Şimdi Ara

Direksiyon seti oyun ayarları!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
142.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce Kontorland direksiyon seti aldım. Bir heyecanla Nfs Undergroun 2 girdim ama hevesim kursagımda kaldı.

Gaz-fren pedalı kamera ayarı olarak kayıtlı gaza basıyorum arka tarafı gosterıyor... El freni çalışmıyor , vites sadece ileria attırıyorsun ve geri yok..
    Oyunun kontroller bölümüne girdim seçiyorum gaza basıyorum ama ayarlayamıyor. Şimdi nfs proo street yüklüyorum birde onda denicem + gta yüklicem..

Ama benım için nfs 2 olması cok önemli. Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.. İyi forumlar.

Saygılar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Direksiyon Seti Oyun Ayarları

Direksiyon seti ile oyun oynamak sürükleyici ve heyecan verici bir deneyim olabilir, ancak optimum bir oyun deneyimi elde etmek için direksiyon setini doğru şekilde ayarlamak çok önemlidir.

Direksiyon Seti Ayarlama Programı

Direksiyon setini ayarlamak için özel bir yazılım kullanılabilir. Bu programlar, direksiyon açısı, hassasiyet ve kuvvet geri bildirimi gibi ayarları yapmanıza olanak tanır. Direksiyon setine özel ayarlama programları mevcuttur.

Asphalt 9 Direksiyon Seti ile Oynama

Asphalt 9 gibi popüler oyunlar, direksiyon seti desteği sunar. Direksiyon seti ile oynamak, hassasiyet ve kontrolü artırarak oyun deneyimini önemli ölçüde geliştirebilir. Direksiyon setini Asphalt 9 ile kullanmak için oyun ayarlarından direksiyon desteğini etkinleştirmeniz yeterlidir.

Direksiyon Seti Ayarlama

Direksiyon setini ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Oyun içi ayarlar: Direksiyon açısı, hassasiyet ve kuvvet geri bildirimi gibi ayarları oyun içi seçenekler menüsünden yapabilirsin.
    • Direksiyon seti yazılımı: Direksiyon setine özel yazılımı kullanarak daha ayrıntılı ayarlar yapabilirsin.
    • Kalibrasyon: Direksiyon setini kalibre etmek, oyun içi tepkilerin gerçekçi olmasını sağlar. Kalibrasyon işlemini direksiyon seti yazılımı veya oyun içi ayarlar menüsü aracılığıyla gerçekleştirebilirsin.

Direksiyon Seti Test Programı

Direksiyon setinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için bir direksiyon seti test programı kullanabilirsin. Bu programlar, direksiyon açısı, düğme işlevleri ve kuvvet geri bildirimi gibi yönleri test eder.

Steam Direksiyon Seti Ayarları

Steam platformu, çeşitli direksiyon seti modelleriyle uyumludur. Steam ayarlarından direksiyon setini kalibre edebilir ve oyunlara özel ayarlar yapabilirsin. NFS Payback gibi Steam oyunları, direksiyon seti desteği sunar.

Özet

Direksiyon setini doğru şekilde ayarlamak, oyun deneyimini önemli ölçüde artırabilir. Direksiyon seti ayarlama programları, Asphalt 9 gibi oyunlarda direksiyon seti desteğini etkinleştirme ve direksiyon seti test programları kullanarak ekipmanın düzgün çalışmasını sağlama konusunda sana yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kontroller bölümünde klavye ve usb game conteoller sekmesi olması lazım bir deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

Kontroller bölümünde klavye ve usb game conteoller sekmesi olması lazım bir deneyin

Nfs 2 Underground göremedim öyle bi seçenek ama varsa mukemmel olur. Pro street sorunsuz hersey guzel oynuyorum...
  • @ BeWBeWC!BeWBeW

Dediğiniz gibi yukarıdan klavye-joystick diye ayrılıyor. Ayarlarımı yaptım... Çok teşekkür ederim..

İyi forumlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

@ BeWBeWC!BeWBeW

Dediğiniz gibi yukarıdan klavye-joystick diye ayrılıyor. Ayarlarımı yaptım... Çok teşekkür ederim..

İyi forumlar.

• Arkadaşlar bende de snopy mx-v19 direksiyon seti var fakat ayarlarında sorun var :S direksiyon sürekli sola dönükmüş gibi ortadayken bile denetim masasından ayarlara fln girdim ama yapamadım z ekseni dönmesi ne oluyo arkadaslar bilen varsa yardm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc1lesme

Arkadaşlar bende de snopy mx-v19 direksiyon seti var fakat ayarlarında sorun var :S direksiyon sürekli sola dönükmüş gibi ortadayken bile denetim masasından ayarlara fln girdim ama yapamadım z ekseni dönmesi ne oluyo arkadaslar bilen varsa yardm...

denetim masasındaki oyun kumandaları bölümüne girincede mi hep sola yatık bi şekilde duruyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon seti önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen normal direksiyon düz tutuyorum ama sola dönük gösteriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc1lesme -- 2 Ağustos 2009; 10:36:11 >
  • bence direksiyon bozulmuş düşüdrdüysen felan mandalı krılmış olablir yazılımsal olduğunu sanmıyorum
  • Sallayınca içinden de parça sesi geliyo kırılmıs bişi galiba peki tamiri mümkünmü ? elektrik teknikeri abim var göstersem anlayabilirmi ? tamiri mümkünmü yani :)
  • yha beyler ne olur şunu bana ayrıntılı bi şekilde anlatın usb ye nasıl geçilior delirecem kç gündür bunla uraşıom
  • şu ayarlar bölümünü ayarlı şekildeyken fotosunu çekip koyarsan çok sevinirim. teşekkürler
  • Bende de kontorland direksiyon seti var. Şu istediğin kadar döndrüme olayını yapamadım bir türlü. Başka yerlerde bir tuşa basman gerekiyo felan diyor ama anlamadım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • arkadaşlar bendede kontorland bir direksiyon var oyuna giriyorum ayarlamalarını yapıyorum tam bir şekilte ancak direksiyonu dönermediğim halde direksiyon kendi kendine dönüyor anlamadım lütfen bana yardımcı olabilir misiniz acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc1lesme

Arkadaşlar bende de snopy mx-v19 direksiyon seti var fakat ayarlarında sorun var :S direksiyon sürekli sola dönükmüş gibi ortadayken bile denetim masasından ayarlara fln girdim ama yapamadım z ekseni dönmesi ne oluyo arkadaslar bilen varsa yardm...

Kalibrasyon ayarları varsa onları kurcalamanızda fayda var.

Diğer sorunuz için de

Eğer bozuksa tamiri kesinlikle mümkündür anlayan birisinin bakması yeterli.
  • arkadaşlar bende minton direkson seti war ama pc direksiyonu algılamıyor usb ne yapmam lazım lutfen yardım edin kaç günden beri bunla uraşıyorum bilen varsa sölesin lütfen
  • direksiyon ile pedallar ayrıysa pedalların kablosunu direksiyondakine bagla
  • ya bende axess var arkadaşlar direksiyon sorunsuz ama gaz ve fren çalışmıyor anlıyan yk mu gt5?
  • beyler bende wincase direksiyon seti var bununla hangi oyunları oynayabilirim?
  • ferhat212121 F kullanıcısına yanıt
    kardeş seti bilgisayara bağla sonran direksiyondaki program tuşuna 3 sn basılı tut sonra sarı ışık yanacak sonra gaza bas sonra ışık yanıp sönecek sonra üçgene ba s ve sorun halloldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.