Şimdi Ara

Direksiyon Sınavından 2.Kez Kaldım Moralim Çok Bozuk :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
72.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

    Bir dandik ehliyet sınavının stresini kaldıramayacak kadar zavallı mısın lan sen ??

    Çocuk musun lan ? 18 yaşına gelmişsin hâlâ elalem ne der kafasındasın, git kendini topla ve şu lanet olası direksiyon​ sınavının içinden geç , seni koca oğlan !!!

    oğuzhan dur allasen ortalık karışık zaten
  • surucu kursunun verdigi debriyaji folos olmus arabayla kalman normal büyük ihtimal le 3. sinavda surucu kursun yeni araba verecek onunla gerçeksin yeni arabalarda arabayı istop ettirmen cok zor ani kalkis sistemi var
  • Bilmiyorum hiçbir fikrim yok, sanırım her sınavda 195 tl ödediğim için
  • ilk heyecanı yen yeter
  • mrvtbal kullanıcısına yanıt
    Sormayın hocam ikinci stop hakkım olmasına rağmen indirdi
  • Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    Hmm. Sıkma canını reis , senden değerli mi ? Unuturlar gider . 3.De alırsın ehliyeti merak etme .
  • İnş dediğiniz gibi olur hocam
  • Olur öyle, ben de 3.de geçmiştim. İlk girişimde kalkarken daha en başta yanımdan motor geçiyordu, motorun geçmesini bekledim. Motorcu tam kalktığımda önünde hiç bir şey yokken ansızın durdu. Adama çarpmamak için aniden freni kökledim ve stop etti. Direkt indirdiler, normalde bu durumda bir hak daha veriyorlarmış. İyice sövmüştüm.

    İkinci girişimde her şey mükemmeldi. Park yerine kadar hatasız geldim, kadınla rahatça konuşuyoruz herneyse park yerinde dubaları düşürdüm. Bunda hata tamamen benim, kaldım.

    Üçüncü girişimde artık sıkılmıştım ve alamazsam bir daha şansımı denemeyecektim, fakat bir yandan da tonla para yedirmenin getirdiği baskı da vardı. Her neyse şansın da yardımıyla sıfır hata yapıp geçtim üçüncüde. Kendine güven, eksik olduğun kısımları da akraban veya yakının varsa seni çalıştırabilecek onunla yap. Ben dayımla çalışmıştım arabanın alabileceği manevra kabiliyetini tamamen onunla öğrendim. Sağolsun sayesinde geçtim sınavı.




  • O heyecanlanma her sınavda bende de oluyor onun için üçkağıt yapacaksın hocam. Araba niye stop eder gaz az geldiği için. Stop ettirirsen bırakırlar ama sen patinaj yap kaldır kimse bırakmaz o yüzden gaza aban motor öğürsün korkma
  • bursadaysan ogretırım
    2 kısı 2 kez kaldı onları gecırdım kolay ogretırım
  • 20 senelık soforler yollarda ne hatalar yapıyor

    o hocalara sor bakalım.onlar nasıl ehlıyet almıslar
  • Hei. kullanıcısına yanıt
    Aslında dayım var beni çalıştırabilecek ama zaman yok,ben evdeyken o işte oluyor o evdeyken ben işte, öbürünün de arabası çok kıymetli hayatta kullandırtmaz
  • Farklı güzergahtan gittiğim için embesil bıraktı beni şöyle elimin tersiyle bir çakasım geldi.Oysaki iki güzergahta aynı yola bağlanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinka251

    Farklı güzergahtan gittiğim için embesil bıraktı beni şöyle elimin tersiyle bir çakasım geldi.Oysaki iki güzergahta aynı yola bağlanıyor.
    Naptin gezdirdin mi adamlari, niye cikiyosun yoldan 😂
  • Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    Rampada 2. hakkında da mı istop ettin?
  • bence bizdeki ehliyet sistemi yanlış.arabaya 4 kişi biniliyor ve acemi birisi bu 4 kişinin yüküyle araba kullanırken zorlanabilir.yurtdışında sadece yan koltukta biri oluyor ve tam yetkiye sahip.sürebilen geçiyor,süremeyen kalıyor.direksiyon sınavındayken boşuna üniversite sınavına biri gidince dobloya 10 kişi tıkışıp gelen akrabalar gibi doluşmaya gerek yok.verilsin belli kişilere tam yetki,baktın bu kişi yetersiz kişileri sınavdan geçiriyor yetkisini iptal edersin başkasını geçirirsin.
    araçta 4 kişi olunca çoğu sürücü geriliyor,birde bazı gözetmenler tam biçlik peşinde,bırakmak için her hareketini kolluyor.bir arkadaşım direksiyon sınavındayken yanda oturan gözetmen habire sağdaki debriyaj-frene hafifçe dokunup ayağını çekiyormuş bırakmak için böyle saçmalıklar yapanda var.sanki bırakıp tekrar sınava ne kadar çok kişi gelse o kadar kazanacaz peşinde olanlarda var.
    en kötüsü ise yolda araç kullananları gördükte bu tipler nasıl ehliyet sahibi olmuş diyorsun.o gözetmenlerde normal yaşantılarında bu kadar kurallara uymuyorlar %100 garanti ediyorum.belli bir kriterde yok aynı olayda x gözetmen geçiriyorsa z bırakıyor gelde sinirlenme bu işe.

    ehliyet alanlara sor her biri yukarıda yazdığım ya da daha tuhaf olacak olaylar yaşamıştır.ehliyet sistemi değişmeli böyle yetersiz.




  • Ya bugün girdim adam beni araçtan felan indirmedi bir kaç hatam oldu ayrıca komisyon başkanı bana çok kıl oldu l park paralel park ve eğili yokuş kalkışı çok iyi bir şekilde yaptım stop ettirmedim ama geçtimmi bilmiyorum sizce geçmişmiyimdir.
  • Kalınca tekrar para veriliyor mu?
  • sinka251 S kullanıcısına yanıt
    Hem konu sahibine hem sana yazıyorum .

    Olum öyle yapılır mı ? Adam gibi gösterilen yoldan gideceniz işte .

    Ben bugün ilk defa sınava girdim izmirden gelip . 0 hatayla geçtim . Daha önce araba falan sürüyor muydum ? Hayır sadece panik yapmadım . Sbs - ygs-lys , direksiyon falan her sınav için bu böyle . Özellikle direksiyonda panik yapmayıp devam etceksin . Arada böyle ıslık falan çal sürerken rahatlatır . Casual takıl . Yandakilerle muhabbet aç . Ottan da olsa hava sıcsk bugün be hocam falan de . Hehçyecan yapma geçersin . Bir de artık insanlsrı takmayı bırakın .
  • hahahatek te geçtim hatasız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.