herkese merhaba 2006 fifa world cup ı sorunsuzca yüklüyorum. oyunu çalıştırcağım zaman directx 9.0c nin olmadığını, yüklememi söylüyor. Zaten makinada directx 9.0c yüklü tekrar yüklemeye kalkıorum gerek yok diyor. Fifa, sende yok diyor. Önerebilceğiniz bişey var mı?
bu arada biraz araştırma yaptım autorun.exe yi win2000 uyumluluk modunda çalıştırmayı ve regeditten directx versiyonunu düzeltmeyi denedim sonuç olumsuz.
Minimum System Requirements ==================================================
1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent (Athlon/Duron/Celeron) 256 Megabytes of RAM (512 MB recommended) DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 8) 420.39 MB free hard disk space DirectX 9.0c Compatible Sound Card MS compatible mouse Keyboard Please note that 16 bit color is not supported
Required Operating Systems: Windows XP or Windows 2000 Note that Windows 95, Windows 98, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported.
Required Software: DirectX 9.0c
sanıyorum ki işletim sisteminden kaynaklanıyor. ama emin değilim
şimdiye kadar hiç bioyun problem çıkarmadı. server 2003, 2000 nt xp birleşimi gibi bişi. Ekran kartı driverları xp nin driverları zaten sorun çıkarmıyor
Benimde oyun açılıyo maçta sadece gölgeler var. Ne çimler var ne trübünler.