Şimdi Ara

Diriliş Ertuğrul başlayayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarihe meraklı biriyim. Dizi arıyorum bu aralar. 2 saatten fazla sürmesi iyi değil ama savaş sahneleri fazlaymış ve güzelmiş. yanlış bilmiyorsam sezon finali yaptı. sizce başlasam pişman olur muyum? izleyen varsa yardımcı olabilir mi?

• Filinta izlemediysen Dirilişi boş ver filinta izle. Dirilişten daha fazla tarih barındırıyor. Osmanlının son zamanlarında petrol yatakları , araplar , bankerler ... ilk bir kaç bölüm çok sırdan gelebilir ama sonradan çok aştı kendini.

Kendi yorumumu yazıyorum; Diriliş Ertuğrul sahneler olsun , kıyafetler olsun her alanda Türkiye yapımı üst düzey nadir dizilerden. Fakat senaryo için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Senaryo resmen buram buram Türk dizisi kokuyor. Ters köşe yapacağın çok fazla olay örgüsü yok. Youtube dan aç izle bir bölümü 1 saatte bitirirsin zaten yarısı bakışma ve boş muhabbet. Başlarda 4-5 bölüm epey güzelde sonradan çok canımı sıktı benim.

Bunlar benim düşüncem , kişiden kişiye zevkler değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 15 Haziran 2015; 13:32:39 >
  • Bakışma ve diğer gereksiz saneleri atlayarak izle hem daha keyifli hemde sıkıcı sahneler olmadığından 2 saat olmuyo. Diğer yerli dizilerden ise her halükarda daha iyi bi dizi. Yabancı dizilerle kıyas yaparsan da zevk alamazsın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel dizi..
    Halep deyken dizi daha iyiydi, saray ortami felan. O zaman herkes halep mevzusu bitsin sikildik diyordu. Halep bitince obaya dondu dizi, o zamanda diziyi elestirdiler.
    Sen kimseye bakma izle. Tarihi dizilere merakliysan seveceksin.

• Başlar güzel sonrası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Dizi max 20 kişiyle çekiliyor onu dile getirebilirim. Oba halkı şehit veriyor şehitin cenazesine giden 20 tane alp.. Süleyman Şah oğlunu nikahlıyor çadırın çevresinde 20 tane halktan insan. Süleyman şah savaş çağrısı yapıyor, konuşma yapıyor obanın etrafında kadın çocuk yaşlı dolu alpler desen kayıp.. Alpler talim yapıyor talim yapan alpleri toplasan 20 yapmaz. Obada 2000 alp varmış 25 bölüm oldu 100 denesini yan yana göremedik. 3 kişi 20 dene haçlı kesiyor biçiyor 25 bölümdür bu böyle.. Bu 3 kişinin kesip biçtiği haçlılar 2000 olmuştur heralde Başlarda oluruna bırakıyorsun ama sonra ciddi anlamda gözüne batmaya başlıyor.. Ben dizinin fanı olarak diziden çok soğudum açıkcası

Filintayı tavsiye ederim ama ilk 8 bölüm direnmen lazım. Sonra dizi bir açılıyor bir daha da duraksamıyor hep üzerine katıyor.. Filinta kötü başladı üstüne katarak ilerledi. Diriliş iyi başladı üstünden atarak ilerledi... Tercih senin

Ha dirilişin bazı bölümleri 2 saat 20 dk yı bulabiliyor filinta başlarda uzundu lakin şuan 1 buçuk saate sabitlendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 15 Haziran 2015; 14:39:31 >

• Guzel dizi ben severek takip ediyorum.

• Hocam ''Filinta'' ve ''Diriliş'' ikiside kaliteli yapımlar bence.Vaktiniz varsa izleyin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başla kesinlikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben izliyordum ilkte iyidi sonra bozdu sanırsam ben Amerikan dizileri gibi büyük tarihi savaşlar göreceğimizi sanıyordum. ama olmadı 2000 tane alp var diyor 10 adam ya var ya yok en azından şöyle 200-300 gösterse ona bile şükür
  • izlemelisin. elbette hatalı yönleri var -az kişi ile çekiliyor olması gibi- ama güzel bir dizi
  • kesinlikle başla pişman olmazsın
  • Diriliş son zamanların en kaliteli yapımlarından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.