Şimdi Ara

FİFA13 ULTİMATE TEAM CUP [ PC ] BAŞLIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
0
Favori
4.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ________________________________________

Merhaba arkadaşlar ,

PC platformunda ki turnuva talepleri üzerine PS3 teki turnuvanın benzerini PC için düzenliyorum.Turnuva kuralları ve detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.çekişmenin had safhada olduğu eğlenceli bir turnuva geçirmeniz dileğiyle , hepinize şimdiden başarılar..

Katkılarından dolayı FIFAZ arkadaşa çok teşekkürler...

Ödül Dağılımı :

1 - 290k

2 - 140k

3 - 70k

Kurallar :

* Turnuva katılımcı sayısı 16 kişidir , 4 grupta 4 ' er takım yer alacak lig usulüne göre ( HOME - AWAY ) maçlar oynanacaktır.
    * İlk eleme gruplarında sıralamada ilk 2 lerde yer alan katılımcılar çeyrek finale katılmaya hak kazanacaktır.
    * Turnuva giriş ücreti 35k olup , turnuva organizatörü giriş ücretinden muaf tutulacaktır. ( 15 * 35k = 525 , % 5 EA kesintisi ile 500k turnuvada ödül olarak dağıtılacaktır. )
    * Turnuva puan tablosu için Fixturelist web sitesi kullanılacak ve buradaki sıralamayı herkes kabul etmiş sayılacaktır ( site ikili averajı değil genel averajı baz almaktadır )
    * Turnuva fikstürü fixtürlist sitesinden düzenlenecek ve rövanşlı 2 maç için 2 gün süre verilecektir. ( Ekstra durumlar için ek süre opsiyonu vardır )
    * Belirlenen fikstür için mazereti olmadan maçları aksatanlar için hükmen cezaları verilecektir.
    * Her türlü gol sevinci , gol tekrarını izletme , geride top çevirme , vb. gibi fairplay dışı eğilimlerde bulunan katılımcılar diskalifiye edileceklerdir. ( Yanlışlıkla yapılan gol sevinçleri için 2 katılımcı arasında sorun uzamadan çözülebilir )
    * Katılımcıların pm lerine turnuva giriş coinsi için satın alacağı kart bilgileri gönderilecek ve katılımcılar listesinde kartlarını satın alanların isimlerinin yanında GİRİŞİ ONAYLANDI ibaresi yer alacaktır.
    * Eleme maçlarında 2 maçtada eşitlik bozulmaması durumunda uzatmalar ve seri penaltı atışları tur atlayanı belirleyecektir.
    * Son dönemde sık karşılaşmaya başladığımız modem yüzünden bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlar için 2 taraftan birinin farklı bir modemle bağlanması ilk seçeneğimiz olacak , olmadığı takdirde turnuva düzenleyicisinin verdiği kararla tur atlayan belirlenecektir.
    * Oyuncu özelliklerini artıran training kartların kullanılması yasaktır. Kullananlar kullandıkları maçlarda hükmen yenik sayılacaklardır.
    * Bağlantı kopmaları durumunda 2 tarafın anlaşması dahilinde kaldığı dakika üzerinden veya tekrar oynanabilir maçlar.

* Bilerek hile,torrent ... vb programlar yardımıyla bağlantı hızını düşüren yada bağlantı kopmasına sebep olan oyuncular diskalifiye edileceklerdir.Bu gibi durumlarda ispatının mümkün olması için arka planda FRAPS programı çalışır halde maçlarınızı yapmanızı ve Print Screen alarak tarafıma göndermenizi rica ederim.

*16 Kişilik katılımcı listesi tamamlandıktan sonra yedek liste oluşturulacak ve asil katılımcıların ayrılması durumunda sırasıyla yedek katılımcılar turnuvaya dahil edileceklerdir.
    * Yanlızca grup elemeleri kura ile belirlenecek , çeyrek final ve sonrasında eşleşmeler aşağıdaki gibi olacaktır :

ÇEYREK FİNAL :

A Grubu Birincisi - C Grubu İkincisi

B Grubu Birincisi - D Grubu İkincisi

C Grubu Birincisi - A Grubu İkincisi

D Grubu Birincisi - B Grubu İkincisi

YARI FİNAL :

A Grubu Birincisi - C Grubu İkincisi Galibi - D Grubu Birincisi - B Grubu İkincisi Galibi
    C Grubu Birincisi - A Grubu İkincisi Galibi - B Grubu Birincisi - D Grubu İkincisi Galibi

KATILIMCILAR : Nick / Origin ID

1- Gonadotropin / Extetic06 -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    2- juzam1907 / bugrasnmz1907 -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    3- FBI-007 / fnrbhce-1907 -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    4- mrexcuse / emiroglu -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    5- Chaos123 / KillPointTR --GİRİSİ ONAYLANDI
    6- Bo0m3r / BBo0merA -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    7- buzdolabi / buzdolabi_ksk -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    8- Plexicroma / darius1905 --GİRİŞİ ONAYLANDI
    9- GhostDog / Barton80 -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    10-tekserkan / tksrkn -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    11-ozdemir_80 / MANİSA_4550 -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    12-deepimpact38 / jcarter038 -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    13-4F3 / qaninayuko --GİRİŞİ ONAYLANDI
    14-Pratik Adam / emuslu --GİRİŞİ ONAYLANDI
    15-y.C.g / hcgo -- GİRİŞİ ONAYLANDI
    16-dorukhanilhan / dorukhanilhan10 - -GİRİŞİ ONAYLANDI

YEDEK KATILIMCILAR :
    1-Deathcallsdeath

GRUP KURALARI ÇEKİLİŞİ :

GRUPLAR :

MAÇLAR :

ÖNEMLİ!!!!!!!

ARKADAŞLAR MAÇLAR SIRASIYLA HOME-AWAY ŞEKLİNDE ÇİFT MAÇ OLARAK YAPILACAKTIR.1.MAÇLAR TAMAMLANMADAN 2. MAÇLARI YAPAN KATILIMCILARIN 2. MAÇLARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

PUAN TABLOSU İÇİN : http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=24862

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonadotropin -- 31 Mart 2013; 11:07:55 >

• Adımı yazdırayım şimdiden

Origin ID: bugrasnmz1907 isteyen arkadaşlar da ekleyebilir.
  • benide yaz origin id:fnrbhce-1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Adımı yazdırayım şimdiden

Origin ID: bugrasnmz1907 isteyen arkadaşlar da ekleyebilir.

Ekledim dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI-007

benide yaz origin id:fnrbhce-1907

Eklendi...
  • Hayırlısı olsun arkadaşlar , temiz , hilesiz , tartışmasız bir turnuva olması dileğiyle , herkese bol şanslar
  • benide eklermisin origin id:emiroglu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrexcuse

benide eklermisin origin id:emiroglu

Eklendi.
  • hak eden kazansın :D origin id: KillPointTR
  • VeyselSeven7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaos123

hak eden kazansın :D origin id: KillPointTR

Eklendi.
  • katılayım bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarSkillersS

VeyselSeven7

Eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

katılayım bende :)

Ekledim dostum..
  • bide şimdi mükemmel bir gol attım diyelim izlemek istersem dis. mi olcam simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

bide şimdi mükemmel bir gol attım diyelim izlemek istersem dis. mi olcam simdi

Tabiki hayır dostum Fairplay çerçevesinde rakibini irrite etmeden bu tarz istisnai durumlarda sıkıntı olmaz.Ama bunu abartmamak gerek herkes için faydalı bir durum bu...İstediğimiz şey maçların dostça gerçekleşmesi , turnuva yapacağız derken arkadaşlıkları zedelemeyelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonadotropin -- 23 Mart 2013; 15:44:46 >
  • cemkobepko benide ekleyebilirsin.

bu arada gol sevinci nasıl yapmayacağız? tamam kol hareketi yapmam ama kenarada koşarım yani maçları kaydedemem valla sistemim zaten ağır bide o çok yavaşlar oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

cemkobepko benide ekleyebilirsin.

bu arada gol sevinci nasıl yapmayacağız? tamam kol hareketi yapmam ama kenarada koşarım yani maçları kaydedemem valla sistemim zaten ağır bide o çok yavaşlar oyun.

Tamam dostum sen köseye koşabilirsin!!...
    Kaydetmekten kasıt fraps arkada açık kalsın sadece açıkken makinayı kasmaz.Video kaydetmeyeceksin.Sadece şüphelendiğin bir durum olduğunda F10 a birkez basıp screenshot yani fotoğrafını alacaksın....Senin iyiliğin için bu....Makinayı kasmaz hiç endişelenme....

• Tamam gaza geldim antreman yapayım biraz Bu arada kadroyla ilgili sınırlama varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Tamam gaza geldim antreman yapayım biraz Bu arada kadroyla ilgili sınırlama varmı?

Hayır yok dostum...Senide ekledim listeye bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonadotropin -- 23 Mart 2013; 16:05:20 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.