Şimdi Ara

Dış Cephe Vidalama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Binamıza dış cephe yapıldı yeni 6 cm lik taş yünü + sıvası var 9 cm bulmuştur. Balkona duvarı delip salıncak için balkon demiri atacağım karşılığı balkon korkuluğuna geliyor. Sağlam olması acısından dübel ve vida ne kullanmam gerekiyor dış cepheye zarar vermeden.

• Üstadım balkonunda duvarı delip yapma bir perde, kolon döşeme bulup yap tuğla duvarda sağlıklı olmaya bilir, önce matkapla delik delip uygun vida dübel yardımıyla vidalamabı gerçekleştir. Duvarına uygulanan bu noktasal yük ağırlığınızı taşımayıp sizde ve duvarda hasara sebep olabilir. Saygılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lichkingg

Üstadım balkonunda duvarı delip yapma bir perde, kolon döşeme bulup yap tuğla duvarda sağlıklı olmaya bilir, önce matkapla delik delip uygun vida dübel yardımıyla vidalamabı gerçekleştir. Duvarına uygulanan bu noktasal yük ağırlığınızı taşımayıp sizde ve duvarda hasara sebep olabilir. Saygılar
    Kolon yada öyle perde duvar yok balkon boydan boya dış cephe ve bina eski zaten 35 yıllık dış cephe altı sıva var direk tuğla değil.
  • Kaba sıva var ise durum değişir, dübel ve vida sayısını arttırarak asabileceğini düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lichkingg

Kaba sıva var ise durum değişir, dübel ve vida sayısını arttırarak asabileceğini düşünüyorum
    aynen kaba sıva var altta uygun dübel ve vida ne kullanabilirim sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.