Şimdi Ara

Dirk Kuyt 90 dakika oynamalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En azından Gökhan gelene kadar.Tamam yeteneksiz hızlı çevik değil pas atamıyor takımı yavaşlatıyor herkes gıbı bende sövüyorum ama kesinlikle kanadını çok iyi savunuyor.Konya macında bile o cıktıktan sonra o kanadın Mehmet-Webo ikilisiyle ne hale geldiğini gördük.Arsenal maclarında Mehmet-Webo oynarsa o kanat otoban olmaktan bile cıkar

Bonus;

• Evet, Kuyt sağ açık oynamasına rağmen gelip sol bekte defansa yardım eden bir oyunu. O çıktığında hayatı pamuk ipliğine bağlı olan takımın defansı kopuyor direk. Ayrıca top aldığı için hücuma da katkı yapıyor adam.
  • Androalphus A kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • Beyler sağ bek deneyelim önüne webo yada emenike.
  • Beke yardımı olmasa oynatmaz zaten bu adamı. Bu arada bu adam performans testlerinde, Salihi ve Alperi geçiyormus Takımın en yaşlısı ve en dinamiği

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuyt bu takima ilk yazılması gereken adam. Insanlar bunu kavrayabilme yeteneğine sahip degil. 3 forvet oynuyoruz ve Sowun mucadele gucu 0 a yakin. Kuyt takima inanılmaz bir dinamizm katıyor. Bu sebeple yeteneksiz demenize ragmen Lpoolda 6 sezon ortalama 40 mac oynadi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Kuyt bu takima ilk yazılması gereken adam. Insanlar bunu kavrayabilme yeteneğine sahip degil. 3 forvet oynuyoruz ve Sowun mucadele gucu 0 a yakin. Kuyt takima inanılmaz bir dinamizm katıyor. Bu sebeple yeteneksiz demenize ragmen Lpoolda 6 sezon ortalama 40 mac oynadi zaten.

direk sağ bek oynamalı, savunma gücü hücum yeteneğinin daha önünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

Beke yardımı olmasa oynatmaz zaten bu adamı. Bu arada bu adam performans testlerinde, Salihi ve Alperi geçiyormus Takımın en yaşlısı ve en dinamiği
    Eğer Kuyt kanat oyuncusuysa Theo Walcott nedir ?
  • Bence de 90 dk oynasın ama mümkünse baska bir takımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuyt benim bildiğim forvettir.Adam geçen sene Sow'un yerine forvetteyken vurduğunu atıyordu.Sonra Aykut Alex'i kovdurunca onuda kanat'a aldı.O zamandan beri Kuyt eleştirilen adam oldu.
  • Kuyt dünde en çok mücadele eden futbolcuydu. En sevdiğim özelliği oyundan hiç kopmayışı, belki yetenekli değil o kadar ama bu adam Tuncay gibi sürekli mücadele eden, birşeyler yapmaya çalışıyor. Ama bu adam forvettir, kanatta da elinden geleni veriyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scyurdum

Ama bu adam forvettir

o zaman Cardozoyu fln boşa almaya çalışmışız Emenikeyi de boşa almışız Kuyt varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: scyurdum

Ama bu adam forvettir

o zaman Cardozoyu fln boşa almaya çalışmışız Emenikeyi de boşa almışız Kuyt varken

Zaten Emenike transferi saçmalık, gereksiz. Kuyt - Sow çift forvet oynasa etkili olabilirler gayet. Bu adam da kanat özelliği yok zaten bu yüzden herkes bu kadar kötülüyor. Hızlı değil, iyi orta atamaz, pas atamaz, adam geçemez ama dayanıklılığı en üst seviyede, mücadelesi keza öyle. Fırsatçılığı, takipçiliği, gol vuruşları da Emenike'den iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.