonra agzıma elektrikli diş fırçası gibi bir şey sokuyor dolgulu dişe tutuyor ve mavi ışık veriyor ..

Bilemedim ne oldugunu ama çok memnunum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.