Şimdi Ara

Dış Camı Kırık S4 / Dokunmatikte Sıkıntı Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar telefonumun sadece dış camı kırılmıştır. İç LCD ekranda hiç bir sıkıntı yoktur. Herhangi bir renk kayması vb. LCD (İç) Ekrandan kaynaklı bir problemi yoktur. Telefon Vatan Bilgisayardan alınmıştır. Kutusu ve faturası mevcuttur. Telefonun yanında sadece şarj cihazı gönderilecektir. Almak isteyen olursa, kendi keyfine göre ister bu şekilde kullanabilir isterse de sadece dış ekran değişimi yaptırabilir fiyatları genelde 75-100 TL arası değişiyor. Malesef şuan elimde fotoğraf çekecek cihaz olmadığı için ekranı çekemedim ilgilenen arkadaşlar olursa PM yoluyla ilerleyen günlerde fotoğrafları ulaştırırım. Ayrıca telefonun normalde garantisi de vardı 5 ay ancak KNOX sayacının 1 olması hasebiyle garanti dışı kaldığını düşünüyorum ancakhttps://www.youtube.com/watch?v=44BjdbYON0w bu videoda sayacın sıfırlanması ile ilgili bilgiler var sayaç sıfırlandığında ise telefonun hala 5 ay garantisi var demektir ( Alıcı çıkarsa sayaç 0 lamayı yapamayacak arkadaşlar için vaktim olursa ben 0 larım garanti isteyen arkadaşlar için) Telefon İstanbul- Mardin- Adana- Şanlıurfa- Hatay illerinden elden satılabilir. Sanalpazar üzerinden de satış yapılabilir komisyona göre fiyat yenilerenerek tabi ki.

Fiyat: 340 TL.

Edit : 05354697765 bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordJJesus -- 10 Ağustos 2015; 19:30:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satışa devam edilmektedir.

• Arkadaşlar en kısa sürede en makul teklifi veren arkadaşa satılacaktır telefon. Acil nakit ihtiyacından dolayı.

• Arkadaşlar şuan için 4-5 teklif var ancak tekliflere açığım. Telefon hala satıştadır.

• Ürün forumdan @hakancetinnet arkadaşımıza satilmıltır. Konu silinebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon ekranı yerinden kalktı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.