Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yaa ben de bekliyorum saatlerdir tık yok öss yi kaybetsek anında duyurmayı biliyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: costance

evet yaa ben de bekliyorum saatlerdir tık yok öss yi kaybetsek anında duyurmayı biliyolar

hiç güleceğim yoktu ya gerçekten öyle ama ...
  • Sonuçlar açıklanmış hayırlı olsun geçmişim :)

MOTOR_B 95
    TRAFİK_B 86
    İLKYARDIM_B 93
  • İlkyardım 100
    Motor 95
    Trafik 84

haydaa, trafikte ne yanlış yaptık bu kadar yahu?
  • MOTOR_B 90
    TRAFİK_B 90
    İLKYARDIM_B 90

mutluyum
  • MOTOR_B 93 GİRDİ
    TRAFİK_B 96 GİRDİ
    İLKYARDIM_B 80 GİRDİ

• arkadaşlar ben anlamadım kim kime girdi
  • GİRDİK Mİ??? GİRDİK .... GERİSİ YALANNNN
  • geçmişiz

• sınava giren herkese geçmiş olsun.. hayırlı olsun

MOTOR_B 100 GİRDİ
    TRAFİK_B 100 GİRDİ
    İLKYARDIM_B 100 GİRDİ

ödülü yok mu bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vct2000 -- 5 Mayıs 2008; 21:27:11 >
  • MOTOR_B 83 GİRDİ
    TRAFİK_B 82 GİRDİ
    İLKYARDIM_B 83 GİRDİ

hadi bunları aştık peki sınavda kalan arkadaşlar direksiyon sınavına girebiliyor mu benim 2 arkadaşım tek dersten kaldı merak ediyoruz da bilen var mı?
  • ben aliağa yaşıorum bu dönemde ilk kez giridm sınava ve gecim direksyon egitimi daha önce almıştık pistte bir tur atıp çanakkale-izmir yolunda kullanıodum kurs arabasını hatta bigün trafik durdurdu yanımda hocaya hocam burası güzergah değil lütfen pist sınırları içinde ders yapın diye fırca attı.
  • temmuz da yazılı sınav... sonra da direksiyon ... bide o arkdaşların STAJYER ehliyet alacam acı ama gerçek
  • kazanan arkadaşları tebrik ederim
  • sınavı geçen arkadaşlara tebrikler direksiyonda korkulacak birşey yok merak etmeyin aracı tekletmeden kaldırın rahat olun arka taraftan gelecek sorulara arkanızı dönmeden rahat bir şekilde cevap verin ve rahat olun. ehliyeti aldıktan sonrada trafik canavı olayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: serakin22

MOTOR_B 83 GİRDİ
    TRAFİK_B 82 GİRDİ
    İLKYARDIM_B 83 GİRDİ

hadi bunları aştık peki sınavda kalan arkadaşlar direksiyon sınavına girebiliyor mu benim 2 arkadaşım tek dersten kaldı merak ediyoruz da bilen var mı?

sınavı geçemeyenler direksiyon sınavına giremiyor malesef..önce teori sınavını geçmek gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serakin22

MOTOR_B 83 GİRDİ
    TRAFİK_B 82 GİRDİ
    İLKYARDIM_B 83 GİRDİ

giremiyorlar temmuzdaki sınavda kaldığı derslerden bir daha sınava girmeleri gerekiyor...
  • MOTOR_B 93 GİRDİ
    TRAFİK_B 70 GİRDİ
    İLKYARDIM_B 93 GİRDİ

Arkadaşlar,
    Girdi yazdığına göre tüm sınavlardan geçtiğimiz anlamına mı geliyor? Birde örneğin Trafik'ten 70 ile geçiliyor mu? Tam çözemedim, bi fikriniz var mı?
  • şu tabloya göre hepsinden geçmiş durumdasın
    bir soru daha yanlış yapsan trafik sınavına yeniden girecekmişsin

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

MOTOR_B 93 GİRDİ
    TRAFİK_B 70 GİRDİ
    İLKYARDIM_B 93 GİRDİ

Arkadaşlar,
    Girdi yazdığına göre tüm sınavlardan geçtiğimiz anlamına mı geliyor? Birde örneğin Trafik'ten 70 ile geçiliyor mu? Tam çözemedim, bi fikriniz var mı?

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.