Şimdi Ara

Direkten evime gelen bakır kabloyu değiştirme hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

Tt'ye geçin; hem vdslden fibere dönüşüm oldu mu kiradanda yırtarsınız.

Genel yahni?  

Çalışma varmıy mış bakın. Kim, nerede, kiminle çalışyormuş?  

gibir.net.tr
    Gibirnet Planlı Çalışma Duyuruları | GIBIRNet - GIBIRNet | İnternet
    https://gibir.net.tr/planli-calisma-duyurulari

Linkedin'den ulaştım bunlara normalde abonelik abimin üstüne bu sefer beni aradılar. Türknet devre numarası vs istediler. Altyapı ekibi kablo arızası olduğu ve en kısa sürede çözümleneceğini söylediler dedi. Dedim ki bu en kısa ne zaman? Net bilgi yok. Ben değiştireyim diyorum ona da cevap vermiyor. Türknet genel arıza 08/02/2026'da çözülecek diyor bundan bi önceki tarihte 11/01/2026'ydı değişen bişey olmadı. Diyorum yan binadaki kişinin Türk Telekom aboneliği var aynı direkten, aynı ankastreden geliyp nasıl 35/12 alıyo ben yarısını bile alamıyorum 17/3 alıyorum diyorum. Cevap veremiyor.. Hangi sağlayıcının planlı çalışmasına baksam benim bölgeyle ilgili bi çalışması yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpylmz1966 -- 12 Ocak 2026; 17:50:26 >

• Hakkında hayırlısı olsun; ne diyelim bişe diyemiyoruz.

Birde ShowTv Whatsapmen hattına mı yazsanız acaba? Şansına.  

kaza süsü verip direğe birazcık dokundursam mı ne yapsam acaba bilemedim ki  

• Türknet telekom sisteminde ne görüyorsa onu iletir size türk telekomda genel arıza varsa sana ancak onu iletirler çoğu zaman genel arıza varken normal arıza kaydı açtıramıyorlar türk telekom müşterisi olmadığın için de açıkcası umrunda da olmaz telekoma dön desem bunlar iyice tekelleşmenin peşinde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok haklısınız hocam 29 kasımdan beri 200lük kabloda sorun varmış herhalde daha hiçbir çalışma göremedim. Yan komşum tt abonesi adam fıstık gibi 35/12 çok rahat alırken ben 17/4 alıyorum. Derdimi her yerden dillendirdim yok, sanki inat yapar gibi seve seve geçeceksin yoksa yapmayız diyorlar, mahalle güya öncelikli fibe dönüşümdeymiş yatırım ihalesinden sonra yapılacakmışta anca söz var :D

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.