Şimdi Ara

DİREKSİYON ÖĞRETMENLİĞİ İLE İLGİLİ OLANLAR PAYLAŞIMLARINIZ LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direksiyon öğretmenliği ile ilgili bilginiz varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

• 1-başvuru,
    2-aranılan şartlar,
    3-sertifika alınınca çalışılmasa bile herhangi bir vergilendirilme olur mu?
  • bahsettiğin sürücü kurslarında araba kullanmayı öğreten kişilerse ben bi dönem yaptım.
    ilki,çelik gibi sinirleriniz olmalı.1 yerine 3 e takıp hocam neden kalkmıyo bu araba diyen insanlar çok.
    ikincisi haddinden fazla dikkat gerektiren bir iş..açıktan al diyosunuz adam içten öyle bir dalıyo ki kafasını kırasınız geliyor..
    defalarca debriyajın ne işe yaradığını anlatıyorsunuz debriyaja basmadan vites değiştirmeye çalışıyolar...
    ben araba kullanmayı biliyorum diyip patinajla kalkan,ilk dön dediğiniz yerde el freni çekerek dönmeye çalışan yeni nesil arkadaşlarımız azımsanmayacak seviyede..
    baktınız hatalı gidiyo..bastınız debriyaja (sağ koltuktaki),adam inadına gaza yükleniyo motor limitörde patlicak gibi silkiniyior..
    özellikle 18 yaşındaki arkadaşlarda hemen marşa basayım tam gaz gideyim düşüncesi var ayna ayarı koltuk ayarı hak getire çok aceleciler..
    ama buna rağmen iyiler..
    30 yaş ve üstü direksiyona oturduğunda ise teorik kontroller mükemmel 10 üzerinden 10 verilir ancak harekete geçildiğinde anında heyecan ve afallamalar başlıyor..
    kısacası ömür törpüsüdür bu iş valla..

• quote:

Orjinalden alıntı: kuvazar

1-başvuru,
    2-aranılan şartlar,
    3-sertifika alınınca çalışılmasa bile herhangi bir vergilendirilme olur mu?

tanıdığın bir sürücü kursuysa pek gereği yok bunların arkadaşım..
    onun haricinde zaten benim belgem var beni işe alın araba kullanmayı öğretiyim diye sürücü kursuna başvuru yaparsan pek bir işe yaramaz çünkü zaten o sürücü kursunun sahibi,eşi,oğlu bilimum tanıdığı sertifikasız bu işi yapmaktadır..burası türkiye..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.