Şimdi Ara

Directx Happy Uninstall

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri bana bu programın nasıl kullanıldığını öğreteilir mi?Değişik şeyler var programda hangisi kaldırma?Yada nasıl directx i tamamen kaldırabileceğimi ?Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 16 Eylül 2009; 14:12:03 >

• Aferim sana.Ben ne yazmışım hadi okuyalım.Bu program nasıl kullanılır yardım eder misiniz yazmışım.Programda değişik şeyler var hangisiyle kaldırıcam diye sormuşum.Anladık mı?Sen çalış gel akşam ödevini yap.Yine yapamazsan yarın tekrar ederiz.
  • 3.97 versiyonunu yükle o zaman.. Senin kapasite anca ona yeter gibi gözüküyor bu seviyeyle..
  • Seninde sadece google a yazmaya yetiyor galiba.Ben zaten malım ya hiç araştırmadım.Neyse sorunu çözdüm iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Seninde sadece google a yazmaya yetiyor galiba.Ben zaten malım ya hiç araştırmadım.Neyse sorunu çözdüm iyi forumlar.

bende 5.36 sürümü yükle ne silebiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum satın almamı istiyor ama 20dolar veremem ona sen nasıl yatpın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yardss36

quote:

Seninde sadece google a yazmaya yetiyor galiba.Ben zaten malım ya hiç araştırmadım.Neyse sorunu çözdüm iyi forumlar.

bende 5.36 sürümü yükle ne silebiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum satın almamı istiyor ama 20dolar veremem ona sen nasıl yatpın :(

3 yıllı hort ama belki cevap verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Directx Happy Uninstall ne lan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

quote:

quote:

3 yıllı hort ama belki cevap verir.

yaw kız arkadaşımla dungeon defenders oynıcaz hevesle indirdik onun pcsinde
    http://img97.imageshack.us/img97/9607/erroparte1.jpg
    http://img593.imageshack.us/img593/8301/erroparte2.jpg
    http://img851.imageshack.us/img851/5023/erroparte3.jpg

hatalarını verdi dreicti silip tekrar yükleyerek düzelme ihtimalini oldugunu ögrendim. sefilleri oynuyorum suanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yardss36 -- 12 Kasım 2012; 22:48:23 >

• Baba o ne ya yekialemle kapışmışız kaç yıl önce Hiç hatırlamıyorum programı bile nerden buldun dostum şimdi bunu
  • quote:

su amk hatalarını verdi dreicti silip tekrar yükleyerek düzelme ihtimalini oldugunu ögrendim. sefilleri oynuyorum suanda

Ne kadar hoş konuşuyorsunuz siz öyle
  • quote:

Baba o ne ya yekialemle kapışmışız kaç yıl önce Hiç hatırlamıyorum programı bile nerden buldun dostum şimdi bunu

ya hic sorma fransızca sitelere girip ceviri yaparak okudum yerler bile oldu netür bi sorunsa dünyada sanki 3-5 kişinin başına gelmiş
    agzımı bozuyorum affola ya cidden cok sinirlendim
  • O değilde harbiden bu program ne lan ilk defa duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

O değilde harbiden bu program ne lan ilk defa duyuyorum.

directx silmeye yarıyor :(
  • Program beleş çalışmıyormuş banada 6.3 sürümü için ilaç lazım beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.