Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.774
Cevap
45
Favori
90.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Bu dizinin bütçesi filintadan düşük mü?

yok bu diziye edilen masraf daha yüksek filinta seti küçücük bi plato izmitte. harici bir yerde çekilmiyor filinta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yuh öldü ya ömer.. Hiç beklemezdim bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan senarist ömeride öldürttün ya dizinin ağzına s.....

• Ömerin daha uzun soluklu olmasını beklemiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaş bir çuval inciri b*k ettiniz be dizinin en karizma adamı öldürülürmü gerçi aynı adamı filintada 2 bölümde öldürmüşlerdi

• ya ömer'le daha çok ekmek yenirdi abi yok yoluna gitti adam

• cok sacma olmus mektubu ele gecirdigini niye soyluyosunki birak mektup gitti sansinlar

• az önce 5-10 dk baktım acayip mantık hataları var. Görmezden gelmeye çalışıyorum da nereye kadar.

Ekleme: Kaleye girdikleri sahnede epey adam vardı , yani beklediğimden fazla gözüktüler gözüme , o da iyi.

Haber götüren adamların hepsini neden öldürüyorsun birini tutta çıktıkları yeri sor.

Sonra adamlardan biri arkadan ok yedi bildiğin havaya uçup takla attı kendi etrafında , ulan mayına bassa o kadar uçmazdı

Alp kunusuna hiç girmiyorum zaten , sözde geçilmez yıkılmaz diye abartıkları kaleye 30-40 kişi basmaya gelmiş. tamam 2000 kişi koyamıyorsun bari 100-200 kişi getir yada bilgisayar ile çoğalt ne bileyim.

Adamlar titusu çağırıp bak mektubu gönderemedin diyor , la yine diyorsun adama?

Onu geçtim ulan titus , ömeride öldürdün haber veren olmaz artık , bir ekip daha gönder haber yetiştirsinler, o da yok.

Sonra o haber gönderen adamlar yine toplu halde gidiyor ? , dağılsanıza kardeşim bulamasınlar sizi.

Adamları aramaya niye 4 kişi gidiyorsunuz? kalabalık gidin araziye yayılın sözde 2000 bin alp var , 1950 tanesi obada kalmış 50 kişi kale basacak gelde gülme

Zamanında Cüneyt Arkın da tek başına kale basardı , hey gidi günler.

Son olarak Gündoğdu da kaleye gidecek sözde onun yanında da 5 alp ya var ya yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 3 Haziran 2015; 23:11:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

az önce 5-10 dk baktım acayip mantık hataları var. Görmezden gelmeye çalışıyorum da nereye kadar.

Haber götüren adamların hepsini neden öldürüyorsun birini tutta çıktıkları yeri sor.

Sonra adamlardan biri arkadan ok yedi bildiğin havaya uçup takla attı kendi etrafında , ulan mayına bassa o kadar uçmazdı

Alp kunusuna hiç girmiyorum zaten , sözde geçilmez yıkılmaz diye abartıkları kaleye 30-40 kişi basmaya gelmiş. tamam 2000 kişi koyamıyorsun bari 100-200 kişi getir yada bilgisayar ile çoğalt ne bileyim.

Adamlar titusu çağırıp bak mektubu gönderemedin diyor , la yine diyorsun adama?

Onu geçtim ulan titus , ömeride öldürdün haber veren olmaz artık , bir ekip daha gönder haber yetiştirsinler, o da yok.

Sonra o haber gönderen adamlar yine toplu halde gidiyor ? , dağılsanıza kardeşim bulamasınlar sizi.

Adamları aramaya niye 4 kişi gidiyorsunuz? kalabalık gidin araziye yayılın sözde 2000 bin alp var , 1950 tanesi obada kalmış 50 kişi kale basacak gelde gülme

Zamanında Cüneyt Arkın da tek başına kale basardı , hey gidi günler.

Son olarak Gündoğdu da kaleye gidecek sözde onun yanında da 5 alp ya var ya yok.

cüneyt arkın ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

quote:

yok bu diziye edilen masraf daha yüksek filinta seti küçücük bi plato izmitte. harici bir yerde çekilmiyor filinta

Hadi ya, aralarında dağlar kadar fark var. Olay Senaristte mi bitiyor anlamadım ki bir Filintaya bakıyorum bi buna ama ne hikmetse Filinta çok üstte bu diziden.. Düşün ben önceden filintayı kötülerdim bu diziyi överdim mesela şuan tam tersini düşünüyorum.

Daha bu bölümü izlemedim gerçi nete düşmesini bekliyorum bakalım nasıl.. Tek korkum kaleyi 5-10 kişiyle ele geçirmeleri.. Umarım korktuğum olmamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 3 Haziran 2015; 23:09:54 >

• bu tünelden kaleye çıktıkları kalede yine epey kalabalık gelmişler , ordan kurtarıyor şuan
  • SEN J.R.R.TOLKIEN MISIN EDDARD GIBI ADAMI OLDURDUN

• keşke ertuğrul ve arkadaşları içeri girip kapıyı açsaydı önce sonra diger askerlerde girseydi

• çok saçma bir şey geldi aklıma

Şimdi bunlar kaleyi ne yapacak? Gelip yerleşsinler , hazır kale. Yerleşmeyeceklerse pencerelere filan satılık kale diye yazsınlar , iyi paraya satarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

çok saçma bir şey geldi aklıma

Şimdi bunlar kaleyi ne yapacak? Gelip yerleşsinler , hazır kale. Yerleşmeyeceklerse pencerelere filan satılık kale diye yazsınlar , iyi paraya satarlar

Sahibinden satılık kat ittifaklı deniz manzaralı kale :):)

• Kaleyi az kişiyle kuşatmayı mantığına oturttular bence. Dehliz olayı bunu sağladı. Yoksa çok saçma olurdu.
    Yani mantık hatası yok değil ama işte başlangıç olarak iyi bir dönem dizisi bence. Şu ana kadar bu kalite diziyi bırak filmimiz az var yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    Aynen katiliyorum hocam.bende gormezden geliyorum ama goze batiyor artik.dizi 2 saati gecince zamanla kalitede azaliyor.
    Yani trt nin parasimi yok bas biraz daha para kaliteyi arttir.

• quote:

quote:

quote:

Hadi ya, aralarında dağlar kadar fark var. Olay Senaristte mi bitiyor anlamadım ki bir Filintaya bakıyorum bi buna ama ne hikmetse Filinta çok üstte bu diziden.. Düşün ben önceden filintayı kötülerdim bu diziyi överdim mesela şuan tam tersini düşünüyorum.

Daha bu bölümü izlemedim gerçi nete düşmesini bekliyorum bakalım nasıl.. Tek korkum kaleyi 5-10 kişiyle ele geçirmeleri.. Umarım korktuğum olmamıştır

40 liraya günlük figuranlık yapmıştım filintada bizim evin çok yakınında plato

• quote:

yahu bu gökçe hatun ne diye ikidebir süleyman şahın otağında takılıyor anlamadım ertuğrulun amca oğlu falanmı bu kız hayırdır

Gökçe hatunun babası süleyman şahın kan kardeşi gibi bir şeydi. O da kurdoğlunun izinden gidince sonu yine kurdoğlu gibi oldu. Babaları ölünce daha ufacık olan kız çocuklarını yani selcanla gökçeye haime sultan annelik yaptı. Yani haime sultanın manevi evlatları gibi bir şey oldular. Bu yüzden aileden gibi görülüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatraoz

SEN J.R.R.TOLKIEN MISIN EDDARD GIBI ADAMI OLDURDUN

Karıştırdın galiba.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.