Şimdi Ara

direksiyon sınavındaki arabanız? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
0
Favori
89.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1995 senesinde aldım ehliyetimi araba renault 12 toros tu. Direksiyon sınavında döndüğüm sol tarafta içi su dolu çukrlar vardı doğal olarak arabayı yavaşlatıp 1. vitese taktım arkamdan derin bir cık cık cık nidası duydum kurs hocasıda yanımda idi oda benle birlikte gayri ihtiyari arkamıza döndük kurs hocası sordu ne oldu diye durmayacak araba asla 1. vitese takılmaz dedi adam cart diye 30 puan kesti bugün olmuş hala adamın tezini destekleyen birini bulamadım niye öyle bişe yaptı hala anlamış değilim....
  • palio , çok rahattı kullanımı sorun yaşamadım

hem zaten arkadaki gözlemci benim ortaokuldaki türkçe öğretmenim çıktı
  • YAw ben merak ediorum bu cumartesi ehliyet sınavı var ehliyet sınavı açıklandıktan ne kadar süre sonra düreksiyon sınavı olur ve yaklaşık daha benim ne kadar beklemem lazım ehliyet almam için__??
  • Palio 2007
  • Hyundai getz dizelyanlız araba yeniydi şansıma.daha diğer acemi sürücü adaylarının elinde hırpalancağından habersiz kız gibiydi
  • Hacı murat 124 o zamanlar başka yoktu zaten
  • Biz yeni nesiliz abi
    Bizde Bugatti Veyron verdiler...Gülmeyin şimdi o arabayı sürmekte ne var diye...
    8.vitese kadar bas dediler.4 ten sonra gözlerimi kapadım Az kalmıştı alıyodum ehliyeti
  • 1998 laguna
  • daha 1000 km sini doldurmamış bir hyundai idi. marketin etrafında 1 tur attık izmir narlıdere tarafında. bilen bilir
  • Egitim boyunca kullandıgım araçtı.1993 model beyaz şahindi.Kavşaga hızlı girdim hoca kendi tarafından yavaşlattı.Yoksa kalırdım herhalde.1998 şubat.
  • Şahin di ama severım kendısını :)
  • Palio Multijet
  • Citroen C4.

On numara arabaydı.
  • Honda Civic di ve arabanın icini pislik goturuyodu.ama guzel gidiyordu
  • gecen sene girdim
    88 model 4 vites LPG li şahindi
    daha önce hic sürmemistim kursa vs gitmedigim icin.sınav günü gördüm bindim ve sürdüm:)
  • fiat palio
  • Folloş bir clio idi...
  • hocalar frene felan müdahale edebiliyorlarmı teoraik olarak öğrendimde pratik yok bende sınav günü çarpmayayım arabayı
  • zar,zor çalıştıra bildiğim hatta kaputu açıp herzamanki gibi bakmıştık darmadağın bir şahindi
  • Şahindi... kırmızı...

modeli 1991 veya 1992 olması lazım...

arabaya bindim emniyet kemerini taktım...

vitesi boşa alıp bastım marşa...

çalıştırdım elimi çektim...

ve anahtar ayağımın yanına düştü...

yanımda bizim hoca vardı çaktırma dedi... :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.