Şimdi Ara

Direk lvl 70 server arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orjinalde çok sıkıldım alt char falan da kasmak istemiyorum dötü boklu warrior benim kaderim arkadaş istersen full s4 ol yine dayağını yersin güzelce.. neyse konuya gelelim, şimdi benim aradığım server lagsız, direk lvl 70 olup işte bi kaç epic alıp bt/sunwell falan yapmak.. orjinalde sırf pvp yapıyorum karazhan bile clear etmişliğim yoktur yani sıkıldım böyle sırf pvpden biraz da ezmode pve yapayım diyorum, bosslar falan genelde spell atmaz privatelarda..

Neyse uzun lafın kısası var mı böyle bir server?

• fun server yolu gözüktü o zman sana,orada bi mob kesip 70 olursun vendorlardan tüm setleri toplarsın,imba gezersin öle ama kime imba o da başka çünkü herkes öle olucak,lag olucak,dc olucak
  • http://vcnelite.com/

Burası güzel baya.. Canım çok sıkılınca filan arada gözatıyorum. Sunwell itemer+arena itemleri filan aklına ne gelirse hemen başladığın yerde :) npcye tıklayıp 70 oluyosun hemen yanında 20den fazla npcdende itemlerini alıyosun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 20 Ağustos 2008; 18:44:28 >
  • bir gün bi giricen karakter yok...
    durup dururken server kapanıcak...
    anasınınki kadar bug......

oyunu bırakmak için private serverlara takılmak kafi aslında..
    salak salak buglar nasıl sinir bozuyo anlatamam.. geçen gün bi tanesini deneyim dedim 3 sn de combatta çıkıyosun zaten herkes rogue açmış...
    bt ye girdim bosslar dahil her bir mob melee attack tan başka bişey yapmıyo..

sunwellde mob bile yok..
    genelde böyle yani durumlar o yüzden private serverda pve yapmak pek mantıklı değil ha tabi görmüş olursun o ayrı tabi

quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

http://vcnelite.com/

Burası güzel baya.. Canım çok sıkılınca filan arada gözatıyorum. Sunwell itemer+arena itemleri filan aklına ne gelirse hemen başladığın yerde :) npcye tıklayıp 70 oluyosun hemen yanında 20den fazla npcdende itemlerini alıyosun :)

burasıda anlattığım gibi olan privatelardan biri... heroic dungeonlarda bile moblar 100-200 vuruyo
    buraya bende arada bi giriyorum acep diyorum elemental shamy end game gearla nasıl vuruyo diye bi girip bakıyorum :p
    damage testi yapılabiliyo ama evvelsi gün feral druidde bile bug buldum.. cat formda 4600 civarında ap yaptım
    %45 crit.. fakat gel gör ki 1.2k -1.5k dan daha yüksek vuramadım.. bear formda bile daha çok vuruyo..

hele hellfiredaki orclar tam bir komedi.. lv61 bi orca git vur bak napıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 20 Ağustos 2008; 19:11:46 >

• private server ne beklersinki xd

combattan çok cabuk çıkıyosun o yüzden roglar çok fena avantajlı gouge atıyosun 2sn geçmiyo out of combat re-stealt xd
  • Dominionwow yaz googla direk üye ol harika bir server arada giriyorum takılıyorum bende full pvp yapılan bir server aklına ne gelirse bulabilirsin o serverda itemler vs.. arada milletin kafasına estikçe grull falan yapanda oluyor öyle bt falan denemeni tavsiye ederim.WSG ler oluyor. Arenalar oluyor sadece s4 arena ile alınıyor güzel server dene bence
  • tamam ben vcnelite e üye oldum çoktan nelf rogue yaptım süper valla acaip şekil oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wowscape var bide oda güzel saylır arena olayı falan var millet uçuyo arenada
  • Dominion Wow tam aradıgın server
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.