Daha önceden çürüyen dişime dolgu yapan özel yerdeki hekim düzgün yapmamış olacak ki , Dişim dipten çürümüş vaziyette , zaten anlamalıydım çürüyeceğini çünkü yaptırdığım günden bugüne sürekli ara ara kan tadı geliyordu yani yapılan yer kanıyordu çok az sızıntı olarak yemek yedikten sonraları özellikle.
Bugün dipten iki dişimin arasının çürüyen kısmın acısıyla dişçi arayışına geçtim. cumartesi olmasıyla baya bir ıstıraplı geçti, Ne dişçi bulabiliyorum ne de uygun bir hastahane.Söyleyeceklerim anadolu yakası için geçerlidir;
Önce SSK göstepe hastanesine gitmeyi düşündüm , Ama Sgk yada ssk artık her neyse .. SGK prim borcum nedeniyle provizyon verilmediğini netten kimlik bilgilerimi girerek öğrendim. Canımın acısıyla SSK borcumu ödemeye çalıştım 156 TL Ama devlet ing bank ile anlaşmamış bana ödetmedi borcumu. Hayır acaba ödesem provizyon açık hale gelecek mi onu bile bilmiyorum.
1- İlk Adres Delta hospital : Dişimin ağrısı iyicene arttı tabiki bu sırada , özel hastaneden başka bana kimsenin fayda getirmeyeceğini farkettim ve küçükyalı Delta hospital'ı aradım , açtılar ama diş ve ağız sağlığı bölümü hiç bir bilgi vermiyor hastanemize gelin diyorlar.. Dolgu ve kanal tedavisi masraflarını soruyorum söyleyemeyiz diyorlar.. Ne yapalım ilk işim Delta hospitalin yolunu tutmak oldu. dişimin ağrısıyla araç kullanmak zaten ayrı dert.. O halde hastaneye gittiğimde ağız ve diş sağlıgı bölümündeki kişinin olmadığını pazartesi günü gelmemi söylediler. Dedim ağrımı dindirecek birşey yapılmaz mı burda dedim Hayır cevabını aldım. Fiyatları sordum ona da olumsuz yanıt verdiler fiyat veremiyorlarmış..
2- İkinci Adres : Akdeniz estetik oldu , pazartesiye randevu verdiler 15 TL röntgen çekimi ödedim , iki dişimin kanal tedavisi bir dişimin dolgu olacağını söyledi , kanal tedavisi Tek diş için 350 TL , dolgu için 150 TL ücret çıkardı. Toplamda 850 TL
3- Üçüncü adres : İbni Sina poliklinik tarzı bir yere gittim fiyat istedim , Kanal Tedavisi 250 TL dediler. muayene olmadım. Ama 7/24 Diş hekimi bulunduğı posteri vardı içerde yani sürekli açıklar belliki. Burayı aklımda tuttum pazartesiye kadar dayanamazsam buraya uçarak gideceğim büyük ihtimal.
4- Dördüncü adres : 2 farklı özel muayene oldu birisi kanal tedavisine 350 TL'den başlıyor dedi diğeri 500 TL dedi. her ikiside uygun değillerdi randevu verdi.
Eczaneden akdeniz estetiğin verdiği ilaç önerisiyle eczaneye gittiğim pazartesiye kadar seni rahatlatır dediler , 1 000 miligramlık antibiyotik ile 2 adet ağrı kesici aldım birtanesi apranax. Şimdi daha iyiyim.
Benim sormak istediğim diş için bir öneriniz var mı hastahane yada başka bir öneri ? Acaba akdeniz estetik diş hastahanesi para kazanma amacı ile mi çürüyen dolguya direk kanal tedavisi önerisinde bulundu yoksa gerçekten güvenebilir miyim ?
Aralarında en temiz göze hoş gelen akdeniz estetikti hastahane gerçekten çok temiz hijyenikti. Ama hekimin yaşı gerçekten çok küçük geldi gözüme hani tecrubesi konusunda korkularım var şuan. Hani 350 TL bir dişin kanal tedavisine vereceğimi düşününce karşımda çene cerrahı görmek isterim. Genç tecrubesini bilmediğim birisini değil. Ama belkide yanılıyorumdur.
Bana bu fiyatlar astronomik geldi. Öneriniz var mı ? Pazartesiye randevum var ama iptal edebilirim ve sizin önereceğiniz bilgi doğrultusunda başka plan yapabilirim.. Yoksa 156 TL ödeyip dişimi devlet hastahanesine mi bıraksam.
Sakın sakın o fiyatlara yaptırma ben kaç defa kanal tedavisi yaptırdım özel muayenelere giderek 150 tl kanal 50 de dolgu toplam 200 tlye hallettiriyorum ki hepside aynı işlemi yapıyorlar sakın gidip o kan emici çakallara para kazandırma.
quote:
Orijinalden alıntı: Aléister Crowley
Sakın sakın o fiyatlara yaptırma ben kaç defa kanal tedavisi yaptırdım özel muayenelere giderek 150 tl kanal 50 de dolgu toplam 200 tlye hallettiriyorum ki hepside aynı işlemi yapıyorlar sakın gidip o kan emici çakallara para kazandırma.
özel muayanelere de sordum birisi 350'den kapı açıyor diğeri 500 TL 'den. Siz nasıl yaptırdıız ki acaba..